Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hoćel sa sobom ponijeti slastičarnu Ideja, njen trotoar i na trotoaru BMWa?OsmaDolazi je napisao/la: ↑26 dec 2020, 22:51I ja sam cuo isto. Kao jos ce se neke pare uzeti na njemu. Nista specijalno, ali kao uzeti ce se.
I njemu je ovo dobra sansa da uhvati joa sta brze love do kraja karijere. U svakon slucaju, hvala mu za sve!
Momak je igrac FKS. Nema potrebe biti ljubomoran na njega. Poprilicno je zaradio u karijeri i moze mu se sto sta.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑27 dec 2020, 00:06Hoćel sa sobom ponijeti slastičarnu Ideja, njen trotoar i na trotoaru BMWa?OsmaDolazi je napisao/la: ↑26 dec 2020, 22:51I ja sam cuo isto. Kao jos ce se neke pare uzeti na njemu. Nista specijalno, ali kao uzeti ce se.
I njemu je ovo dobra sansa da uhvati joa sta brze love do kraja karijere. U svakon slucaju, hvala mu za sve!
Momak je seljak sa takvim ponašanjem, a sa stomakom i načinom života je sve jasno kakav je sportista.OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 dec 2020, 00:08Momak je igrac FKS. Nema potrebe biti ljubomoran na njega. Poprilicno je zaradio u karijeri i moze mu se sto sta.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑27 dec 2020, 00:06Hoćel sa sobom ponijeti slastičarnu Ideja, njen trotoar i na trotoaru BMWa?OsmaDolazi je napisao/la: ↑26 dec 2020, 22:51
I ja sam cuo isto. Kao jos ce se neke pare uzeti na njemu. Nista specijalno, ali kao uzeti ce se.
Uvijek su vrata otvorena za dobre igračeKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑26 dec 2020, 22:24https://www.transfermarkt.com/elvis-sar ... ler/194022
Elvis Sarić postao "free agent".
Da li biste ga voljeli ponovo vidjeti u bordo dresu?![]()
Nije vala niko na njega svrsavao,cak naprotiv 90% nas je skepticno bilo i pljuvalo to dovodjenje.feniksptica je napisao/la: ↑26 dec 2020, 23:58Zadnji napadac na kojeg smo ''svrsavali'' iz Mladost nakon par golova je Guzina. Ne vidim razliku izmedju njih osim u godinama.
Bravo drug, drago mi je kad vidim nekog normalnog na ovoj temi. Nebitno jel ljubomora ili nesto drugo al previse je raje ovdje prenijelo mentalitet teme PL Prepucavanja.OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 dec 2020, 00:08Momak je igrac FKS. Nema potrebe biti ljubomoran na njega. Poprilicno je zaradio u karijeri i moze mu se sto sta.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑27 dec 2020, 00:06Hoćel sa sobom ponijeti slastičarnu Ideja, njen trotoar i na trotoaru BMWa?OsmaDolazi je napisao/la: ↑26 dec 2020, 22:51
I ja sam cuo isto. Kao jos ce se neke pare uzeti na njemu. Nista specijalno, ali kao uzeti ce se.
Trebao bi se onda složiti sa mnom da stanje na bankovnom računu ne može biti opravdanje nedoličnog ponašanja i nesportskog života za jednog profesionalnog sportistu i igrača FK Sarajevo. Je li ovako ljepše i kulturnije?fera je napisao/la: ↑27 dec 2020, 00:25Bravo drug, drago mi je kad vidim nekog normalnog na ovoj temi. Nebitno jel ljubomora ili nesto drugo al previse je raje ovdje prenijelo mentalitet teme PL Prepucavanja.OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 dec 2020, 00:08Momak je igrac FKS. Nema potrebe biti ljubomoran na njega. Poprilicno je zaradio u karijeri i moze mu se sto sta.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑27 dec 2020, 00:06
Hoćel sa sobom ponijeti slastičarnu Ideja, njen trotoar i na trotoaru BMWa?
Razumijem ja da nekom puknu zivci kad gleda utakmicu pa psuje i vrijeđa mada nije ni to opravdanje sto puta sam opsovao nesto dok gledam utakmicu al dok ti uđeš na forum pa sve to otipkas ima tu dovoljno vremena da ne mozes reci da je neko u afektu nesto napisao.
Al kad se mirne glave psuje i vrijeđa to je druga stvar.
Nemam nista protiv ovog momka @SJB slazem se s nekim stvarima koje pise ali ne sa nacinom na koji to radi i atmosferom koju stvara na ovoj temi.
Dosta je ozbiljnije raje napustilo temu u zadnje vrijeme bas zbog ovakvih stvari.
Pa eto, onda znaš koliko je plitko kad za nečiju bahatost i qrčenje kažeš "ma on ima para, što si ljubomoran". Ne znam za tebe, ali meni karakter ne da da blaže reagujem na to.
Stare zasluge su najteži teg oko vrata kada je u pitanju razvijanje svijesti i kritičkog razmišljanja nas navijača. Shvatite jednom da je ovo 21. vijek, da je ovo profesionalni sport i da traješ onoliko koliko možeš da doprinosiš. Tako je danas i u drugim profesionalnim sredinama. Jel to trebam sa uživanjem gledati kako on promašuje 3 zicera po utakmici i u sebi govoriti "zabio je Veležu za pobjedu, zabio je Radniku za pobjedu"? E pa ne trebam! On je bio plaćen za to.Feridaga je napisao/la: ↑27 dec 2020, 00:52Kakvo nepoštivanje igraca kojem su ljubili glavic poslije Veleza Radnika Slobode itd.Gledam danas onu reportazu put šampiona kada je dupla kruna bila i Emira Halilovica kaako je lik skroman i kulturan s izjavama a mnogi su ga razapeli ispljuvali a ljevog beka odradio perfektno silom prilika,bio odlican kada je najvise trebalo a tek sta je.pitarluk sa istoka otjerao i sjebao finih igrača vecinom te zvalje se i danas srecu poneku utakmicu domaću ali su u misijim.rupama dok.neki više i ne.dolaze i bolje je.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Haksss, r3m1 i 73 gosta.