Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
HAHAHAHAHA Ekrema

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Popović Lazar
- Kontakt:
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jos sutra i skola cao
A sad vam laka noc
ee budale cccPopović Lazar je napisao/la:[youtube][/youtube]
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Nevjerovatno,al frajer od totalnog favorita sad po meni nema ama bas nikakve sanse da pobjedi,tolko se iskvario uz ovu,kako se zaljubio nezna jel posao il dosao...sve sto nevalja je uz ovu radio od ogovaranja do nekakvih debilnih stvari,nevjerovatno kolko ga je raje zamrzilo i promjenilo misljenje o njemu...ko gleda vidi da mu sad publika u studiju u velikom slucaju zvizdi,a prije je haos bio...sad ko god spomene Ekrem pobjednik to ugl niko ne odobravanevjernik je napisao/la:HAHAHAHAHA Ekrema![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pravo da ti kazem jedva sam cekaoSamo F.K.S !! je napisao/la:Jos sutra i skola caoA sad vam laka noc
- alfarouqaminu
- Kontakt:
lik stvarno nije normalanbrazzo je napisao/la:ee budale cccPopović Lazar je napisao/la:[youtube][/youtube]pa ako je izašla nije umrla
alfarouqaminu je napisao/la:pravo da ti kazem jedva sam cekaoSamo F.K.S !! je napisao/la:Jos sutra i skola caoA sad vam laka noc
.... mada ostadoh iz mate
ko te odbanova
Thomas Müller - Fußballgott
evo dadose Ekremu rakije, sad kad sve polupa 
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Kako neko to može gledat, stvarno vam svaka čast pa te seljake ( u glavu ) možete gledati.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
http://hronika.ba/estrada-blog/984-bala ... reni-.html
ovo mi treba....da nas hoce pocastiti sa ovim spektaklom...
ovo mi treba....da nas hoce pocastiti sa ovim spektaklom...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
sto me nervira kad mi na ovom forumu neko post obrishe, pa bio to spam. ebo majku 70% stvari spam zivi i onda se nadje neko i meni obrishe post
Onaj unisti nba podforum, a i dalje redovno ubija u pojam sve one koji zavire na ovaj forum 
nema potpisa
- alfarouqaminu
- Kontakt:
koji onaj?Admir_Sa je napisao/la:sto me nervira kad mi na ovom forumu neko post obrishe, pa bio to spam. ebo majku 70% stvari spam zivi i onda se nadje neko i meni obrishe postOnaj unisti nba podforum, a i dalje redovno ubija u pojam sve one koji zavire na ovaj forum
Koji kreten jbo mamu svojuPopović Lazar je napisao/la:[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jel ti fakat mislis da on stvarno place??
Bolan nebio scenaristi i ostali marketing strucnjaci im sve govore sta ce raditi. Sutra ce se pricati o tome i sutrasnja emisija ce biti gledanija od ove veceras i sve tako, a sve zbog $$$$$, koje ce dobiti pink, ekrem, vendi i sta ja znam ko sve ne.
Znam ko nece nishta dobiti i ko moze samo postati "gluplji" gledajuci ta sranja, onaj ko to redovno gleda i ne daj boze glasa
Bolan nebio scenaristi i ostali marketing strucnjaci im sve govore sta ce raditi. Sutra ce se pricati o tome i sutrasnja emisija ce biti gledanija od ove veceras i sve tako, a sve zbog $$$$$, koje ce dobiti pink, ekrem, vendi i sta ja znam ko sve ne.
Znam ko nece nishta dobiti i ko moze samo postati "gluplji" gledajuci ta sranja, onaj ko to redovno gleda i ne daj boze glasa
nema potpisa
- alfarouqaminu
- Kontakt:
bas tako admire,to im sve zadruga govori sta da rade, kako bi bili popularni i uzimali lovu od glasaca pa i od sponzoraAdmir_Sa je napisao/la:Jel ti fakat mislis da on stvarno place??
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bog da pomogneeee. Kakva je to ženaaaaa HAHAHAHA.Popović Lazar je napisao/la:[youtube][/youtube]
Šah mat lik definitivno.
Poštene žene viđio nijesam.
Brat prekuco skolu !

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- majestic24
- Kontakt:
ko igra cityville??
De nek mi posalje ono "permits" za povecanje ovog mog posjeda.
I da,kako da prihvatim neke poklone?? Mogu kliknuti na njih koliko hocu,al oni ostaju u "inventory"
De nek mi posalje ono "permits" za povecanje ovog mog posjeda.
I da,kako da prihvatim neke poklone?? Mogu kliknuti na njih koliko hocu,al oni ostaju u "inventory"
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- legenda reala
- Kontakt:
gdhje ste ljudi????jeste živi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.