FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Kaunas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kaunas » 27 dec 2020, 10:44

hurem je napisao/la:
27 dec 2020, 09:49
Handzic jeste fulao zicere i kostao nas kojeg boda ali ih je masao i Ahmetovic na pocetku sezone.
S dr.strane, uvijek sam hvalio Ahmetovica ali je cinjenica da je Handžić na terenu mnogo vise "prljavog" posla radio i bivao korisniji. Govorim o ovoj sezoni.
Dakle, u polju je Handzic dobar, da ne kazem vrlodobar (4) za nase prilike. Njegov skok, gradjenje i cuvanje posjeda, iznudjivanje prekršaja, presing i sl, - zlata vrijede. Problem je samo zavrsnica.
U konačnici, bespotrebno se plaho pljuje a nije zaslužio.
To niko ne primjeti.
Ja bih njega ostavio do kraja sezone da bude drugi spic, moze biti koristan u posljednjih pola sata kad se ganja rezultat.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 27 dec 2020, 10:50

Pa njega kao drugog špics ne dovodi u pitanje, ali kao prvi izbor u napadu nedo Bog

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 27 dec 2020, 10:57

Imamo mi to neki b tim ili odakle ovaj Aganspahic? ima 74 utakmica i 7 golova u nasoj ligi. ovo nije ni za 4 napadaca.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 27 dec 2020, 11:11

Kakav crni Aganspahić mislim da nema ekipe u našoj ligi u kojoj bi bio prvi napadač. Ne znam kojim čudom je završio uopšte u Pazaru ali što se tiče kvalitete igrač za prve federalne.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 dec 2020, 11:22

Ma kakav Aganspahić. Ni Kurdića ni Resića ne bi vraćao. Nemaju kontinuitet, u ispodprosječnoj ekipi u vrlo lošoj srpskoj ligi nisi standardni.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 dec 2020, 11:32

BordoSarajevo je napisao/la:
27 dec 2020, 11:22
Ma kakav Aganspahić. Ni Kurdića ni Resića ne bi vraćao. Nemaju kontinuitet, u ispodprosječnoj ekipi u vrlo lošoj srpskoj ligi nisi standardni.
:opaopa: :opaopa: :opaopa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 dec 2020, 11:36

SarajevoJeBordo je napisao/la:
27 dec 2020, 00:12
OsmaDolazi je napisao/la:
27 dec 2020, 00:08
SarajevoJeBordo je napisao/la:
27 dec 2020, 00:06

Hoćel sa sobom ponijeti slastičarnu Ideja, njen trotoar i na trotoaru BMWa?
Momak je igrac FKS. Nema potrebe biti ljubomoran na njega. Poprilicno je zaradio u karijeri i moze mu se sto sta.
Momak je seljak sa takvim ponašanjem, a sa stomakom i načinom života je sve jasno kakav je sportista.
Ajde nemoj ti vise odredjivat ko je seljak ko nije smori danima evo

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 27 dec 2020, 11:37

Ja bi doveo sve ove Hadzice. za napad Irfana i Nedima. Benjamin ko moze igrati sve u napadu i Anela da Djokanovic moze na klupu :kralj:

Robbery1946
Kontakt:

Post Postao/la Robbery1946 » 27 dec 2020, 11:42

Nesto kontam ako vrate navijace na stadion u nekom ogranicenom broju na proljece mogli bi prednost dobiti mi koji smo izvadili clanske. To bi bilo nekako i logicno.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 dec 2020, 11:45

Da je navijac Sarajeva biti lahko, navijac Sarajeva bi bio svako.

Jbga, sad je bas lahko biti navijac istog :kafa:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 dec 2020, 11:58

E čuj Aganspahić sunce ti poljubim.. :tokralju:
Taj više ne može igrati ni kod starog u Novom Gradu.

Gledaj što sad na sve strane brane Handžića, do jučera ga svi sprdali. Stanite nekad čvrsto uz svoje mišljenje, a ne kako vjetar puhne. Sutra će pisati kako treba odbiti bilo kakvu ponudu i da treba produžiti još godinu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 dec 2020, 12:02

Robbery1946 je napisao/la:
27 dec 2020, 11:42
Nesto kontam ako vrate navijace na stadion u nekom ogranicenom broju na proljece mogli bi prednost dobiti mi koji smo izvadili clanske. To bi bilo nekako i logicno.
Pa da, imalo bi smisla. Tek tad bi buknulo ovo oko članskih.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 27 dec 2020, 12:03

AlfredNobel je napisao/la:
27 dec 2020, 11:58
E čuj Aganspahić sunce ti poljubim.. :tokralju:
Taj više ne može igrati ni kod starog u Novom Gradu.

Gledaj što sad na sve strane brane Handžića, do jučera ga svi sprdali. Stanite nekad čvrsto uz svoje mišljenje, a ne kako vjetar puhne. Sutra će pisati kako treba odbiti bilo kakvu ponudu i da treba produžiti još godinu.
Ne daj Boze
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 dec 2020, 12:06

Koja crna igra u polju? Sta sam ja gledao onda? Pa Zvonic koji je kvalitet za druge lige ga u mostaru pojeo na kraju ja ne znam sa li je imao jedan duel.dobijen sa njim. Mozemo redom ici i analizirati tekmu po.tekmu, taj covjek sa onom.visinom i gradjom (tezinom) bi trebao da svaki duel dobije na sirovu snagu a njega su nosali stoperi. Uz to ima uzasno sporu reakciju i koordinaciju, pa upravo on kasni s pasovima gdje treba proslijediti loptu.
Svi su ga skontali da izbaci guz i hoce da gradi loptu pa su na njemu visoko, ganjaju ga do centra i onda samo sastrane dolaze do lopte. U skoku je takodjer los za svoju visinu na nase duge i ispucane lopte. I one koje spusti ogromna vecina je nikome.
Njegova jedna i jedina sreca je sto igra u ekipi koja je zabila jel preko 40ak golova i sto igranje u napadu iste znaci da moras bitti debil da ne zabijes koji gol i ne upises asistenciju. Pa os njega imaju dva krila i veznjak bolju statistiku o cemu mi pricamo ovdje? S tim da ta tri igraca zajedno nemaju promasenih zicera i usranih situacija kao ovaj.

Hvatanje za intervju wmira gdje ga opravdava u smislu da ga je stalo je smijesno. Jok eto emir ce javno izaci i reci da je momak neozbiljan i da finte, zamahivanje i nosalancija u napadu najveceg i najboljeg kluba u bih prolazi bez problema . Eto vidjet cemo na proljece gdje ce biti ko. Ako je tako i ako mu niko nije zamjerio nije zbog toga onda ce i na proljece biti makar drugi napadac. Emir je morao odgovoriti onako jer tako i trrba. Bez prozivanja direktno igraca a oatalo zavrsiti u svlacionici. Gdje i treba.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 27 dec 2020, 12:16

Hvala ti za sve Amare
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 27 dec 2020, 12:24

Pantelija je napisao/la:
27 dec 2020, 12:06
Koja crna igra u polju? Sta sam ja gledao onda? Pa Zvonic koji je kvalitet za druge lige ga u mostaru pojeo na kraju ja ne znam sa li je imao jedan duel.dobijen sa njim. Mozemo redom ici i analizirati tekmu po.tekmu, taj covjek sa onom.visinom i gradjom (tezinom) bi trebao da svaki duel dobije na sirovu snagu a njega su nosali stoperi. Uz to ima uzasno sporu reakciju i koordinaciju, pa upravo on kasni s pasovima gdje treba proslijediti loptu.
Svi su ga skontali da izbaci guz i hoce da gradi loptu pa su na njemu visoko, ganjaju ga do centra i onda samo sastrane dolaze do lopte. U skoku je takodjer los za svoju visinu na nase duge i ispucane lopte. I one koje spusti ogromna vecina je nikome.
Njegova jedna i jedina sreca je sto igra u ekipi koja je zabila jel preko 40ak golova i sto igranje u napadu iste znaci da moras bitti debil da ne zabijes koji gol i ne upises asistenciju. Pa os njega imaju dva krila i veznjak bolju statistiku o cemu mi pricamo ovdje? S tim da ta tri igraca zajedno nemaju promasenih zicera i usranih situacija kao ovaj.

Hvatanje za intervju wmira gdje ga opravdava u smislu da ga je stalo je smijesno. Jok eto emir ce javno izaci i reci da je momak neozbiljan i da finte, zamahivanje i nosalancija u napadu najveceg i najboljeg kluba u bih prolazi bez problema . Eto vidjet cemo na proljece gdje ce biti ko. Ako je tako i ako mu niko nije zamjerio nije zbog toga onda ce i na proljece biti makar drugi napadac. Emir je morao odgovoriti onako jer tako i trrba. Bez prozivanja direktno igraca a oatalo zavrsiti u svlacionici. Gdje i treba.
Manje više sve rečeno.

Ono što mu ne treba zamjeriti je zalaganje. Da je trčao, izgarao jeste, radio presing... al džaba kad u polju ne ide/ne zna. Imao je on i dobrih poteza, ali i to obično završi na kraju promašenom šansom, nikako da materilizuje. Nije ga ni išlo ruku na srce, a neće ni da prosere. Ok je dečko i naši ga vole u svlačionici, ali mislim da je i njemu kao i nama jasno da to nije to i da je vrijeme da se nešto mijenja.

Najbolja opcija i jeste da ga neko s istoka pokupi, nek odradi još jedan dobar ugovor a nama su potrebna svakako 2 nova napadača te totalni remont na napadačkoj poziciji.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 dec 2020, 12:25

Portal pouzdan kao i ja za insajderske
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 27 dec 2020, 12:27

Hahahahah al kakvih je gluposti znala ova stranica izvaliti 😂😂😂
Gdje Katar nađoše 🤣

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 dec 2020, 12:28

Zukanovic je napisao/la:
27 dec 2020, 11:37
Ja bi doveo sve ove Hadzice. za napad Irfana i Nedima. Benjamin ko moze igrati sve u napadu i Anela da Djokanovic moze na klupu :kralj:
Irfan Hadzic, Eldin Hadzic i Nedim Hadzic. Da zbunimo protivnike ne znaju koji ce igrati kad napišemo samo u vrhu napada "Hadzic" :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 27 dec 2020, 12:30

Mislim da cemo se svi sloziti da je Harisu krajnje vrijeme da ide ukoliko misli da ga pamte po dobrim stvarima. Ne moze on vise ruke dati niti kao drugi napadac, narocito ovako kada je na zubu navijacima. Njegova sreca je sto publike nema jer poznavajuci temperament uopste me ne bi cudilo da ucini nesto kao Pavlovic. Nazalost, od nostalgije se ne zivi. Ono sto je najzalosnije u svemu je sto Haris nije star, pa da covjek kaze da vise ne moze. Jednostavno, izgubio je volju, zapustio se fizicki i poslije toga nazad nema. Volio bih da ode u Aziju, uzme jos koju paru i oprosti se kod nas, ali cisto nekom prijateljskom utakmicom kojom cemo mu odati priznanje.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, misstianopenaldo, mnon46, mosarajvosa83, nedimmmm1337, plisek, Vanja8 i 74 gosta.