Znas li imaju li ambicije da udju u ABA ligu?
OKK Spars
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: OKK Spars
pa dolazak Orelika to potvrduje logicno, nisu ga doveli da bude prevaga protiv Mladosti MD, koliko bi taj ulazak znacio za nasu kosarku uhhh
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
jel se zna ime, cuo sam jedno jako zanimljivo zanima me da li je istina ?
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ovaj kostur ako zadrze i dovedu 2-3 igraca sa iskustvom moze se igrati ABA liga a bilo bi bas extra da i oni igraju, plus ako se vrati publika na jesen bice fantazija!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Nek dovedu Muhu Pasalica, a usput Bosni posalju 2,3 omladinca na kaljenje.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Strong je na izlaznim vratima Sparsa. Pored njega i Memic bi vrlo lako mogao na posudbu negdje.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
iste info imamo, trazi se novi plej cuo sam par imena sto sam cuo svaki bi valjao
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Sta si cuo?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 dec 2020, 21:48iste info imamo, trazi se novi plej cuo sam par imena sto sam cuo svaki bi valjao![]()
Strong otisao u Kakanj,eto mjesta za novog pleja.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ja sam cuo od bas bliskih izvora da Musu ganjaju
Poluvrijeme u Zenici. -12.
Sada -16.
Sada -16.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
bordobijeli
- Kontakt:
A šta će drugo biti nego smiješan? A ti kao pratiš ovaj klub pa znaš kakav je?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Površno al ovo sto sam danas gledao, ispod svakog nivoa.
Prije će biti da nisi ništa gledao. Ti što "površno" gledaju uglavnom pišu gluposti.bordobijeli je napisao/la: ↑30 dec 2020, 19:35Površno al ovo sto sam danas gledao, ispod svakog nivoa.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nemam namjeru raspravljati se.iznio sam svoje vidjenje danasnje utakmice.Mancini je napisao/la: ↑30 dec 2020, 19:40Prije će biti da nisi ništa gledao. Ti što "površno" gledaju uglavnom pišu gluposti.bordobijeli je napisao/la: ↑30 dec 2020, 19:35Površno al ovo sto sam danas gledao, ispod svakog nivoa.
I nemoj. Mogao si navratiti nekada prije kada bi pobijedili.bordobijeli je napisao/la: ↑30 dec 2020, 19:45Nemam namjeru raspravljati se.iznio sam svoje vidjenje danasnje utakmice.Mancini je napisao/la: ↑30 dec 2020, 19:40Prije će biti da nisi ništa gledao. Ti što "površno" gledaju uglavnom pišu gluposti.bordobijeli je napisao/la: ↑30 dec 2020, 19:35
Površno al ovo sto sam danas gledao, ispod svakog nivoa.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Govori neko u kafani jucer da su se bas posvadjali Dzemic i Selimovic poslije tekme sa Celikom.Ipak mislio sam to je ona neka standardna svadja, nista sto ce dovesti do ovakve situacije. Interesantno je da su njih dvojica krenuli zajedno prije nekih 20 godina s jednim klubom i opet se bili razdvojili. Jednostavno mislim da njih dvojica imaju totalno razlicite poglede na zivot mimo kosarke, a znamo kako ljudi kod nas ne znaju razdvojiti biznis i te licne poglede. Steta za djecu, mislim da je projekat bio perspektivan. Evo u NBA ekipa koju pratim zapocinje sezonu 0-6 pa ne otpustaju trenera odmah, sad jeli radi ugovora ili logistickih pitanja, nije bitno uglavnom se vaga odluka sigurno vise od 2 dana koliko je ovima trebalo da razjebu cijeli dogovor. Smijesno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.