FK Sarajevo
Sheriff
BiH repka
Hrvatska repka
Lausanne
Fakat smo sami sebi najgori, samo daj da se nakačimo na nekog da ga pljujemo, posebno ako je naš

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Gdje su Moldavke što ti one ne pročitajuVanja8 je napisao/la: ↑27 dec 2020, 18:46Jesi li ti procitao onaj tekst,ja jos nisam,ima jos dva dana da citam...fera je napisao/la: ↑27 dec 2020, 18:23branio bi te ja al opet nisam bio tu kad je trebaloAlfredNobel je napisao/la: ↑27 dec 2020, 15:02Gledaj hejtera, ima li iko da stane u odbranu ebem li vas? Vanja picic se uskurcio, mrš kod Hadžije po informacije.
@napapijri
Ja ti iz naše lige samo FKS pratim, nemam pojma za ostale, ko je u kakvoj formi. Bacim pogled na rezultate i to je sve, veze ti nemam šta više.
Izdvojio bih ja malo vremena za to, ali rekoh ti, ne pratim ja nikog izuzev FKS.![]()
Nije on bio los, da je bio los neko bi ga sklonio ne bi ga Kodro poveo u Svicu pored svih analiticara tamo, nego smo mi bili u qrcu pa se nasao neko nebitan da se na njemu lomi a imao je zasluga mozda 0.2% za lose igre.
Daj ba nije ga Kodro poveo u Bazel nego u drugu ligu. Kakav Ermin Avdić,kakvi analitičari budi realan.hordasDoboj je napisao/la: ↑27 dec 2020, 19:33Nije on bio los, da je bio los neko bi ga sklonio ne bi ga Kodro poveo u Svicu pored svih analiticara tamo, nego smo mi bili u qrcu pa se nasao neko nebitan da se na njemu lomi a imao je zasluga mozda 0.2% za lose igre.
Hvala, ali ne, hvala.
Sad ce ispast da sam i ja brat od skautaLecler je napisao/la: ↑27 dec 2020, 19:38Daj ba nije ga Kodro poveo u Bazel nego u drugu ligu. Kakav Ermin Avdić,kakvi analitičari budi realan.hordasDoboj je napisao/la: ↑27 dec 2020, 19:33Nije on bio los, da je bio los neko bi ga sklonio ne bi ga Kodro poveo u Svicu pored svih analiticara tamo, nego smo mi bili u qrcu pa se nasao neko nebitan da se na njemu lomi a imao je zasluga mozda 0.2% za lose igre.
Topcagic je u Litvarniji 17 utakmica 5 golova za Suduvu ove sezone. Slabo bogami ne znam da li nam takav napadac treba. Znam da je bio i po Austriji dugo ali 32 godine, sta ce nam on realno?
al kad neko napisa imal kakva skripta za ovo ahhahahahah
hordasDoboj je napisao/la: ↑27 dec 2020, 19:14Sjecam se kad je to bila top tema na forumu, Ermin Avdić prezivio smjenu 10 trenera i 2 Uprave al covjek napravi karijeru i gdje je god dosao svi ga hvalili.
FK Sarajevo
Sheriff
BiH repka
Hrvatska repka
Lausanne
Fakat smo sami sebi najgori, samo daj da se nakačimo na nekog da ga pljujemo, posebno ako je naš![]()
Nema teoretske šanse za ovo. Aganspahić za Olimpik i Krupu ne bi bio pojačanje a ovaj Topčagić 32 godine vrh karijere Sudava i Šaktar Karagandi.
Radije bih sa Handzicem do kraja pa nek sve ide u helac
Aganspahić je smiješan igrač, nema šanse da njega traže.
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 21 gost.