La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: La Liga
Cirkus a glasalo 21 milion ljudi 

Ni rođena majka ih ne bi ovoliko favoriziralalet3 je napisao/la: ↑27 dec 2020, 19:30https://sportsport.ba/fudbal/cristiano- ... ovi/386297BoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 dec 2020, 19:15Privatna nagrada Jorge Mendesa. Ne čude me ovako smiješni dobitnici.![]()
brat Jorge sam sebi urucuje nagrade i svom zemljaku ljubimcu.
Toliko o bitnosti i relevantnosti ovog cirkusa![]()

A sjećamo li se ovoga ?
5-star award nakon toga više nikad nije uručena

Aha, 21 milion koji 9 od 10 sezona glasa za Mendesa

Je l to opet neki izbor 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Al najjače mi je kako je čak i za njih bilo previše ofirno da mu ove godine dadnu nagradu za igrača godine, budući da nije bio ni blizu po bilo kojem parametru, pa su izmislili ovu nagradu za igrača stoljeća da ipak ne ostane praznih ruku. Najbolji igrač stoljeća u 2020. godini. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies

U nastavku mali podsjetnik na to kako su ranijih godina (Globe Soccer) dijelili nagrade za igrača i agenta godine.

27.10.2020
Kakav blam s ovom nagradom za CRa 

Uvijek ce biti nezadovoljnih ali nek se ljudi tjese
Cuj "kako Mendes" a lik gotovo svako ljeto prvo ime transfer roka osim 2016(Raiola-Pogba-United)
Ali drago mi da je napokon i zvanicno stavljena tacka na raspravu Messi-Ronaldo

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 dec 2020, 19:54Al najjače mi je kako je čak i za njih bilo previše ofirno da mu ove godine dadnu nagradu za igrača godine, budući da nije bio ni blizu po bilo kojem parametru, pa su izmislili ovu nagradu za igrača stoljeća da ipak ne ostane praznih ruku. Najbolji igrač stoljeća u 2020. godini.![]()

Samo jaši, svi smo naši.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Katalonci na aparatima,ni ovdje nisu najbolji hahahahaha
Ronaldo goat.
Ronaldo goat.
- Chapman1886
- Kontakt:
Ali provali ekipicu koja se drži zajedno,
@policajac, @RafaNadal i @Chapman
ko da ih je Malnar sastavljo

@policajac, @RafaNadal i @Chapman
ko da ih je Malnar sastavljo

Leo Messi to La Sexta: “I’m not gonna join Real Madrid or Atlético Madrid. It’s absolutely impossible. I don’t know if I’ll leave Barça, I’ll talk about it at the end of the season. I hope to be part of Barcelona as club also when I’ll retire”.
Katalonci mozete odahnuti
Katalonci mozete odahnuti
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Razumljivo je recimo da je Real Madrid najbolji klub u proslom stoljecu jer to i jeste, ali ova nagrada je nesto nasmjesnije sto sam ikad cuo i vidio.let3 je napisao/la: ↑27 dec 2020, 20:00BoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 dec 2020, 19:54Al najjače mi je kako je čak i za njih bilo previše ofirno da mu ove godine dadnu nagradu za igrača godine, budući da nije bio ni blizu po bilo kojem parametru, pa su izmislili ovu nagradu za igrača stoljeća da ipak ne ostane praznih ruku. Najbolji igrač stoljeća u 2020. godini.![]()
![]()
Mendes je genije
![]()

@Policajac, pa zar ti mislis da ce on ici da se seta engleskim pasnjacima ili jos gore u Francusku u 34 godini.

Njegov odlazak bilo bi mozda nesto najbolje za klub, ali nazalost on ce ostati jos par godina tu. Ne mogu reci da ce mi biti krivo, ali isto tako nece mi biti ni drago. Ima na to potpuno pravo s obzirom na impact koji je ostavio u nogometu opcenito.
27.10.2020
Jel istina ovo da je Barca izmislila broj golova Pelea samo da bi mogli upisati rekord Messiju
Lik ima 1091 ne znam otkud njima info da ima 643

Lik ima 1091 ne znam otkud njima info da ima 643

Pa rijec je o rekordu za jedan klub, Pele mu licno cestitao.
Ima milju, ko kad je šut'o breskve u vojsci.
27.10.2020
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Večeras je u Dubaiju Cristiano Ronaldo dobio nagradu za fudbalera stoljeća u izboru Globe Soccera, a kompanija koja organizuje ovaj izbor je u vlasništvu Cristiana Ronalda.
Valjda ti je jasno kakav je izbor.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.