La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Ne bi me iznenadilo da je sam sebe nagradio. Cim on i Mendes dominiraju to je nesto njihovo.

Lik je dao 1091 gol
Pustite se tih laznih rekorda za laznog GOATa
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Al najjace Kiki sam sebi davao nagradu zadnjih 5 godina i sad da ne bude ofirno zbog korone i sto nije ni u top 5 bio ni po cemu, dadne sebi nagradu za nogometasa vijeka hhhahahahhaha
27.10.2020
Ako je ovo tačno onda je gospodski potez.According to reports, Ronaldo was actually the winner of the 'Player of the Year' award, but he instead handed it to Robert Lewandowski as the 35-year-old believed his victory was 'unfair'.
Italian publication Tuttosport state that the Portuguese and his agent Jorge Mendes believe he only won the award over Lewandowski in the public vote due to his popularity.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Chapman1886
- Kontakt:
S obzirom kakve ekipe igraju u La Ligi nema tu puno razlike
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Jel još uvijek taj maloumnik pokušava trolati mrske lojave forumske katalonce

Čestitke Pepu na fer i zasluženoj nagradi. 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Emery oborio nekakav rekord o broju utakmica bez poraza

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Tako je, trofej je trofej.
Pa bio to nekakav superkup ili Liga prvaka, pehar se dodjeljuje.
4 - 2 u LP
3 - 6 u LL
Tu je to negdje, Barsa je ako ništa ravnopravan protivnik u zadnjih 20 godina.
Koševo Zapad
Ha ?Shategabri je napisao/la: ↑28 dec 2020, 15:35Tako je, trofej je trofej.
4 - 2 u LP
3 - 6 u LL

- Chapman1886
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑28 dec 2020, 15:35Tako je, trofej je trofej.
4 - 2 u LP
3 - 6 u LL

Samo Sloboda | COYG
- Shategabri
- Kontakt:
Do mene, gledao sam samo zadnjih 10 godinaRajaz je napisao/la: ↑28 dec 2020, 15:41Ha ?Shategabri je napisao/la: ↑28 dec 2020, 15:35Tako je, trofej je trofej.
4 - 2 u LP
3 - 6 u LL
Tu je to negdje, Barsa je ako ništa ravnopravan protivnik u zadnjih 20 godina.![]()

Kraj radnog vremena, ne zamjeri

Sutra nastavljamo

Koševo Zapad
Trofeji zadnjih 20 godina:Shategabri je napisao/la: ↑28 dec 2020, 15:51Do mene, gledao sam samo zadnjih 10 godinaRajaz je napisao/la: ↑28 dec 2020, 15:41Ha ?Shategabri je napisao/la: ↑28 dec 2020, 15:35
Tako je, trofej je trofej.
4 - 2 u LP
3 - 6 u LL
Tu je to negdje, Barsa je ako ništa ravnopravan protivnik u zadnjih 20 godina.![]()
![]()
Kraj radnog vremena, ne zamjeri![]()
Sutra nastavljamo![]()
Barcelona
La Liga - 10
LP - 4
Kupovi - 20
Kupovi - 17
ovo gore nego prvi sastav Wolvesa, 8 od 11 Portugalcileorey je napisao/la: ↑27 dec 2020, 19:55
U nastavku mali podsjetnik na to kako su ranijih godina (Globe Soccer) dijelili nagrade za igrača i agenta godine.
![]()
Mendes pravo zajebaT igrač."Sport" prenosi kako je "Globe Soccer" prilikom prikazivanja videa u čast Pepa Guardiole (koji je osvojio nagradu najboljeg trenera vijeka) potpuno ignorisao Barcelonu s kojom je Španac imao najbolje godine svoje karijere.
Video je trajao 40 sekundi, a niti jedan isječak vezan za njegov period u Blaugrani nije prikazan.

27.10.2020
Barcelona kao klub podrzala ovaj izbor kapiten isto tako ja ne znam sta je s vama i tim teorijama zavjere
Ozbiljna paranoja vlada na temi Barce
Ozbiljna paranoja vlada na temi Barce

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.