Nemoj se smijat bruudaaa, to nije lijepo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Nastrojeni
- Kontakt:
-
SudoHusika
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Husika poslusaj ti brata ,pusti ubipitara I ekipu nego uzmi kosarkasku loptu I lagano
-
SudoHusika
- Kontakt:
Teško nam je svima brate jer je situacija poprilično teška u klubu, nema šta - to se zna. Nadamo se boljem sutra, a bez obzira na sve, mislim da ćemo biti ok na terenu.
Željezničar za život cijeli!
Ma brate I da evropu ne izborimo boli me **** ,samo daj da klub sredimoSudoHusika je napisao/la: ↑28 dec 2020, 10:38Teško nam je svima brate jer je situacija poprilično teška u klubu, nema šta - to se zna. Nadamo se boljem sutra, a bez obzira na sve, mislim da ćemo biti ok na terenu.
-
SudoHusika
- Kontakt:
Ja sam već napominjao da je nekako smiješna nagrada od Evrope ove godine jer su pare u KL zaista mizerne. Za LP je druga priča. Što opet ne znači da mi sada trebamo završiti 7. u jednoj od najgorih liga u Evropi.
Željezničar za život cijeli!
Vjerovatno i Amar sjedi kuci i ovako razbija glavu sta ce biti 
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Ja se iskreno nadam da ćemo se svi zajedno smijati ovome za mjesec dana i govoriti kako nije bilo potrebe za brigu jer je evo sada bolje i biće bolje kako bude vrijeme odmicalo. Ali bez da se iko naljuti meni ova trenutna situacija ni malo nije smiješna, i ne može mi niko reći kao navijaču kao nekome ko je uz ovaj klub tolike godine da ne brinem. Jednostavno svi imamo razloga za brigu i to ne znači da smo dušmani ili slično. Daj Bože da se svi slatko ismijemo za mjesec dana.
Bivši veznjak Plavih: Uvijek sam spreman pomoći Željezničar.. Eldar Hasanović
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Izvuceno iz konteksta za naslov, a ustvari je rekao:
Taj intervju imate na **, jutros postavljen.A onda podvukao da, što se njega tiče, ako nekad osjeti kako je spreman da se vrati u tim s Grbavice i da može doprinijeti, sam će se ponuditi bivšem klubu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
jos samo da se javi nedo turkovic da izjavi da bi poginuo za klub i ponovo prebacio loptu preko sjevera i da sviramo kraj 2020 godine 

sve što se na forumu pojavi se izjalovi 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.