Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
AJDINATOR
-
Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑28 dec 2020, 12:19
Mamba21 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 11:31
Bivši veznjak Plavih: Uvijek sam spreman pomoći Željezničar.. Eldar Hasanović
Izvuceno iz konteksta za naslov, a ustvari je rekao:
A onda podvukao da, što se njega tiče, ako nekad osjeti kako je spreman da se vrati u tim s Grbavice i da može doprinijeti, sam će se ponuditi bivšem klubu.
Taj intervju imate na **, jutros postavljen.
Evo ove poruke su završile kod Nede Turkovića na storyu
Prate vas pa pazi te šta ćete pisati

-
Admir74
-
Kontakt:
Robust je napisao/la: ↑28 dec 2020, 13:15
Admir74 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 13:05
sve što se na forumu pojavi se izjalovi
ako je tako onda
veseli ostani ako te boga molim legendo nasa
Asima za kapitena.
-
KANA
-
Kontakt:
Danas sam odlucio srce otvoriti na forumu( nebi li Husiki dohakao) Evo braco moja prodjose dvije godine od sastanka dva egocentrika ,na onom forumu do zadnjeg momenta sam molio da se okupimo ispred stadiona I da postavimo uslov ili zajedno ili nikako (nazalost vrijeme je pokazalo da je to jedino ispravno bilo) e sad zamisljam sta bi se sve desilo da nisu bili supci jedan I drugi I da im je Zeljo bio iznad svega .Nebi bilo podijela navijaca,nebi popusili evropu zbog licence ,vjerovatno bi uzeli Titulu prosle sezone,Jug bi se mozda poceo graditi

.......... Ali gdje ce Nas Zeljo biti iznad Vas

-
Robust
-
Kontakt:
AJDINATOR je napisao/la: ↑28 dec 2020, 13:23
LjoZee je napisao/la: ↑28 dec 2020, 12:19
Mamba21 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 11:31
Bivši veznjak Plavih: Uvijek sam spreman pomoći Željezničar.. Eldar Hasanović
Izvuceno iz konteksta za naslov, a ustvari je rekao:
A onda podvukao da, što se njega tiče, ako nekad osjeti kako je spreman da se vrati u tim s Grbavice i da može doprinijeti, sam će se ponuditi bivšem klubu.
Taj intervju imate na **, jutros postavljen.
Evo ove poruke su završile kod Nede Turkovića na storyu
Prate vas pa pazi te šta ćete pisati
vidim da cita pa da mu porucim nedo mozda ima pozicija ekonoma il cistacice u klubu otvorena pa se tu prijavi za fudbalera nisi definitivno

jbg kad si rodjen sa dvije lijeve noge i nisanskim sposobnostima sase matica

-
ritam21
-
Kontakt:
Ulaskom Amara Osima u klub, isti propada.
-
wolfie
-
Kontakt:
Podnesena inicijativa za preimenovanje Zvorničke ulice u ulicu Ivice Osima.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
LjoZee
- Interni moderator
-
Kontakt:
ritam21 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 14:18
Citav niz ljudi ukljucujuci Amara. Svi oni koji su mogli promijeniti model poslovanja, a nisu su krivi. Dozvolili su da klub ovako ostane bez prihoda jer niko nije na duze promjene uspostavio. Ne mozes ti traziti sad sponzore ili nesto kad je svijet u g citav. O tome se trebalo razmisljati godinu, dvije, tri unazad. Nit imas politicka ledja kao neki klubovi nit investitora nit generalnog sponzora. A za to ne moze samo jedna osoba biti kriva. Da je Amar uyebao taj neki model, promijenio statut mogli bismo tek tad rece da je najveci i jedini krivac. Ali, nije. Ocigledno je trebalo ovako da nas tresne da shvatimo da na duze se mora razmisljati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
Machak
-
Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑28 dec 2020, 14:29
ritam21 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 14:18
Citav niz ljudi ukljucujuci Amara. Svi oni koji su mogli promijeniti model poslovanja, a nisu su krivi. Dozvolili su da klub ovako ostane bez prihoda jer niko nije na duze promjene uspostavio. Ne mozes ti traziti sad sponzore ili nesto kad je svijet u g citav. O tome se trebalo razmisljati godinu, dvije, tri unazad. Nit imas politicka ledja kao neki klubovi nit investitora nit generalnog sponzora. A za to ne moze samo jedna osoba biti kriva. Da je Amar uyebao taj neki model, promijenio statut mogli bismo tek tad rece da je najveci i jedini krivac. Ali, nije. Ocigledno je trebalo ovako da nas tresne da shvatimo da na duze se mora razmisljati.
https://sportsport.ba/fudbal/kozaric-ze ... ica/204285
Koja ironija u ovom naslovu.
Mjau !
-
LjoZee
- Interni moderator
-
Kontakt:
Nije ironija nego istina. Tako je bilo tada, a moze se reci i sad samo drugacija imena. Dva lika koja nemaju plan na duze od tri dana.
wolfie je napisao/la: ↑28 dec 2020, 14:26
Podnesena inicijativa za preimenovanje Zvorničke ulice u ulicu Ivice Osima.
Ulica Ivica Osim, Stadion Grbavica

-
KANA
-
Kontakt:
Samo da te ispravim imao je Miske plan ali nije imao znanje za sportski segment I mijesao se tamo gdje ne treba I da smo mu dali jos deset godina fore nebi uspio Titulu da uzme .Dok Amar nema plan ili tacnije plan B a zna sportski segment a isto tako pod njegov vodstvom nikad klub nebi napravili .Znaci bilo je idealno da dva egocentrika spuste svoj ego I da zajedno rade.Jok jedan je vodao psa I nasladjivao se dok sad drugi to isto radi.Mi navijaci Zeljeznicara ga pusimo .
-
LjoZee
- Interni moderator
-
Kontakt:
KANA je napisao/la: ↑28 dec 2020, 14:56
Samo da te ispravim imao je Miske plan ali nije imao znanje za sportski segment I mijesao se tamo gdje ne treba I da smo mu dali jos deset godina fore nebi uspio Titulu da uzme.
A taj plan je? Pozajmice, krediti, pare od ulaznica, poneki transfer?
Evo zamisli da nije Amar dosao i da smo te 2019. nastavili onako i da je dosla ova 2020. i korona i sve da je isto po pitanju prihoda tj. nema publike, sponzori otkazuju itd. Da li bi klub bio u slicnom stanju po pitanju financija?
-
KANA
-
Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑28 dec 2020, 14:59
KANA je napisao/la: ↑28 dec 2020, 14:56
Samo da te ispravim imao je Miske plan ali nije imao znanje za sportski segment I mijesao se tamo gdje ne treba I da smo mu dali jos deset godina fore nebi uspio Titulu da uzme.
A taj plan je? Pozajmnice, krediti, pare od ulaznica, poneki transfer?
Evo zamisli da nije Amar dosao i da smo te 2019. nastavili onako i da je dosla ova 2020. i korona i sve da je isto po pitanju prihoda tj. nema publike, sponzori otkazuju itd. Da li bi klub bio u slicnom stanju po pitanju financija?
Ne kazem da je idealno ali sigurno da bi imali stabilan klub ,mozda I Jug (vjerovatno),nebi bilo podijela navijaca sto je najbitnije,uzeli bi Titulu ,nebi popusili evropu zavrtili bi pare a ovako nemamo nista.U to vrijeme Vukoticeva ideja nebi prosla kod najvatrenijih navijaca .
-
delinjo
-
Kontakt:
Ma Kana tesko ista od toga,ne slazem se sa tobom halali...
Megamix je gurao preko pozajmica,prihoda od ulaznica i to je to,toga sad nema tako da i ne bi imao od cega gurati...Lako je njemu bilo na pocetku kada je tek dosao ,zamisliti neki plan jer je zatekao mnogo novca u klubu ,vjerovatno kao niko do sada prije njega...Kako se ta lova potrosila tako su i problemi izasli na vidjelo,Ljoze je to napisao nije nas doveo strikno i skroz ni Amar,ni Zujo ni Rajlovac nego svi oni po malo..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
StrikeWarzone
-
Kontakt:
Postao/la StrikeWarzone » 28 dec 2020, 15:09
Veliki gazda iz Rajlovca da je imao ikakve planive ozbiljne, stavio bi svoju firmu za generalnog sponzora.
Yebo planove s Zeljinim parama.
Tu sva prica oko neke ozbiljnosti pada.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
wolfie
-
Kontakt:
StrikeWarzone je napisao/la: ↑28 dec 2020, 15:09
Veliki gazda iz Rajlovca da je imao ikakve planive ozbiljne, stavio bi svoju firmu za generalnog sponzora.
Yebo planove s Zeljinim parama.
Tu sva prica oko neke ozbiljnosti pada.
Što bi svoju firmu stavljao za sponzora kad se mogao dići lijep kredit i reklamirati ta banka!?

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
Dejan1921
-
Kontakt:
Šta bi bilo kad bi bilo. Nama treba nešto sada, džaba pričati i vraćati se na staro. Skupština za 20-ak dana, a mi čini mi se ništa još ne znamo kako ćemo i na koji način ćemo.
-
KANA
-
Kontakt:
delinjo je napisao/la: ↑28 dec 2020, 15:07
Ma Kana tesko ista od toga,ne slazem se sa tobom halali...
Megamix je gurao preko pozajmica,prihoda od ulaznica i to je to,toga sad nema tako da i ne bi imao od cega gurati...Lako je njemu bilo na pocetku kada je tek dosao ,zamisliti neki plan jer je zatekao mnogo novca u klubu ,vjerovatno kao niko do sada prije njega...Kako se ta lova potrosila tako su i problemi izasli na vidjelo,Ljoze je to napisao nije nas doveo strikno i skroz ni Amar,ni Zujo ni Rajlovac nego svi oni po malo..
Ponavljam nije idealno ali skontaj da smo te godine izasli u evropu (Amar je javno rekao da nam od toga zavisi kakvu cemo ekipu imati) znaci prosle sezone bi vjerovatno uzeli Titulu gdje bi dobili velike pare ,euforija medju rajom bi bila,Miske je usao u seme za Jug vjerovatno bi I to sve pocelo ....znaci imali bi para da prezivimo koronu ,imali bi mir jer smo uzeli Titulu,radili bi na Jug-u ok nije trajno rjesenje ali takav klub kad bi nekom ponudio mogao bi svasta traziti od investitora,ovako nemamo nista podijeljeni,isfrustrirani,u dubiozu,nigdje Jug_a ....itd Evo znas Vedrana pitaj ga sta su mu navijaci u to vrijeme rekli na njegovu ideju?
Zadnja izmjena:
KANA, dana/u 28 dec 2020, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
KANA
-
Kontakt:
Dejan1921 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 15:13
Šta bi bilo kad bi bilo. Nama treba nešto sada, džaba pričati i vraćati se na staro. Skupština za 20-ak dana, a mi čini mi se ništa još ne znamo kako ćemo i na koji način ćemo.
Ma slazem se ,nego bojim se da smo poslije rata toliko prilika propustili da se odvojimo da je to strasno

zadnjih 8 godina koje smo prozivili bezveze a nebo nam je bila granica

samo da je vise razumjevanja bilo,da je svako radio posao koji zna nista drugo,raja u euforiji,stadiona se pravi ma ludilo .Jok mi smo izabrali dusmanluk,nasladjivanje ,ego....itd
-
Dejan1921
-
Kontakt:
KANA je napisao/la: ↑28 dec 2020, 15:21
Ma slazem se ,nego bojim se da smo poslije rata toliko prilika propustili da se odvojimo da je to strasno

samo da je vise razumjevanja bilo,da je svako radio posao koji zna nista drugo,raja u euforiji,stadiona se pravi ma ludilo .Jok mi smo izabrali dusmanluk,nasladjivanje ,ego....itd
Slažem se ja s tobom bracuka moj dobri, ali džaba sve te godine ne možemo vratiti. U ovoj smo situaciji i treba gledati kako iz nje izaći. Sigurno da neće biti lako ali makar da se krene u zdravom pravcu. Pa koliko god čekali, godinu, dvije, pet...
-
KANA
-
Kontakt:
Dejan1921 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 15:34
KANA je napisao/la: ↑28 dec 2020, 15:21

Slažem se ja s tobom bracuka moj dobri, ali džaba sve te godine ne možemo vratiti. U ovoj smo situaciji i treba gledati kako iz nje izaći. Sigurno da neće biti lako ali makar da se krene u zdravom pravcu. Pa koliko god čekali, godinu, dvije, pet...
Ma nije nikad kasno(imamo ti I ja jos ovo Malo zivota)ma krivo mi nas Zeljo uvijek ide tezim putem ,to nam je nekako sudjeno,a imali smo sve na tacni

poslije rata tri prilike smo takve imali boze sacuvaj.Evo Brko cesto govori tu recenicu "nije problem ako se is svega izvuce pouka" znaci budi samo trener I nista vise ,pusti ljude koji imaju slifa,elana,ideja .....
Zadnja izmjena:
KANA, dana/u 28 dec 2020, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 37 gostiju.