Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Niko se danas nije pojavio, osim Alisona i Robbe. Svi preko kurca. Daj dovedi stopera da ne gledam kako nemamo koga uvesti. Izađe Matip i potop
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Brighton ,Fulham i WBA.6 poena , nije malo a moglo je sad biti krucijalno pred nastavak prvenstva.Previse oscilacija uglavnom , jos sad 2 teska gostovanja , bumo vidili.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ovo je postalo mucno i gledati,mislim na cijelu ligu a povremeno i liverpul. Svi su tako losi i samo je pitanje ko ce se prvi izdici iznad levela prosjecnosti, ako se iko izdigne postace i prvak, ako niko sto je isto tako vkerovatno, onda moze biti prvak bilo ko iz prvih 10.
CPOJ
Mi namjerno gubimo bodove kako bi osigurali titulu što kasnije i bilo bi više šanse da navijači dođu na proslavu?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mozda mi se samo cini ali mi i Klopp generalno zadnjih par sezona kraj terena djeluje nekako skroz letargicno i nezainteresovano, ususka se i samo posmatra s nekim wtf radite pogledom. Vise prica sa sudijom nego sa igracima.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma to ti se cini.
Mislim na to da nije aktivan. Na kraju krajeva dosta posla rade i Pep i Peter.
A sa sudijom on vazda prica. Vrsi pritisak, cudi se odlukama i sl.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Večeras je bio bas aktivan, pogotovo poslije izlaska Matipa kao da je osjetio da ćemo biti u **** na kraju. Večeras je trebao prije vaditi Curtisa koji je puno meljao, a bez ikakvog učinka. Jbg, to je tako kad nemamo ozbiljnog stopera pa nam i WBA napravi problem. Ali još mi ne izlazi iz glave onaj korner u zadnjoj sekundi, zašto TAA ono uradi 
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Ma dobro danas je i mene kod one situacije sudac iznerviro, cisto oduzeta lopta i on svira faul, plus imo je frend jos nekih aferima od ranija kad sam mu se sjetio familije.
CPOJ
Samo da nas na kraju ne budu koštala dva kiksa protiv Fulhama i Wba
Kmekac
Krivit protivnika i njihovu formaciju od 6 4 0 je jako jadno, sta je s drugim pol gdje su daleko opasniji bili od nas i tu formaciju nisu igrali.
Kad ovako floppne to jako udari na njegov ego pa mora ici na ova jadne izgovore, in game decisions apsolutna 0. Kad poslije one Grantove 100% prilike nije izvrsio izmjene i pojacao/osvjezio vezu, znalo se da cemo kiksati.
Ox je poslije par min igre iskreirao najbolju priliku za nas na tekmi, robbo i trent su uzasni bili s centarsutevima.
Krivit protivnika i njihovu formaciju od 6 4 0 je jako jadno, sta je s drugim pol gdje su daleko opasniji bili od nas i tu formaciju nisu igrali.
Kad ovako floppne to jako udari na njegov ego pa mora ici na ova jadne izgovore, in game decisions apsolutna 0. Kad poslije one Grantove 100% prilike nije izvrsio izmjene i pojacao/osvjezio vezu, znalo se da cemo kiksati.
Ox je poslije par min igre iskreirao najbolju priliku za nas na tekmi, robbo i trent su uzasni bili s centarsutevima.
- NEDODIRLJIVI
- Kontakt:
Cuj protivnik kriv.
Ako si se uputio prema cilju i putem počeo zastajkivati da kamenjem gađaš svakog psa koji laje na tebe, nikada nećeš stići na cilj.
Jel ovo Matip out 3-4 mjeseca??
Kako stvari stoje, Klopp vjeruje da su Phillips i Williams dovoljni i da nece kupovati u januaru.
Kako stvari stoje, Klopp vjeruje da su Phillips i Williams dovoljni i da nece kupovati u januaru.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Thiago se danas prikljucio treningu, te ga sutra ceka kondicioni test, nakon kojeg cemo znati da li ce nastupiti na SJPu
Steta zbog Matipa, to nam postade jako bolna tacka u rosteru, i potreban je upgrade. Procitah negdje da se pominje swap deal Kabak/Origi, koji bih potpisao (naravno, s tim da zavrsimo zapoceti posao sa Balogunom).
Steta zbog Matipa, to nam postade jako bolna tacka u rosteru, i potreban je upgrade. Procitah negdje da se pominje swap deal Kabak/Origi, koji bih potpisao (naravno, s tim da zavrsimo zapoceti posao sa Balogunom).
This Klopp fella, he's not bad is he?
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
Eh da su se utakmice protiv Fulhama Brightona i WBA zavrsile pobjedom uz ovakve rezultate rivala 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bas karma
Posebno me pogodi danasnji debakl Albiona kontra Leedsa. Prosto nevjerovatno
Posebno me pogodi danasnji debakl Albiona kontra Leedsa. Prosto nevjerovatno
This Klopp fella, he's not bad is he?
Vise me je pogodio sad ovaj gol Uniteda al ajd
- BeyKopites
- Kontakt:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
#LFC line up v Newcastle: Alisson, Trent AA, Phillips, Fabinho, Robertson, Henderson, Milner, Jones, Salah, Firmino, Mane.
Cmonn Redss
Cmonn Redss
Neke mlade nade veceras Phillips, Jones, Milner... bice guravo.
Sretno.
Sretno.
Spamm
Spamm
Vec vidim kreativnost veznog reda Milner Hendo Jones 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.