JohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 15:49Zasto vi dusmani sad udarate po morti? On je najveci navijac, puno bolji od nas ostalih, to sto je promasio za Mandics ne znaci nist.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 15:49Zasto vi dusmani sad udarate po morti? On je najveci navijac, puno bolji od nas ostalih, to sto je promasio za Mandics ne znaci nist.
Joj kad se sjetim na kakav su je način vrijeđali sta joj je sve izrečeno prije tačno godinu, tačno me nešto stid je pogledati u oči pa i ovako na slici..
Mene je stid u pm samo kad se sjetim, jeza me hvata, ali hvala Bogu
SABRINA BULJUBAŠIĆ: “Zaista smo sretni i zadovoljni današnjim sastankom i nastavkom pregovora. Moram naglasiti da je u javnosti pogrešno predstavljeno da se FK Sarajevo protivi korištenju stadiona u druge svrhe osim fudbalskih. Naprotiv, dio našeg projekta je upravo multifunkcionalni stadion koji će dodatnim sadržajima biti u mogućnosti finansirati sam svoje održavanje. Naravno, sve manifestacije bit će održane na način da se ne ugrozi kvaliteta samog terena, kao niti termini iz nastupa FK Sarajevo".
Sagnemo*
Nije, jer kod koncesije se ništa ne plaća, nego se tretira kao korištenje državne imovine.
Ne samo da voli kolega Zip, nego voli više od života svog!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], GradKamena2, Hajdeee, hurem, insimadop, Maestro^^, NazorUso, nedimmmm1337, pitarcenga, riki46, rimljanin90 i 161 gost.