English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: English Premier League
Najbolje da ove sezone Tottenham osvoji.

Kakve gluposti ovaj valja o Ndombeleu

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ma neće ba niko

7 ekipa iz top10 kiksalo ovo kolo

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
						- akisarajevo92
- Kontakt:
zvucis mi kao neko ko je pao na kladionici bas na toj utakmiciqaa18 je napisao/la: ↑27 dec 2020, 19:43Zato se ne treba ljutiti kad ljudi kazu da je danasnji fudbal u qrcu jer zaista i jeste.
Ako kao prvak ne mozes dat 2 gola nekim amaterima onda i nisi za to da budes prvak.
I ako ti se igra bazira na to da iz auta stvaras prilike kao wba , e yebo te taj fudbal, nek ga placa ko hoce, al ne vrijedi koliko se hajpa.
Engleska liga u kanalu, a najvise para imaju ko biva.
Sudije u kanalu a sva moguca pomagala.
Kolonijalisticke qite.
Don't believe the hype.
						- Chapman1886
- Kontakt:
Ne igram igre na srecu, samo sagledavam situaciju, moze se desiti svakome da kiksne, al da kiksnes wba fulham, bha, e to je previse ako mislis biti prvak. S druge strane ako ti je aut jedini adut u igri i zelis tako opstat u ligi , onda je jadna i ta ekipa i ta liga. A ulupavaju se milioni i milioni, sto vise para to gora liga, apsurd al je tako.akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 dec 2020, 23:25zvucis mi kao neko ko je pao na kladionici bas na toj utakmiciqaa18 je napisao/la: ↑27 dec 2020, 19:43Zato se ne treba ljutiti kad ljudi kazu da je danasnji fudbal u qrcu jer zaista i jeste.
Ako kao prvak ne mozes dat 2 gola nekim amaterima onda i nisi za to da budes prvak.
I ako ti se igra bazira na to da iz auta stvaras prilike kao wba , e yebo te taj fudbal, nek ga placa ko hoce, al ne vrijedi koliko se hajpa.
Engleska liga u kanalu, a najvise para imaju ko biva.
Sudije u kanalu a sva moguca pomagala.
Kolonijalisticke qite.
CPOJ
KozaCristiano Ronaldo has been voted as the best transfer in the Premier League HISTORY
[Sky sports]

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
						'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Mnogo dobar CITY. Odbrana na mjestu. Najbolja u ligi. 
Ako veceras dobijemo, poderat cemo EPL ko u vakat.

Ako veceras dobijemo, poderat cemo EPL ko u vakat.
4-IN-A-ROW
Iskreno, ja nemam ništa protiv načina na koji Big Sam igra. Nemaju igrača za bolje od toga i to je to. Svi u deset metara i po bod.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
						- Chapman1886
- Kontakt:
samo što su sinoć bili bolja ekipa na terenu,realno liverpul može biti zadovoljniji ishodom uztakmice

Samo Sloboda | COYG
Nacin na koji Big Sam igra moze smetati samo ovim menadzerima top6 ekipa kojim doticni otkine bodove.
I to je tako uvijek bilo i bice dok je Big Sama.

A Liverpool je jucer u potpunosti podbacio, kao i protiv Fulhama. Cetiri boda protiv ekipa koje su usle iz Championshipa i koje ce se vrlo vjerovatno vratiti u isti.
Mada, ne bih se smio kladiti protiv Allardycea.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
						Spamm
Ma wba je ispo vec, mogu ih pep i klopp skupa preuzeti to je gotova prica. Oni i ne mogu drukcije igrati, al to je smijesno za ko biva najjacu ligu na svijetu. Mislim ista je situacija i u spaniji protiv reala i barse, u njemackoj protiv bayerna itd. Njje lud ovaj sto hoce formirat evropsku super ligu od ovih jacih i bogatih, pa hoce covjek da ina sta vidjet, a ne ovo njesra, jedni pateticni sampioni bez kompasa a drugi ne znaju ni kud ni sta. I najgore od svega, milioni i milioni se tu vrte i uzimaju, a nama naplacuju a mi dobijamo nulu od zabave. Ako nastave ovako prestacu pratiti fudbal.

CPOJ
Ne radi nam to. Pa kako će fudbal bez tebe? Nije fer bratmoiiii

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Sta je s ovim CP, nekad su bili solidna momcad

Odgodjen Everton-City.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
						VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.