To su oni “skontali” u junu kad se titula osvojila. Da te podsjetim da se i na utakmicama sa sjevera skandiralo “uprava napolje”Cokituki je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:13Sikter balavacJohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:11Hoces to mi ti nesto brko?Cokituki je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:11
Zajebali se skontali i sredili. Sta je problem, koji k sad nasao stavljati i ti sliku i ti pametovati sta je bajveci neprijateljski potez u zadnjih 20 godina
Koji ste vi neprijatelji kluba to je strasno, cvojek vam fino napise i ukaze da se trebamo radovati a ne srati a vi ga kenjate pa kenjate
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
PSPHM
- feniksptica
- Kontakt:
Nisu vece od kluba. A tad su udarili na klub i klub se branio. Ne vidim u cemu je problem prozvat akd treba prozvat nekoga. Sve za dobro kluba. I kad se treba pohvaliti i braniti iste vecinom to rade isti koji ih prozivaju.PeakyBlinders je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:10Velike su Horde da bi ih neko prozivao zbog nekih pogresnih poteza.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:05A zasto se ne bi spominjalo? Ovo sto su horde tda uradile je bio najveci neorijateljski potez u zadnjih 20 godina.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
E to je drugo,ali vidim uleti lik prije zvanicne...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:05Ee moj Vanja/Zip/Fera...Pa sta mislis otkud njemu info?Nista bez GiS-a![]()
Bravo Uprava! bravo Srdjane!
Samo se nadam da je raja svjesna da će se ulagati uz pomoć i Opstine i Vlade Ks i Kluba da se dodje do kategorije 4, i da neće Nam izvaliti cifru od 30-40 miliona i napraviti Santiago Bernabeu, prvo sto bi takva investicija morala da prodje hiljadu zakonskih procedura a drugo sto je apsolutno nerealno da neko te pare bukvalno baci u bunar.
Samo treba biti strpljiv, a raduje me ovaj posebno račun Kluba, treba kad ovo sve počne ako Bog da napraviti akciju pa da i navijači pokažu svoju ljubav prema Klubu dijelima, koliko ko može ali da svi učestvujemo !
Samo se nadam da je raja svjesna da će se ulagati uz pomoć i Opstine i Vlade Ks i Kluba da se dodje do kategorije 4, i da neće Nam izvaliti cifru od 30-40 miliona i napraviti Santiago Bernabeu, prvo sto bi takva investicija morala da prodje hiljadu zakonskih procedura a drugo sto je apsolutno nerealno da neko te pare bukvalno baci u bunar.
Samo treba biti strpljiv, a raduje me ovaj posebno račun Kluba, treba kad ovo sve počne ako Bog da napraviti akciju pa da i navijači pokažu svoju ljubav prema Klubu dijelima, koliko ko može ali da svi učestvujemo !
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Hajde da pišemo o napadačima.
Eo Diego Kosta raskida sa ATM. Da pokušamo ?

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Jeste i nisam bio dio toga niti mnogi tako da nema potrebe se cracati na pricu sta je bilo kada je sada u redu. Ja stvarno ne znam cemu laprdanje jedno na drugo a svi iza iste boje stojimo.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:15To su oni “skontali” u junu kad se titula osvojila. Da te podsjetim da se i na utakmicama sa sjevera skandiralo “uprava napolje”
Sta sad treba reci gasi Hz jel? Ne kontam sta sad ti hoces da kazes... Da su zajebali jesu da su sada u redu i Hz i uprava jesu i sta?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne mogu izdvojiti 20 KM godišnje za člansku, a da daju za izgradnju..Inijesta je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:17Bravo Uprava! bravo Srdjane!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Džaba

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma na obraz vala svakom, mada ja sam ubjedjen uz pravu akciju i euforiju da bi to bilo uspješnoAlfredNobel je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:21Ne mogu izdvojiti 20 KM godišnje za člansku, a da daju za izgradnju..Inijesta je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:17Bravo Uprava! bravo Srdjane!
Evo primjer je obnavljanje članskih u 15 dana 1600 ljudi, uz prave akcije može se

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- AlfredNobel
- Kontakt:
@JohnKeynes97 , ja nisam nikada bio SDA, čak ni 1990, kada ti vjerovatno nisi bio u planovima... Zaobiđi me ...
Ja sam uvijek bio samo za BiH.
Inače ovdje kolo vode osobe koje ništa konstruktivno ne rade,prepoznaće se, prisutni 0-24; ovo im je izgleda život..
Ja sam uvijek bio samo za BiH.
Inače ovdje kolo vode osobe koje ništa konstruktivno ne rade,prepoznaće se, prisutni 0-24; ovo im je izgleda život..
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- feniksptica
- Kontakt:
Bot je svako ko brani bilo kakvu stranku. Ako oni nama piju krv, zasluujemo da nam barem koju kap vrate u vidu stadiona
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakvu sam percepciju dogovora oko stadiona imao,ma svaka mi cast...
Sve sto sam predvidio tako se i dogovorilo...
Od danas pocinjem da gatam...
Sve sto sam predvidio tako se i dogovorilo...
Od danas pocinjem da gatam...

- AlfredNobel
- Kontakt:
Niko te nije pitao kakvu si percepciju imao.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
To Sabro kraljice
dajte taj racun za izgradnju objavite sto prije pa da ga sagradimo do europe
da vidite kad Safet u Paris nazove sheika i kaze de koji milion utintipla i tako ostale ledjende...

Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 28 dec 2020, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
Izvinjajem se...

Ma super sve, al sto tek u martu majka mu stara, moglo se pocet nesto radit, bar iznutra te prostorije za press...
Dan kad se raspusti csr, moram kakve visnjevace zatuc
Dan kad se raspusti csr, moram kakve visnjevace zatuc

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Aduka87, ajdohordas, Burberry46, Dave, EastMadness, enzo1, ErosViverosViv, GradKamena2, HyperOS, James1987, MaroonBjelave, mire971, misstianopenaldo, napoleon72, NeSamSafetee, svemalim1, Tatamata1946 i 183 gosta.