Ne treba nam on, može se potući sa Rahmanom.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Trebaš pustiti da te drugi hvale, a ne sam sebe. Nema veze, oprošteno ti je.Vanja8 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:39Izvinjajem se...![]()
Ja sam samo pretpostavljao,a to niko ne hvali pa moro ja sam...AlfredNobel je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:47Trebaš pustiti da te drugi hvale, a ne sam sebe. Nema veze, oprošteno ti je.
Ovdje nisu bile samo hz, bilo je puno raje i sa ostalih tribina.
Ko je neprijatelj ti sto su pozivali na bojkot najbolje uprave ikada ili ljudi koji su ostali hladne glave? Kritikovali smo nekad sjever pa presli na zapad da bi imali sve ovo sto sad imamo,svaki udar na klub treba kritikovat svidjalo se to nekom ili ne,uostalom godine na tribini neke nauce da nekad kritiku treba i prihvatitiCokituki je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:11Zajebali se skontali i sredili. Sta je problem, koji k sad nasao stavljati i ti sliku i ti pametovati sta je bajveci neprijateljski potez u zadnjih 20 godinaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:05A zasto se ne bi spominjalo? Ovo sto su horde tda uradile je bio najveci neorijateljski potez u zadnjih 20 godina.
Koji ste vi neprijatelji kluba to je strasno, cvojek vam fino napise i ukaze da se trebamo radovati a ne srati a vi ga kenjate pa kenjate
Jeste drug ali oni su prvi najavili te protesta sta se desvalo, sta se skandiralo necu ni govorit, pa skandiranje na Kosevu kad je pola sjevera skandiralo uprava napolje a pola sutilo. Jednostvano tu su sami sebi autogol dali, ali sudeci po objavama FKS u dobrih su odnosima sa HZTatamata1946 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:52Ovdje nisu bile samo hz, bilo je puno raje i sa ostalih tribina.
Ispostavilo se da je ovo bila greska jer smo osvojili titulu i koracamo prema trecoj uzastopnoj i ljudi koliko vidim nisu tvrdoglavi kao vecina i idu dalje. Sad pozivaju na uclanjenje u klub.
Kad su tjerali dinu i neke uprave od prije valjali su.
Druga stvar klub bez HZ je jedan osrednji klub i HZ su puno uradile za popularizaciju kluba i sirenje baze navijaca.
Pola nas ne bi navijalo ni za Sarajevo da nema HZ, barem u mladosti je to bitno kad treba da se opredjelis za koga ces navijati. Koje bi to dijete pocelo navijati za klub bez navijaca njihove pjesme, vjeruj da bi nas duplo manje bilo
Nije problem prozvat nikoga i svako ko pogriješi treba ga kritikovAt.,ali brate mili zar nismo ovo otrali sto puta do sada isto kao i temu o Edinu Dzeki Husrefu ili nečem trećem....dosta vise mi kao da prizivamo sami sebi negativne stvarifeniksptica je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:16Nisu vece od kluba. A tad su udarili na klub i klub se branio. Ne vidim u cemu je problem prozvat akd treba prozvat nekoga. Sve za dobro kluba. I kad se treba pohvaliti i braniti iste vecinom to rade isti koji ih prozivaju.PeakyBlinders je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:10Velike su Horde da bi ih neko prozivao zbog nekih pogresnih poteza.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:05
A zasto se ne bi spominjalo? Ovo sto su horde tda uradile je bio najveci neorijateljski potez u zadnjih 20 godina.
Iato ko i sto za clanske skupismoAlfredNobel je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:21Ne mogu izdvojiti 20 KM godišnje za člansku, a da daju za izgradnju..Inijesta je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:17Bravo Uprava! bravo Srdjane!
Samo se nadam da je raja svjesna da će se ulagati uz pomoć i Opstine i Vlade Ks i Kluba da se dodje do kategorije 4, i da neće Nam izvaliti cifru od 30-40 miliona i napraviti Santiago Bernabeu, prvo sto bi takva investicija morala da prodje hiljadu zakonskih procedura a drugo sto je apsolutno nerealno da neko te pare bukvalno baci u bunar.
Samo treba biti strpljiv, a raduje me ovaj posebno račun Kluba, treba kad ovo sve počne ako Bog da napraviti akciju pa da i navijači pokažu svoju ljubav prema Klubu dijelima, koliko ko može ali da svi učestvujemo !
Koga treba guzziti na svakom korakuAlfredNobel je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:57Ja bih navijao za FKS i bez Hordi, tako da ne vidim kakve veze oni imaju s nečijim opredjeljenjem.
Ovo su većinom bili 'sjevernjaci', ne treba to zataškavati. Kad su znali ebavati majke, vrijeđati ženu i nazivati je 'kurvetinom', sad ih treba guzziti na svakom koraku. Kad su mudonje kad treba tjerati i psovati, onda treba biti mudonja i podnijeti kad pogriješiš i krene raja da te handri.
Navedene momke. Ukoliko si bio među takvim, onda i tebe.Tatamata1946 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 18:01Koga treba guzziti na svakom korakuAlfredNobel je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:57Ja bih navijao za FKS i bez Hordi, tako da ne vidim kakve veze oni imaju s nečijim opredjeljenjem.
Ovo su većinom bili 'sjevernjaci', ne treba to zataškavati. Kad su znali ebavati majke, vrijeđati ženu i nazivati je 'kurvetinom', sad ih treba guzziti na svakom koraku. Kad su mudonje kad treba tjerati i psovati, onda treba biti mudonja i podnijeti kad pogriješiš i krene raja da te handri.
Opusti se malo i uzivaj. Kreni dalje i manje filozofiraj kroz zivot
E kakav si ti debil.AlfredNobel je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:57Ja bih navijao za FKS i bez Hordi, tako da ne vidim kakve veze oni imaju s nečijim opredjeljenjem.
Sad ćeš ti još malo pa preći na temu Tuzla City.Cokituki je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:11Zajebali se skontali i sredili. Sta je problem, koji k sad nasao stavljati i ti sliku i ti pametovati sta je bajveci neprijateljski potez u zadnjih 20 godinaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:05A zasto se ne bi spominjalo? Ovo sto su horde tda uradile je bio najveci neorijateljski potez u zadnjih 20 godina.
Koji ste vi neprijatelji kluba to je strasno, cvojek vam fino napise i ukaze da se trebamo radovati a ne srati a vi ga kenjate pa kenjate
Samo pisi boli te dupe, mogao si i ti baciti suplju da ti je dedo s Vratnika, da si gradsko dijete, medjutim ti se ne stidis ni prezimena ni porijekla...
Volim te. <3Cokituki je napisao/la: ↑28 dec 2020, 18:09E kakav si ti debil.AlfredNobel je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:57Ja bih navijao za FKS i bez Hordi, tako da ne vidim kakve veze oni imaju s nečijim opredjeljenjem.
Onaj ko okrece istu pricu ponovo a u kojoj su akteri davno pruzili ruku jedni drugima i izvinuli se za greske kao i dali do znanja da nema zajebancije kada si u bordo fotelji ili stolivi na tribini.zagor1987 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:55Ko je neprijatelj ti sto su pozivali na bojkot najbolje uprave ikada ili ljudi koji su ostali hladne glave? Kritikovali smo nekad sjever pa presli na zapad da bi imali sve ovo sto sad imamo,svaki udar na klub treba kritikovat svidjalo se to nekom ili ne,uostalom godine na tribini neke nauce da nekad kritiku treba i prihvatitiCokituki je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:11Zajebali se skontali i sredili. Sta je problem, koji k sad nasao stavljati i ti sliku i ti pametovati sta je bajveci neprijateljski potez u zadnjih 20 godinaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:05
A zasto se ne bi spominjalo? Ovo sto su horde tda uradile je bio najveci neorijateljski potez u zadnjih 20 godina.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], laznokrilo, N3R3D, nedimmmm1337, Rodman, SamoDaKazeem i 64 gosta.