FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 28 dec 2020, 18:14

skoroalen je napisao/la:
28 dec 2020, 18:07
@Kizo više prava imala Ana Frank 1943. nego navijač Sarajeva koji nije iz "centra" u 2020. godini. To je taj walter identitet. :bow:
Ne kontaš ti to braca...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 28 dec 2020, 18:14

danas nova 84 člana :opaopa:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 28 dec 2020, 18:15

AlfredNobel je napisao/la:
28 dec 2020, 17:57
Ja bih navijao za FKS i bez Hordi, tako da ne vidim kakve veze oni imaju s nečijim opredjeljenjem.

Ovo su većinom bili 'sjevernjaci', ne treba to zataškavati. Kad su znali ebavati majke, vrijeđati ženu i nazivati je 'kurvetinom', sad ih treba guzziti na svakom koraku. Kad su mudonje kad treba tjerati i psovati, onda treba biti mudonja i podnijeti kad pogriješiš i krene raja da te handri.
Isto tako su obisli citavu Evropu za Sarajevom, stajali na svim mogucim godisnjim dobima i isli u svaku mogucu vukojebinu u kojoj je igralo Sarajevo. HZ imaju gresaka, ali daleko daleko vise odlicnih poteza.
Nevjerovatno mi je da ce neko ovo sve pomnoziti sa nulom i drzati se ovog protesta pored toliko dobrih stvari. Zamisli da je sjever brojao istoku svako **** majki nasim igracima i svim greskama koje su napravili.
Cuj guziti ih na svakom koraku...To bih mogao reci samo za cmarnijake.
Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 28 dec 2020, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 28 dec 2020, 18:16

Ja bih navijao za FKS i bez Hordi, tako da ne vidim kakve veze oni imaju s nečijim opredjeljenjem.

Ovo su većinom bili 'sjevernjaci', ne treba to zataškavati. Kad su znali ebavati majke, vrijeđati ženu i nazivati je 'kurvetinom', sad ih treba guzziti na svakom koraku. Kad su mudonje kad treba tjerati i psovati, onda treba biti mudonja i podnijeti kad pogriješiš i krene raja da te handri.
Ma niko te nista i ne pita, tako i ovaj post je irelevantan

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 dec 2020, 18:17

feniksptica je napisao/la:
28 dec 2020, 18:11
Bolje bit u ravnom nego pod rucnom kuci oko centra..a zimi i pesaka
Nije brate, qrčina si obična ako nisi centar ili SG, zato valjda ovom primitivcu post uredno stoji dva sata a moj se briše u roku 5 minuta, iako sam samo pišnuo po dotičnom, a ne po ostalim. I yebena je činjenica da je na stadionu Koševo, u općini Centar, u šeher Sarajevu, održana korida, događaj koji stoljećima nisu vidjela razna ruralna naselja. Pojedinci i jesu za korida i Ljube Aličića.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 28 dec 2020, 18:19

Bitno je da se krenulo. Iako, nisam baš skontao šta znači "dugoročni zajam"?! Koliko ja kontam, a nisam nikakav stručnjak, opština će iznajmiti stadion na duže vrijeme, a klub može izdavati određen dio i/ili cijeli stadion, te ulagati određena sredstva.S tim da je dužan plaćati određeni dio opštini. Meni to liči na nosioca stanarskog prava, a stvarni vlasnik je opština. Suštinski se ništa ne mijenja, ali možda nisam u pravu.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 28 dec 2020, 18:20

Miljacka je napisao/la:
28 dec 2020, 18:15

Isto tako su obisli citavu Evropu za Sarajevom, stajali na svim mogucim godisnjim dobima i isli u svaku mogucu vukojebinu u kojoj je igralo Sarajevo. HZ imaju gresaka, ali daleko daleko vise odlicnih poteza.
Nevjerovatno mi je da ce neko ovo sve pomnoziti sa nulom i drzati se ovog protesta pored toliko dobrih stvari. Zamisli da je sjever brojao istoku svako **** majki nasim igracima i svim greskama koje su napravili.
A isto tako na kraju imamo i pandemiju kao dokaz da su samo igraci bitni. Da se mi kao bitan faktor ne uzdizemo toliko. Tu smo da pomognemo ako gdje zapne i da nam oni donesu radost. Ali da mi sebi umislimo da mi mozemo tjerati smejnjivati odlucivati to ne.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 28 dec 2020, 18:20

Stroj1946 je napisao/la:
28 dec 2020, 18:16

Ma niko te nista i ne pita, tako i ovaj post je irelevantan
Kad se sjetim kako je ovaj stroj branio usrefa životom. Za izučavanja je ova poveznica: ČARŠIJA-FGR-USREF-LEGENDE-SDA-ON.JE.DIJETE.KLUBA.NEKA.GA.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 dec 2020, 18:27

Nasa sreca je pa je korona zaustavila posjetu na Kosevu, inace bi đi bili u velikom qurcu.
Sjever bi realno nastavio prozivsti Upravu, doslo bi do razilazenja sa Istokom i zapadom... Sto je vec i bilo...
Negativna atmosfera, itd...

Sreca nema gledalaca, gdje se to nije moglo cuti...

Svi grijesimo, samo trebaju oni to da javno kazu.

Niko iznad kluba, pa ni pojedinac zvani Vise od svog zivota pa ni najvjerniji navijaci.
Svi smo mi ovde zbog FkSarajeva, a ne obratno...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 28 dec 2020, 18:28

Slučajno naiđoh na ovaj klip. Zapazih kako je opucan nas penal Hote. Lik je krenuo da suta a vec su mu na pola metra-metar od penala bili igraci protivnickog kluba, doduse i nasi su bili veoma blizu. Mislim da bi sad sudija vratio ponovnom pucanju, mozda ako bi odbranio golman.
0:34
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 28 dec 2020, 18:29

Evo ako Sabra cita. Ljubavi moja oralno bi te zadovoljavo kad kod ti prahne na sabahu, poslije idemo sve kako ti kazes. 105kg , 193 cm, cuna 18 (glava ko u macka), bivsi bokser, 30 godina. Za dodatne info javi se u inbox. :mrgreen:
ORIGINAL 1987

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 28 dec 2020, 18:30

Cokituki je napisao/la:
28 dec 2020, 18:09

E kakav si ti debil.
A sto je debil? Sto istinu kaze? Ko god je bar jednom otisao na sjever zna sta se radi. Od “povlacenja linija” na poluvremenu, pa do svega ostalom. Cast normalnoj raji, koja je nazalost u manjini.
PSPHM

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 28 dec 2020, 18:32

Miljacka je napisao/la:

Velik je red onih koji bi ih guzili, ali frka prici.
ORIGINAL 1987

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 28 dec 2020, 18:33

Vanja8 je napisao/la:
28 dec 2020, 18:13
Dajte ljudi nemojte od svake sitnice praviti svadju...
Nisu HZ FK Sarajevo,ali ni fudbalski klub ne bi bio ono sto jeste da nema HZ...

Ok,pogrijesili su,jedan dio je dosao na te proteste, bilo je i sa drugih tribina ,ali to je za nama- proslost...
Različite stvari su se tu desavale...
Neko je tu bio zbog suza,neko je zbog svojih interesa , a neko sto mu nista nije bilo jasno,pa ko veli,dje svi turci tu i mali Mujo...
Ali mnogi se odmah i opametise,pa kad skontase da svi turci nisu tu,lagano produzise u McDonalds na jedan cishburgercic...

Treba nam jedinstvo,svi grijesimo,ispravljamo i svadje i raskoli nam ne trebaju...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 28 dec 2020, 18:34

Cokituki je napisao/la:
28 dec 2020, 18:12
zagor1987 je napisao/la:
28 dec 2020, 17:55
Cokituki je napisao/la:
28 dec 2020, 17:11

Zajebali se skontali i sredili. Sta je problem, koji k sad nasao stavljati i ti sliku i ti pametovati sta je bajveci neprijateljski potez u zadnjih 20 godina

Koji ste vi neprijatelji kluba to je strasno, cvojek vam fino napise i ukaze da se trebamo radovati a ne srati a vi ga kenjate pa kenjate
Ko je neprijatelj ti sto su pozivali na bojkot najbolje uprave ikada ili ljudi koji su ostali hladne glave? Kritikovali smo nekad sjever pa presli na zapad da bi imali sve ovo sto sad imamo,svaki udar na klub treba kritikovat svidjalo se to nekom ili ne,uostalom godine na tribini neke nauce da nekad kritiku treba i prihvatiti
Onaj ko okrece istu pricu ponovo a u kojoj su akteri davno pruzili ruku jedni drugima i izvinuli se za greske kao i dali do znanja da nema zajebancije kada si u bordo fotelji ili stolivi na tribini.
Jer mora se ovo ponavljati?
Gotovo bilo proslo niko nije bio zvecka.
Super ljudski je grijesiti,nisam ja na strani uprave prosao sam svasta na sjeveru i zapadu dugi niz godina al mogu barem prepoznat kad klub ide uzlaznom i postenom putanjom pa san znao da je onaj potez bio totalna destrukcija,inace klub mi je ispred svega i interes i stabilnost kluba. Normalno da nije isto jak klub i stabilan bez pravih,jakih HZ valjda je to svima u interesu

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 28 dec 2020, 18:35

Cekajte prvo danas za Semu pisu ljudi da smo mi svi isti da se moramo drzati zajedno. SAd isti ti pisu za HZ (protiv koji nemam nista licno) na fazon da su oni ipak malo iznad drugih navijaca ??
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 28 dec 2020, 18:37

feniksptica je napisao/la:
28 dec 2020, 18:20
Miljacka je napisao/la:

A isto tako na kraju imamo i pandemiju kao dokaz da su samo igraci bitni. Da se mi kao bitan faktor ne uzdizemo toliko. Tu smo da pomognemo ako gdje zapne i da nam oni donesu radost. Ali da mi sebi umislimo da mi mozemo tjerati smejnjivati odlucivati to ne.
Svakako da se oni (igraci, uprava i sš) i trebaju najvise pitati, ali zamisli da nam ne ide ovako dobro. Svi bi pozivali bas sjever da napravi prvi korak. Ni sam nisam za to da navijaci odredjuju bilo kakve stvari u klubu, ali je pravo navijaca buniti se na lose stvari. Tad se mnogima to ucinio kao los potez, valjda i sjever ima pravo pogrijesiti. Ali citati da ga treba guziti na svakom koraku, samo zbog toga, mi je degutantno. Da se razumijemo, vec dugo nisam na sjeveru i ne branim nikoga, ali treba mi puno vise da bih za bilo kojeg navijaca Sarajeva rekao da ga treba guziti na svakom koraku. Samo pogledajmo namjeru tog protesta, a ona sigurno nije bila da se rusi FK Sarajevo. Sve to je proslo i vjerujem da je relacija HZ-uprava na snaznim nogama i da tu vise nema nikakvih problema. Sjever je jako bitna karika naseg Sarajeva i svi uzivamo kada on dobro izgleda i kad pjesma grmi i Sarajevo u neku ruku bez njega ne bi bilo to sto jeste. Tad kad se to desilo su svi ovdje i pljuvali HZ i zasto se sada ponovo vracati na to?
Uzivajmo u lijepim vijestima i radujmo se. Navijamo za najveci klub u drzavi koji je ove godine oborio nekoliko rekorda, ispisao historiju i nastavit ce pisati je nakon pauze. :thumbup:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 28 dec 2020, 18:38

skoroalen je napisao/la:
28 dec 2020, 18:07
@Kizo više prava imala Ana Frank 1943. nego navijač Sarajeva koji nije iz "centra" u 2020. godini. To je taj walter identitet. :bow:
Walter identitet je kad tolerises agresivu papana koji su se nakotili i pametuju okolo. Nemoj molim te jos samo i zrtvu izigravati. Svu mrznju koju osjecate prema glavnom gradu zapisite u dnevnik.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 28 dec 2020, 18:40

Joj dosade jedva cekam one prijateljske tekme u Anataliji
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 28 dec 2020, 18:40

JohnKeynes97 je napisao/la:
28 dec 2020, 18:30
Cokituki je napisao/la:
28 dec 2020, 18:09

E kakav si ti debil.
A sto je debil? Sto istinu kaze? Ko god je bar jednom otisao na sjever zna sta se radi. Od “povlacenja linija” na poluvremenu, pa do svega ostalom. Cast normalnoj raji, koja je nazalost u manjini.
Kakvu ba istinu sto on mlitavac ce da guzzi nekoga...?
Daj uozbilji se i shvati da fakat nije niti mjesto niti vrijeme za ove rasprave, ja razumijem da je malo dosadno sada takav period jeste godine plus korona ne mozes na miru frustrirati se negdje pa ovdje se mora nicim izazvanim kad nam je sve skoro perfektno nesto treba sad eeee sad... Guzzit???

Okrenite se interesantnijim stvarima, evo gledaj lafcine i uzivaj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”