FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 28 dec 2020, 23:48

Nazivati Husrefa pogrdnim imenima jer je plako radi otkaza (svatajuci da mu je to zadnji put najvjerovatnije u zivotu da vodi klub u kojem je proveo skoro citavu mladost nemoze bit i pored one izjave sve sto vise klub volis ljudi te iz kluba vise jebu presudna i jedino mjerilo Uz naplatu ugovara oojeg je ima da je on smece da nije niko i nista itd i zamarit se da je najtrofejni covjek u histori najtrofejnijeg kluba u histori bosne i hercegovine)

Hz su pogrijesile sto su imali misljenje da je sabrina los uposlenik i lose su uradili sto su to na seksualni nacin iz kazali itd, pogrijesili su za baklje u zenici protiv BATEA i dosta su grijesili gdje smo gubili bodove ( borac) gdje klub morao platit kaznu.

Takodje ako se pise o finansijama HZ fino pune kasu kroz clanske sezonske jedno upotrebne karte, plus HZ su takode promovisale klub dosta i jedan su kamencic u izgradnji sad vec OGROMNOG DIVA ZVANIG FK SARAJEVO

PODRSKA VJETAR U LEDJA IGRACIMA PA CAK I ZASTITA KLUBA I KLUBSKI LJUDI NEKAD DIREKTNO NEKAD INDIREKTNO..

VOLI TE FK SARAJEVO,

DIREKTOR KLUBA I NAVIJACA PITAR 6785

Bilo kakvo daljnje napadanje svadjanje bice sankcionisanje sa golim otokom

Poz

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 28 dec 2020, 23:51

HZ su donijele i dobro i lose klubu i nek se tu zavrsi. Vise razlog sto ja licno nekad nesto protiv njih napisem je taj da mi se opcenito taj ultras svijet ne svidja vise i da je nekako ''prevazidjeno''. Donose novac, pokrecu akcije podrzavaju, al sto se toga tice ni ostali navijaci ne bjeze toga nimalo, ako cemo realno.

SAMO FKS SAMO HZ
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 29 dec 2020, 00:04

Prevazidjena rasprava blazeg intenziteta, kao takva mi nije privlacna. Laku noc
NEMA NAZAD

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 29 dec 2020, 00:08

Zna se cija je to poruka na toj paroli i zna se misljenje raje o tome. Ima dosta ljudi koji ce iskoristit bilo kakvu situaciju da stave sebe u prvi plan kao sto je slucaj s tom porukom. Ukoliko neko misli da iza poruke stoje Hz, slabo zna. Sabrina nije dobila nijednu uvredu sa sjevers tokom neke utakmice koliko sam upoznat. Bitno je da je to sve proslo, sad da li je taj pritisak donio nesto pozitivno ili nije, ne znamo, da je greski Hz bilo jest, da neko moze pisat po forumu da Hz treba zbog tog guzit, moze, al vecinom to ostane na pisanju, pojele su te Hz vise govana za dobrobit kluba i dobile prijetnji nego sto neki utakmica imaju, sl svakom njegovo. Prelijepa godina iza nas, hvala upravi, igracima, strucnom stabu i navijacima FKS, ne navijacima rezultata. Idemo dslje u novu godinu jos bolje i jos jsce i ako Bog da vidimo se na utakmicama i da napokon docekamo tu Evropu!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 dec 2020, 00:17

Treba Lendrića dovest iz samilosti, samo da vidi kako je kad se titula slavi, a onda ga opet poslat u pm. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 dec 2020, 00:18

AlfredNobel je napisao/la:
28 dec 2020, 17:57
Ja bih navijao za FKS i bez Hordi, tako da ne vidim kakve veze oni imaju s nečijim opredjeljenjem.

Ovo su većinom bili 'sjevernjaci', ne treba to zataškavati. Kad su znali ebavati majke, vrijeđati ženu i nazivati je 'kurvetinom', sad ih treba guzziti na svakom koraku. Kad su mudonje kad treba tjerati i psovati, onda treba biti mudonja i podnijeti kad pogriješiš i krene raja da te handri.
Ne treba zaboraviti da je unfks organizovao ove proteste

Na kojima su i napali tv ekipu

I obrukali sve navijace kluba
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 dec 2020, 00:21

Ne izvrčite riječi, 'guzziti' u smislu handriti i sprdati ih, što su i zaslužili. Nisam mislio doći na tribinu i silovati svakog od njih, ne budite bukvalci.

Jok, nisu oni napisali, naletio neki lik u prolazu, bilo mu dosadno, pa ispisao nabrzaka jedan plakat. Ne budite smiješni i ne opravdavajte svaki potez nekim stvarima iz prošlosti, spominjajući ljubav i nekakve emocije. To što idu na gostovanja, bodre i navijaju nije opravdanje za svaku moguću situaciju. Budite pošteni i recite "da, ispali smo neviđeni kreteni, vrijeđali smo direktoricu na najdebilniji mogući način, nazvali smo je kurvetinom i pogriješili smo", a ne to nešto pravdavati i odmah započinjati s ljubavlju i spinovanjem kako ste popili batina i kako idete po gostovanjima. Koliko su doprinjeli, toliko su znali i naštetiti. Najgore mi je ovo miješanje jabuka i krušaka..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 29 dec 2020, 00:24

slika
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 dec 2020, 00:25

Citajuci ovaj forum mislim da je dobro za nas klub sto nema navijaca. Nije slučajno ova godina bez poraza, nema psovanja kad primiš gol, nema nervoze, nema psovanja treneru daj ovog, vadi onog. Mirnoća nas je dovela do sjajnog rezultata a ovdje kad čitaš sve kontra, samo nervoza i prepucavanja.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 dec 2020, 00:30

bordobijeli je napisao/la:
29 dec 2020, 00:25
Citajuci ovaj forum mislim da je dobro za nas klub sto nema navijaca. Nije slučajno ova godina bez poraza, nema psovanja kad primiš gol, nema nervoze, nema psovanja treneru daj ovog, vadi onog. Mirnoća nas je dovela do sjajnog rezultata a ovdje kad čitaš sve kontra, samo nervoza i prepucavanja.
Da je bilo publike, Vinku bi glava letjela poslije Veleža. Gađali bi ga sokićima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 dec 2020, 00:36

zlo87 je napisao/la:
29 dec 2020, 00:08
Zna se cija je to poruka na toj paroli i zna se misljenje raje o tome. Ima dosta ljudi koji ce iskoristit bilo kakvu situaciju da stave sebe u prvi plan kao sto je slucaj s tom porukom. Ukoliko neko misli da iza poruke stoje Hz, slabo zna. Sabrina nije dobila nijednu uvredu sa sjevers tokom neke utakmice koliko sam upoznat. Bitno je da je to sve proslo, sad da li je taj pritisak donio nesto pozitivno ili nije, ne znamo, da je greski Hz bilo jest, da neko moze pisat po forumu da Hz treba zbog tog guzit, moze, al vecinom to ostane na pisanju, pojele su te Hz vise govana za dobrobit kluba i dobile prijetnji nego sto neki utakmica imaju, sl svakom njegovo. Prelijepa godina iza nas, hvala upravi, igracima, strucnom stabu i navijacima FKS, ne navijacima rezultata. Idemo dslje u novu godinu jos bolje i jos jsce i ako Bog da vidimo se na utakmicama i da napokon docekamo tu Evropu!
Sreca pa je bila korona inace bi nevidjen pritisak bio na igracima i upravi sigurno bi bilo skandiranja protiv uprave posebno nakon nekog loseg rezultata i onda dolazimo do onog sto sam pricao totalne destabilizacije i destrukcije bez ikakvog razloga,smjene nama dragog trenera koja je milion posto opravdana,uostalom treba maksimalno ispostovat ekipu i upravu kako god to neko da protumaci

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 29 dec 2020, 00:36

29 dec 2020, 00:21
Ne izvrčite riječi, 'guzziti' u smislu handriti i sprdati ih, što su i zaslužili. Nisam mislio doći na tribinu i silovati svakog od njih, ne budite bukvalci.

Jok, nisu oni napisali, naletio neki lik u prolazu, bilo mu dosadno, pa ispisao nabrzaka jedan plakat. Ne budite smiješni i ne opravdavajte svaki potez nekim stvarima iz prošlosti, spominjajući ljubav i nekakve emocije. To što idu na gostovanja, bodre i navijaju nije opravdanje za svaku moguću situaciju. Budite pošteni i recite "da, ispali smo neviđeni kreteni, vrijeđali smo direktoricu na najdebilniji mogući način, nazvali smo je kurvetinom i pogriješili smo", a ne to nešto pravdavati i odmah započinjati s ljubavlju i spinovanjem kako ste popili batina i kako idete po gostovanjima. Koliko su doprinjeli, toliko su znali i naštetiti. Najgore mi je ovo miješanje jabuka i krušaka..

Ma pusti, sta ces. Dovoljno je da kazne samo zbrojis i samo ce se sve reci.
PSPHM

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 29 dec 2020, 00:38

skoroalen je napisao/la:
29 dec 2020, 00:30
bordobijeli je napisao/la:
29 dec 2020, 00:25
Da je bilo publike, Vinku bi glava letjela poslije Veleža. Gađali bi ga sokićima.
Šta ti znaš, zar kod vas u Brezi/Ilijašu/Olovu postoje sokići? Ja mislio pijete samo vodu, direktno sa bunara. :kafa:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 29 dec 2020, 00:40

Bem ti titu, kad se ovako svadjamo, dok nam tim nema poraza u ligi, igralo je play off EL, i jos bjezi konkurentu 9 bodova, mogu misliti kako bi se svadjali da je situacija u klubu losija, tj da su nam kone na 2-3 boda, da smo ispali od Buducnosti itd itd....
Ne shvatljivo...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 dec 2020, 00:43

Denchi je napisao/la:
29 dec 2020, 00:18
28 dec 2020, 17:57
Ja bih navijao za FKS i bez Hordi, tako da ne vidim kakve veze oni imaju s nečijim opredjeljenjem.

Ovo su većinom bili 'sjevernjaci', ne treba to zataškavati. Kad su znali ebavati majke, vrijeđati ženu i nazivati je 'kurvetinom', sad ih treba guzziti na svakom koraku. Kad su mudonje kad treba tjerati i psovati, onda treba biti mudonja i podnijeti kad pogriješiš i krene raja da te handri.
Ne treba zaboraviti da je unfks organizovao ove proteste

Na kojima su i napali tv ekipu

I obrukali sve navijace kluba
Kap koja je prelila čašu za mene je onaj ispad protiv Batea prošle godine, od toga me više ništa ne čudi. Kazniše nas s malo manje od 30.000€, još smo se u guzzicu udarali da nismo dobili totalnu suspenziju. Izbiše Klubu 30 ljami i onda mi dođu i palamude nešto. Koliko je raje bilo razočarano onim ispadima, ebavali im i psovali igdje išta imaju. Ista stvar i protiv Atalante, čini mi se.

Ne zaboravimo i da je jedan momak osuđen na pet godina zatvora nakon pronalaska kokaina u Bjelorusiji. Četvorica bila privedena. Tako da te priče o nekim nevinašcadima mogu prosipati nekom drugom. Naravno, postoji tu dobrih momaka, čisto da razlučimo, pošto izgleda da bukvalcima moraš sve nacrtati i ići u sitne detalje.

Neću dalje ići, da ne bih kvario konstruktivu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 29 dec 2020, 00:47

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
29 dec 2020, 00:40
Bem ti titu, kad se ovako svadjamo, dok nam tim nema poraza u ligi, igralo je play off EL, i jos bjezi konkurentu 9 bodova, mogu misliti kako bi se svadjali da je situacija u klubu losija, tj da su nam kone na 2-3 boda, da smo ispali od Buducnosti itd itd....
Ne shvatljivo...
Pogresno gledas, kad smo losiji na forumu ide nekako. Ne do Bog da smo mi u grupe usli..havarija
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 dec 2020, 00:48

Ne vodite temu opet u zaključavanje, a bordo forumaše možda u nestanak! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 29 dec 2020, 00:50

FKS :ljepota:
HZ :ljepota:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Red1946
Kontakt:

Post Postao/la Red1946 » 29 dec 2020, 00:52

Ne shvatljivo...
Ne psuj čovjeka koji je Bosnu spasio Ustavom iz 1974 iz kandži Srbije i Hrvatske.
Tito je najveća ličnost regiona 20 stoljeća.
I riječ neshvatljivo se piše zajedno.
Ako si gospon pazi na finese...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 29 dec 2020, 00:57

Red1946 je napisao/la:
29 dec 2020, 00:52
Ne shvatljivo...
Ne psuj čovjeka koji je Bosnu spasio Ustavom iz 1974 iz kandži Srbije i Hrvatske.
Tito je najveća ličnost regiona 20 stoljeća.
I riječ neshvatljivo se piše zajedno.
Ako si gospon pazi na finese...
Ako si zeljan skole i gramatike, naci cemo ti nesto...
Ovo "gospodin " u imenu je zbog neceg drugog, ali nebitno..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, budzak, bvsic, Direktorcic, nedimmmm1337, Semrush [Bot], Tarapi, Venom i 42 gosta.