Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
541
532
4231
352
343
Ko god dođe imat će moju podršku a dalje će biti u zavisnosti od rezultata
Moj mali propust, upravu si. Mada to ne mijenja cinjenicu sve napisano o Spahicu i njegovim namjerama.Swanfilter je napisao/la: ↑28 dec 2020, 23:33
Pise da je problem ovim u savezu to sto zeli svoje pomocnike, a javnost ga ne zeli uopste. Ne razumijes ili ne zelis procitano razumjeti ...
Cirkus su stvorili on i Misimovic.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- feniksptica
- Kontakt:
BOT (ponude u inbox)
"Ne postoji ni teoretska šansa da mi menadžeri, čaršija i polusvijet sastavljaju momčad. Nikad u karijeri to nisam dozvolio i nikada se to neće desiti", izjavio je Muslin za beogradske Večernje novosti nakon što je doznao da je smijenjen.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Menadžeri, čaršija i polusvijet su mu nametali najboljeg igrača Lazia.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- feniksptica
- Kontakt:
BOT (ponude u inbox)
-
Swanfilter
- Kontakt:
-
Swanfilter
- Kontakt:
A, SMS kao i onaj Beloti. Kazu, sto milki. Ma, molim vas lijepo ...feniksptica je napisao/la: ↑29 dec 2020, 00:26Ako se on bez Sergeja plasirao na SP, ne vidim razlog za ismijavanje istoga
-
Swanfilter
- Kontakt:
To sto je sa Srbijom izborio SP, pa treba uvijek naglasati da je to bilo uz ponajlosiju igru Srbije ikad, dosta sreće u nekim utakmicama, te nikad slabiju grupu, kao onomad nasa s Grckom, Slovackom i 3L.
Nije imao u grupi Spaniju, Portugal, Englesku i bla bla pa da pricamo o nekom podvigu - a to se upravo radi.
O tome se više puta pisalo.
...ali kao što sam i ranije govorio, ako dodje Muslin, imat ce moju podrsku, naravno. Bolje i on nego Petev, i to 5x bolje.
- Beduin
- Kontakt:
To kao da Srbija zeli Susica pa kazu "on je odveo BiH na SP, to je trenercina".hurem je napisao/la: ↑29 dec 2020, 08:28Prica se o projektu 4+ godine i onda se kontaktira Muslin...ko ovdje koga da izvinete?!
To sto je sa Srbijom izborio SP, pa treba uvijek naglasati da je to bilo uz ponajlosiju igru Srbije ikad, dosta sreće u nekim utakmicama, te nikad slabiju grupu, kao onomad nasa s Grckom, Slovackom i 3L.
Nije imao u grupi Spaniju, Portugal, Englesku i bla bla pa da pricamo o nekom podvigu - a to se upravo radi.
O tome se više puta pisalo.
...ali kao što sam i ranije govorio, ako dodje Muslin, imat ce moju podrsku, naravno. Bolje i on nego Petev, i to 5x bolje.
075 ❤
Johan Cruyff
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, Alucard, Anpa, Beli98, Biscione, Bordo10, CAGarfia, Cautinho, CHR, CrvenoCrnaArmija, Daduli, DanijelTZ, darker10, DrogbaDidier, DUVNO1921, dzemil, emir79, ErosViverosViv, exampLe., Gifron, Gomis99, GrbavicaHrammm, guillermo, Hardzavi, HariTz, invincible1921, isko1807, J1897, jasmin10, JimmyPage, karajlo, Kaunas, lol89, Lynx, Maestro^^, Micron, MikiPirs, Mocvara1991, MokraKifla, NEZALAGANJE, Pact1921, Pensioner26, PeppermintSA, PingoFTW, PointBlank, PSV, Rauber33, s4mke, Scholl, Sheyi, signalidunapark, Sport90, tale07, TefalTava, TofiTofita, travuljasSs, trunks1946, tutankamon1905, Venom, VolimBiH96, Yucca, zaostrog i 406 gostiju.