Misliš na ovo:adnan24 je napisao/la:
p.s. kakav potez Odomaaaaaa Potez mjeseca![]()
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Misliš na ovo:adnan24 je napisao/la:
p.s. kakav potez Odomaaaaaa Potez mjeseca![]()
amerosm je napisao/la:Kraj trece cetvrtine gdje vodimo s +23 (83-60). Svi se podredili kolektivu i odmah je vidljiv rezultat. Fishera dijeli jedan poen i dvije asistencije od double-double ucinka. Auu jest ga majestic24 momacki razljutio.![]()
Pisao sam ja davno zasto rijetko pogledam NBA, pratim, sve znam ali rijetko pogledamadnan24 je napisao/la:Balon je napisao/la:![]()
Hajd ti njemu objasni da je SVAKI veliki igrac imao odlicne igrace oko sebe kad je osvajao titule. Pa i MJ je imao Rodmana, Pippena itd. oko sebe.
Evo poredi Jamesa i Kobe-a a prvi otisao u Miami da se prikljuci Wade-u i Bosh-u i onda kaze da Kobe nije zasluzio titulu jer je imao Shaq-a. Koja logika jebote![]()
.
Sam sebi skace u usta. Sta ce onda reci za LeBrona ako osvoji titulu? Da i on nije zasluzio? De ako neko ima kontakta sa LeBronom nek mu javi da se trudi bezveze, je-bo titulu sa Wade-om i Bosh-om.
Pa nije on djaba otisao iz Clevelanda. Za razliku od Kobe-a koji je poslije perioda Shaq-a cekao da Lakersi ponovo stvore sampionski tim ali to je druga tema.
Ma kontam ja da on sve to zna ali kompleski su cudo![]()
Sto je najgore kad pogledas ovaj trio Shaq-Kobe-Gasol i njihove titule jasno je ko dan ko je tu veza izmedju njih...![]()
@amerosm
Neno je izgleda vec zasovioNece covjek da gleda Lakerse do play offa
Nije neku srecu, nego sam fino rekao prosle godine na 3 - 2 za Kelte da su nasi i tako je i biloamerosm je napisao/la:@ adnan24
neka nene#4 kada je play-off donosi nam neku srecu, da ga prijavimo da bude maskota Lakersa.![]()
![]()
Nego ja se razmisljam bili gledao, ali vjerujem tebi kada kazes da cemo 1000 % dobiti veceras.
Tjesim se, tjesim, jos malomajestic24 je napisao/la:Ma samo ti uci...biti ce NBA i poslije faxa![]()
![]()
Novi mec Lakersa u subotu ujutro. Tamam dodjem iz grada,upalim lap top i gledam Lakerse.
majestic24 je napisao/la:
Ma njemu da saberu ucinak iz tri utakmice nece imati double-double a kamoli ne iz jedne.
Napokon pobjeda,mda je ovo sve slabo. Gasol se opet izgubio,brzo ga je umor stigao. Hvala Bogu Bynum se vratio. Nadam se da ce njegov povratak na teren trajati sto duze mda nije bas ohrabljujuca cinjenica zbog tih njegovih bolova u koljenima.
Do toga je da su dvostruki prvaci NBA lige, ne mogu igrati u formi konstantno trecu godinu....Raul_64 je napisao/la:Brutalno i pored dobre partije Kobia,Memphis je dobio sve 4 četvrtineMemphis je imao 20 šuteva više,20...Memphis je imao 11 izgubljenih lopti manje...Lakersi su 6,5 utakmica od Spursa...jel opet do pristupa?
DJ Mbenga,Jordan Farmar,Adam Morison,Saha "machin" Vujačić ne može se bez njih![]()
neno#4 je napisao/la:Do toga je da su dvostruki prvaci NBA lige, ne mogu igrati u formi konstantno trecu godinu....Raul_64 je napisao/la:Brutalno i pored dobre partije Kobia,Memphis je dobio sve 4 četvrtineMemphis je imao 20 šuteva više,20...Memphis je imao 11 izgubljenih lopti manje...Lakersi su 6,5 utakmica od Spursa...jel opet do pristupa?
DJ Mbenga,Jordan Farmar,Adam Morison,Saha "machin" Vujačić ne može se bez njih![]()
ode ti daleko cuj sad lakersi najupsjesniji ekipa u kolektivnom sportu u prosle 2 godine jer u toj trecoj niste nista osvojiliadnan24 je napisao/la:Mislio sam da ce Hornetsi biti neka manja prekretnica u nasoj igri jer su tu odigrali veoma ozbiljno ali izgleda da se vracamo na staro. Sinoc samo 70 suteva smo imali...Memphis 90...sta onda i ocekivati![]()
20 izgubljenih lopti...7 skokova manje.
Mizernih 13 asistencija tima,svega 5 ukradenih...postotak suta nije toliko los ali ne vrijedi kad protivnik uzme 20 lopti vise...
Gasol svega 9 lopti uzeo na 5 izgubljenih...Kobe jedini koliko-toliko na nivou sa 28 poena...
P.S. Smijesni su mi navijaci drugih timova koji ovdje nesto prozivaju...tesko da postoji kolektivni sport u kojem je neki tim imao vise uspjeha nego mi zadnje 3 sezone tako da psssssssst...
amerosm je napisao/la:Bez komentara. Hebo te ono je bio Memphis nije bio Boston. Mislim da je vrijeme da iz glave izbacimo iluzije o odbrani titule prvaka NBA lige sve dok budu ovako igrali, mora se nesta promjeniti, moraju Kobe i Jackson ekipu vratiti na pravi kolosijek.
@ dema
ja mislim da je adnan24 htio reci da su najvise pokazali u kolektivnom sportu u prethodne tri godine i time jesu najsupjesniji tim, jer su dva puta osvojili prvenstvo i jednom igrali finale. sto nije ni jedna ekipa postigla.
tesko,veoma tesko....ali nada zadnja umire.... ako vince odigra mec preko 50 poena i nash podeli 20 asistencija vema mogguce da cete dobiti...salim se,iskreno teskoTed Mosby je napisao/la:Očekivanja za večeras? Nadam se da Sunsi mogu do pobjede iako će to biti teško
Ted Mosby je napisao/la:Očekivanja za večeras? Nadam se da Sunsi mogu do pobjede iako će to biti teško
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.