English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Žao mi IQa, nema sreće sinoć,
umjesto da McGinn zabije, on pogodi prečku i time produži patnju IQa.
umjesto da McGinn zabije, on pogodi prečku i time produži patnju IQa.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Zicer promasio
Da li se Havertz planira slati na kaljenje sad u januaru? Pitam za drugaricu.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
- tutankamon1905
- Kontakt:
Gdje je i sta radi hakim ziyech? Jel taj odigrao ijednu utakmicu otkad je dosao
Gospodin
Arsenal nije ozbiljan ako ovo propuste
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Balogun je za njega David Trezeguet
Costa je potrošen, nema tu više povratka. Ko god ga dovede baš će se zayebati.
- Chapman1886
- Kontakt:
Arsenal je 15. ne mogu se vise zajebati a moze biti veoma korisno pojacanje
Ne izgleda mi kao da bi mu tesko bilo biti starter u ovoj ekipi
Ako ne zbog golova treba im neko njegovog karaktera na terenu
I od Cavanija su ljetos svi bježali kao "potrosen" pa ne izgleda mi toliko potrosen
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
#Dodjinajdrazi 2.0?
Razlika je što Cavani nije potrošen, nego je plasirana lažna priča, a ovaj jeste. Ne bi ga Cholo tek tako pustio, s obzirom koliko ga gotivi.Zonked je napisao/la: ↑29 dec 2020, 14:16Arsenal je 15. ne mogu se vise zajebati a moze biti veoma korisno pojacanje
Ne izgleda mi kao da bi mu tesko bilo biti starter u ovoj ekipi
Ako ne zbog golova treba im neko njegovog karaktera na terenu
I od Cavanija su ljetos svi bježali kao "potrosen" pa ne izgleda mi toliko potrosen
I ja ga jako cijenim al nije da nije znao objasnjavati sat vremena kako je bio bolji od nekog nakon sto je popusio.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Chapman1886
- Kontakt:
Samo Sloboda | COYG
Kolege znaju sto su bili ovdje 2014-e.
Pa kad se na njega obrušila kompletna Engleska jer je eto 6:2.
Kako god, to ne spada u navedene razloge.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ali koliko mozes biti potrosen da ne mozes pomoci 15toj ekipi lige
Pa zar već nemaju 3-4 špica? Zar je najveći Arsenalov problem špic?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.