AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Kjaer i Bennacer će možda biti na klupi protiv Beneventa, i odigrati jedan dio meča. Pa onda na Juventus od prve minute, navodno takav razvoj situacije očekuje Pioli a i cijeli stručni tim Milana. Tako da bi protiv Juventusa samo bez Zlatana. A svi glavni igrači potpuno svježi.
Osim ako ne bude neki neprediveđenih situacija u narednih par dana.
Osim ako ne bude neki neprediveđenih situacija u narednih par dana.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan has 2 priorities for the winter transfer window: a central defender and a midfielder.
In both cases, the club is looking for young players.
[@SkySport ]
Perfektno. Simakan i Soumare bi bili vrhunski posao. A na ostalim pozicijama ako se otvori prilika, onda reagovati.
[@SkySport ]
Perfektno. Simakan i Soumare bi bili vrhunski posao. A na ostalim pozicijama ako se otvori prilika, onda reagovati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Za ovog Soumare-a nisam bas siguran. Sve su prilike da ce doci neki anonimus ala Salemakers.Romagnoli13 je napisao/la: ↑29 dec 2020, 21:25Milan has 2 priorities for the winter transfer window: a central defender and a midfielder.
[@SkySport ]
- Romagnoli13
- Kontakt:
Spominje se još jedan igrač iz francuske lige, 2001 godiste, cijena 5-7M. Ali Soumare je veći kapacitet, a plan je skupocijena posudba+ obaveza otkupa, tako da ke izvodljivo.
- Beduin
- Kontakt:
Jos kad bi Thauvina dogovorili na ljeto besplatno, jer vec u kanuaru imaju pravo komunicirati sa igracem i dogovoriti uslove.
A Samua prodati za nekih 12-14mil, TOP.
A Samua prodati za nekih 12-14mil, TOP.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kutarisati se Musacchia, Duartea i Krunića, te dovesti ovu dvojicu iz Francuske i ekipa je unaprijeđena.
Ima i onaj belgijanac.Zaboravio sam mu ime.Romagnoli13 je napisao/la: ↑29 dec 2020, 21:32Spominje se još jedan igrač iz francuske lige, 2001 godiste, cijena 5-7M. Ali Soumare je veći kapacitet, a plan je skupocijena posudba+ obaveza otkupa, tako da ke izvodljivo.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kone se zove ovaj drugi, kojeg Maldini uz Soumarea smatram glavnom metom za sredinu terena.meepo je napisao/la: ↑29 dec 2020, 21:39Ima i onaj belgijanac.Zaboravio sam mu ime.Romagnoli13 je napisao/la: ↑29 dec 2020, 21:32Spominje se još jedan igrač iz francuske lige, 2001 godiste, cijena 5-7M. Ali Soumare je veći kapacitet, a plan je skupocijena posudba+ obaveza otkupa, tako da ke izvodljivo.
Kjaer danas trenirao sa ostatkom ekipe. Njegov povratak je čak možda i bitniji u ovom trenutku nego povratak Zlatana.
Mislio sam na ovog
Tek peti u Italiji, što je odlično i čestitke na velikom preokretu menadžmenta, jer je Milan zadnjih 10god imao oko 150M godišnjih troškova za plate. Inter i Milan su bili tu negdje u tom periodu, plus/minus 10M, ali je Inter za te iste pare redovno igrao CL, a mi ga dudlali...Romagnoli13 je napisao/la: Samo 90M izdvaja Milan za plate.
Zabrinjavajuće je ako će Zlaja čak i Juve propustiti, prijeko nam je potreban. To bi značilo da je preko mjesec dana out. Po mome, kao ranije navedeno, bitno je da kostur ekipe, Kjaer, Theo, Bennacer, Kessie, Hakan, Zlatan odigraju >80% utakmica ako ćemo biti top 4 na kraju. Zlatan je već "ispucao" tu kvotu, 20% = max 8 utakmica da propuste.
Realno, oboreni su svi mogući rekordi, kad-tad će im doć kraj, Leao i Rebić nisu u stanju dobiti utakmice na mišiće kao Ibra, niti su lideri.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Negotiations are advanced for Simakan. There is not yet an agreement with Strasbourg but the club is confident.
[@AntoVitiello ]

[@AntoVitiello ]
Kjaer se oporavio, sto je dobra stvar. Zabrinjava malo situacija oko Benacera, skeptican sam oko toga da ce zapocet utakmicu protiv Juveta od prve minute. Sutra su planirani testovi za njega, Gabbiju i Ibru da se vidi kako tece oporavak. Medjutim, nije za ocekivat da se Ibra vrati prije polovine januara.
Nekad u novembru sam rekao da ce biti odlicno ako Ibra odigra 25 utakmica u sezoni i isporuci 20tak golova.
A kako stoje stvari za sad je odigrao samo 6 utakmica i nece ga bit do 17.-18. kola vrlo vjerovatno.
Nekad u novembru sam rekao da ce biti odlicno ako Ibra odigra 25 utakmica u sezoni i isporuci 20tak golova.
A kako stoje stvari za sad je odigrao samo 6 utakmica i nece ga bit do 17.-18. kola vrlo vjerovatno.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Beduin
- Kontakt:
A neki dan ja napisa da bi bilo dobro ga dovesti kad vec u Lpoolu nema mjesta. Vidoviti Beduin. ❤
075 ❤
075 ❤
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
DiMarzio prenosi da je klub ponovo odbio nekoliko ponuda za Krunica te da on ostaje do kraja sezone u klubu
- Beduin
- Kontakt:
I ja citam ovo za Krunica da je planirana prodaja pa se odustalo. Cudno u svakom slucaju ako vec planiraju dovoditi veznjaka u defanzivi, Krunic je apsolutno visak u toj varijanti. U suprotnom ili se nece dovoditi veznjak ili su ponude za Krunica finansijski neprihvatljive u ovom momentu.
075 ❤
075 ❤
Vjerovatno nece dovoditi , barem ne nekog iskusnijeg. Dovest ce nekog XYZ za kojeg niko nije cuo.Beduin je napisao/la: ↑30 dec 2020, 19:29I ja citam ovo za Krunica da je planirana prodaja pa se odustalo. Cudno u svakom slucaju ako vec planiraju dovoditi veznjaka u defanzivi, Krunic je apsolutno visak u toj varijanti. U suprotnom ili se nece dovoditi veznjak ili su ponude za Krunica finansijski neprihvatljive u ovom momentu.
Vjerovatno Pioli ne zeli da se Krunic prodaje,ko zna kakve su zelje trenera,Rade evo svaki transfer rok sig ide iz Milana po medijima ali klub to redovno demantuje. Ja bi najsretniji bio da on proigra i bude malo od koristi klubu.
Mislim da na budzet utjecu desavanja oko ovog za porez plus izgubljena tuzba u slucaju Boban.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.