Gori ste vi koji vjerujete u ove pamflete nego onaj sto je postavio ovo ovdje,svi znamo pod cijom su kontrolom vecina medija u manjem bh.entitetu,rezimski mediji!!!!!!Dragan-BL je napisao/la:Пораз ? на "%" $ Сарајева (1:0) остао је у " ? $ на ? терену - $ у ".
& " 90 " " " ? $ " " је ? " " " "$ "", " су га ? на ? ".
- % не ' $ ' % ' $ у Сарајеву, ? $ ", " " ? $ $ " ? " " на " " - ¥ је " ".
- У ? $ $ је $ ". % " је све тај & " то је за ". $ $ на ¥ тога % / " $ % ' у ?, псовао " је ? & не ' " ? пута, " ' ". Не ' & га " ' " & " $ " у Сарајеву (? " "). & се " " $ - - " се " " $ $ у ' " Сарајеву " " " " " $ ?.
- & ¥ ? $ ? " / ? ? ", " су ? " " не ' " $ ? % " се све $ $ " $ " ? у ' ". % ' $, јер " ' у % с ", ево $ са " у ? " $ " $ & $ & на "%" - " је ".
Он је " $ ' је & ' " % Сарајево " & " по & " ? $ $ " $, не " $.
- ? су нас $ ' $ $ &, & Сарајево не " $ Европу. ? овога % ' $ / је $ $ " не $, јер " % " " ? не ' Европу, - " ? & $ " - " је $ ", " ?.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ko im hebe mamu.Hajmo mi o skoroj buducnosti odnosno o gostovanju kod strumfova.LJubav je samo jedna.FCSGerrard je napisao/la:Hirke se nije htio ni pozdraviti na pocetku tekme sa njima , odmah im je prebacivao da su pustili Borac , ovo sto su naveli da im je psovao nije tacno , samo ih je udarao i pokazao gdje im je mjesto , ebo ih Borac !
Zeljo je jedna solidna ekipa, ali bas solidna. i neznam da li di i jedan igrac iz zelje mogo da igra u Sarajevu. Posebno ohrabruje igra Sarajeva na gostujucim terenima(nije kukavicka, kao kod vecine timova kod nas), ma grbavica i nije neko gostovanje.
Bit ce gusto, bit ce 0-2.
(al za svaki slucaj ogradit x-om)
- FK Sarajevo
- Kontakt:
mene je iznenadila katastrofa protiv modrica uzmes bod sirokom i slobodi koji su tri puta jaci i onda te jedna modirca obori tako da protiv zelje neznam ovisi o nasoj igrienco81 je napisao/la:Zeljo je jedna solidna ekipa, ali bas solidna. i neznam da li di i jedan igrac iz zelje mogo da igra u Sarajevu. Posebno ohrabruje igra Sarajeva na gostujucim terenima(nije kukavicka, kao kod vecine timova kod nas), ma grbavica i nije neko gostovanje.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Ma raja cinjenica je da se na derbijima nikada ne zna.Sve je otvoreno.Razlika je u tome da smo mi u psiholoskoj prednosti i rastereceno cemo igrati,dok bi zelji poraz donio velike turbulencije u i oko kluba.LJubav je samo jedna.FCS.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
u zadnjih par godina mislim da smo bolje igrali na grbavicikrcko je napisao/la:Ma raja cinjenica je da se na derbijima nikada ne zna.Sve je otvoreno.Razlika je u tome da smo mi u psiholoskoj prednosti i rastereceno cemo igrati,dok bi zelji poraz donio velike turbulencije u i oko kluba.LJubav je samo jedna.FCS.
slažem seu zadnjih par godina mislim da smo bolje igrali na grbavici
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=17478 evo moj interviju sa semjonom 

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- FK Sarajevo
- Kontakt:
semjon bi nam puno znacioalenpitar je napisao/la:http://www.****/tekst.aspx?id=17478 evo moj interviju sa semjonom
FK Sarajevo-FKLaktasi 1:0 BHT pregled
- FK Sarajevo
- Kontakt:
http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=17491
evo sariceve izjave
evo sariceve izjave
" Horde Zla će za sjever morati odvojiti 15 KM, dok će istok biti 10 KM. "
Nakon što su objavljene cijene karata za predstojeći derbi na Grbavici, došlo je do bure negodovanja među pristalicama bordo tima. Cijena za sjevernu tribinu, odnosno mali ćošak tribine, je 15 KM, dok će za istočne "betonske stepenice" pripadnici bordo nacije morati odvojiti 10 KM.
Utakmica poput vječitog derbija bi i trebala opravdati ovakve cijene, ali skandalozno je to da je cijena za domaće navijače više nego dvostruko manja od one koju će platiti Horde Zla za ulazak na sjevernu tribinu. Mala razlika u cijeni bi mogla biti opravdana činjenicom da je sjeverna tribina natkrivena, ali je dvostruka cijena strašno sramotan potez uprave Željezničara. Zaprepaštujuća je i činjenica da je potrebno platiti 10 KM za stajanje na betonskim stepenicama s kojih se, većim dijelom, teren ne može ni vidjeti kako treba od zaštitne ograde, a da ne govorimo o prilazu tribini koji, naime, i ne postoji. S druge strane, 7 KM je cijena za južnu tribinu koja je, realno gledajući, za klasu bolja od istočne, mnogo veća te pokrivena stolicama.
Kada se sve sabere jednostavno je zaključiti da su "Plavi" odlučili na brz i lagan način zaraditi nešto novca. Zaraditi hoće, jer će Horde Zla ispuniti sav prostor koji bude na raspolaganju i napraviti sjajnu atmosferu, a neka ova potez ide na obraz "komšijama" sa Grbavice.
Podsjetimo i da je uprava Željezničara već napravila identičnu stvar sa cijenama karata prije par godina, ali su se Horde Zla ipak u velikom broju pojavile na Grbavici. U sljedećem derbiju je uprava Sarajeva postupila po narodnoj poslovici "oko za oko, zub za zub" te jednostavno "uzvratila". Tada su navijači plavog kluba bojkotovali utakmicu, a samo se mali broj pojavio na južnoj tribini.
Možda se Željezničar nalazi u finansijskoj krizi, možda je potrebno vratiti novac koji je odvojen za reflektore, možda je tu još nekih 100 razloga, ali to je njihov i samo njihov problem. Da li će Horde Zla svojim novcem spasiti Željezničar od "tih nekih problema"? Zaključite sami. Na kraju, sve što se može reći je "pamti, pa vrati".

Nakon što su objavljene cijene karata za predstojeći derbi na Grbavici, došlo je do bure negodovanja među pristalicama bordo tima. Cijena za sjevernu tribinu, odnosno mali ćošak tribine, je 15 KM, dok će za istočne "betonske stepenice" pripadnici bordo nacije morati odvojiti 10 KM.
Utakmica poput vječitog derbija bi i trebala opravdati ovakve cijene, ali skandalozno je to da je cijena za domaće navijače više nego dvostruko manja od one koju će platiti Horde Zla za ulazak na sjevernu tribinu. Mala razlika u cijeni bi mogla biti opravdana činjenicom da je sjeverna tribina natkrivena, ali je dvostruka cijena strašno sramotan potez uprave Željezničara. Zaprepaštujuća je i činjenica da je potrebno platiti 10 KM za stajanje na betonskim stepenicama s kojih se, većim dijelom, teren ne može ni vidjeti kako treba od zaštitne ograde, a da ne govorimo o prilazu tribini koji, naime, i ne postoji. S druge strane, 7 KM je cijena za južnu tribinu koja je, realno gledajući, za klasu bolja od istočne, mnogo veća te pokrivena stolicama.
Kada se sve sabere jednostavno je zaključiti da su "Plavi" odlučili na brz i lagan način zaraditi nešto novca. Zaraditi hoće, jer će Horde Zla ispuniti sav prostor koji bude na raspolaganju i napraviti sjajnu atmosferu, a neka ova potez ide na obraz "komšijama" sa Grbavice.
Podsjetimo i da je uprava Željezničara već napravila identičnu stvar sa cijenama karata prije par godina, ali su se Horde Zla ipak u velikom broju pojavile na Grbavici. U sljedećem derbiju je uprava Sarajeva postupila po narodnoj poslovici "oko za oko, zub za zub" te jednostavno "uzvratila". Tada su navijači plavog kluba bojkotovali utakmicu, a samo se mali broj pojavio na južnoj tribini.
Možda se Željezničar nalazi u finansijskoj krizi, možda je potrebno vratiti novac koji je odvojen za reflektore, možda je tu još nekih 100 razloga, ali to je njihov i samo njihov problem. Da li će Horde Zla svojim novcem spasiti Željezničar od "tih nekih problema"? Zaključite sami. Na kraju, sve što se može reći je "pamti, pa vrati".

Večeras će se sa početkom u 19.30 sati na pomoćnom terenu stadiona Koševo odigrati utakmica između veterana fudbalskih klubova Sarajevo i Željezničar.
Za bordo tim će između ostalih nastupati Turković, Repuh, Varešanović i Uščuplić, dok će plave sa Grbavice predvoditi Muharemović, Biščević, Adžem i Gušo. Sudar nekadašnjih nogometaša sarajevskih klubova biće uvod za vječiti derbi koji će se odigrati u subotu 9. maja u 17 sati na stadionu Grbavica.
Ko je u blizini nek naleti bit ce dobra zezancija
a vjerujem da ce vidjeti fini potezi
Za bordo tim će između ostalih nastupati Turković, Repuh, Varešanović i Uščuplić, dok će plave sa Grbavice predvoditi Muharemović, Biščević, Adžem i Gušo. Sudar nekadašnjih nogometaša sarajevskih klubova biće uvod za vječiti derbi koji će se odigrati u subotu 9. maja u 17 sati na stadionu Grbavica.
Ko je u blizini nek naleti bit ce dobra zezancija

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajlija89
- Kontakt:
Naše je da se pojavimo, da budemo najbolji, kako samo mi znamo. Nikakve pare nas neće spriječiti da napravimo show za pamćenje u subotu, da bodrimo naše Sarajevo i ostvarimo pobjedu na terenu i tribinma abd
"NIŠTA NI NIKO NEĆE SPRIJEČITI HORDANJE"...JER MI SMO SARAJEVO I HORDE ZLA A VI STE K*RAC
"NIŠTA NI NIKO NEĆE SPRIJEČITI HORDANJE"...JER MI SMO SARAJEVO I HORDE ZLA A VI STE K*RAC
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- The_Target
- Kontakt:
E neka si ti stavio znak Juventusa kao avatar, joj kako je ovo smijesno, internet hoolsarajlija89 je napisao/la:Naše je da se pojavimo, da budemo najbolji, kako samo mi znamo. Nikakve pare nas neće spriječiti da napravimo show za pamćenje u subotu, da bodrimo naše Sarajevo i ostvarimo pobjedu na terenu i tribinma abd
Rođeni brato
Kakve to sad veze ima ? Uvijek nadjete neku sitnicu o kojoj cete voditi raspravu.Vratite se temi !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
ovo sa kartama uprava zelje namjerno radi samo da dodje sto manje Hordi ali mislim da se i njima ovako treba vratiti kad bude sljedeca na kosevu ali nestavit ulaz 15 ili 20 nego 50 sad tek dokazuju koja su mafija
- sarajlija89
- Kontakt:
vidim nekima smeta i moj avatar....svata....al dobro Juve storia di in grande amore 

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- el-fighter
- Kontakt:
Izgleda da i oni hoće nešto da zarade. Svakako nije ni za isključiti mogućnost da su ovo uradili da dođe manji broj hordi. Ipak mislim da će pravi navijači platiti i 100KM da gledaju klub koji vole. Ovo treba sljedeće sezone vratiti duplo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- sarajlija89
- Kontakt:
ma jbo 15 km....nasa odanost ne poznaje granice i to cemo pokazat
"NIŠTA NI NIKO NEĆE SPRIJEČITI HORDANJE"...JER MI SMO SARAJEVO I HORDE ZLA
"NIŠTA NI NIKO NEĆE SPRIJEČITI HORDANJE"...JER MI SMO SARAJEVO I HORDE ZLA
Trenutno korisnika/ca: crnehorde, FRANK RIBERY, Google Adsense [Bot], Inspiracija, JavierBosnia, jurisicduska, MokraKifla, MSOZ101, napoleon72, sirferguson, Tarapi i 27 gostiju.