NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Felixians4
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
Ovo što sixersi "Igraju" nije bilo nikad kod bretta browna. Doc Rivers je priej 2 sezone baš ugodno iznenadio s prosječnim rosterom, no on nema baš nikakvog smisla u Phili nakon godina ismijavanja i neuspjeha ako nema top,top,top roster. Premda eto,upravo je i on nakon 2010. nizao podbačaje sa redovno vrhunskim sastavima clippersa.
Ben Simmons u trećoj petorci, DPOY i 16.na ESPN listi - nevjerojatna sramota. Ja sam ga prvi uvijek branio i obožavao,no lik je suludo precijenjen zbog toga što je mogao biti. da,mogao,jer neće. A pričamo o onim usporedbama s lekingom i magicom. I ne možeš s njiem ko PG u boj. Al daleko da je glavni problem u njemutobias, embiidu ili treneru. Ako tražimo pojedinca,to je vlasnik Harris...
Veliki dobitak za učmalu sportsku Philadelphiju nakon superbowl skalpa prije par godina je Danny champion Green, ostali sve **** na rosteru. Kad vidim Scotta ponovno u ozbiljno rotaciji,sve mi jasno.
Bio sam protivan riskiranju s hardenom, ali po svemu sudeći to sad izgleda kao nužno,poželjno dobro, a ne potencijalno zlo jer od ovoga nema hleba, kristalno jasno.
Mada su ovi svi srozali value pošteno.
Činilo se da bi vrh Istoka mogao biti jači, no već standardno, puno gledljviiji,lepršaviji,talentiraniji,fluidniji bakset se igra na Zapadu. Iako su netsi,bucksi,heat,boston pa i pacersi pravo dobri, raptorsi s nurseom,ujiri i ekipom šampionskom za respect, ali nije to generalno isti rang s drugom stranom coasta.
Ben Simmons u trećoj petorci, DPOY i 16.na ESPN listi - nevjerojatna sramota. Ja sam ga prvi uvijek branio i obožavao,no lik je suludo precijenjen zbog toga što je mogao biti. da,mogao,jer neće. A pričamo o onim usporedbama s lekingom i magicom. I ne možeš s njiem ko PG u boj. Al daleko da je glavni problem u njemutobias, embiidu ili treneru. Ako tražimo pojedinca,to je vlasnik Harris...
Veliki dobitak za učmalu sportsku Philadelphiju nakon superbowl skalpa prije par godina je Danny champion Green, ostali sve **** na rosteru. Kad vidim Scotta ponovno u ozbiljno rotaciji,sve mi jasno.
Bio sam protivan riskiranju s hardenom, ali po svemu sudeći to sad izgleda kao nužno,poželjno dobro, a ne potencijalno zlo jer od ovoga nema hleba, kristalno jasno.
Mada su ovi svi srozali value pošteno.
Činilo se da bi vrh Istoka mogao biti jači, no već standardno, puno gledljviiji,lepršaviji,talentiraniji,fluidniji bakset se igra na Zapadu. Iako su netsi,bucksi,heat,boston pa i pacersi pravo dobri, raptorsi s nurseom,ujiri i ekipom šampionskom za respect, ali nije to generalno isti rang s drugom stranom coasta.
kad ti Thanasis ubaci tricu znas da je vrijeme da se tusiras
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
I to preko ruke ubacuje tricu , a idući napad kada je bio sam na šutu baci airball. No comment..
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Nakon toga prebacio sam na Orlando - OKC
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- OldFashioned
- Kontakt:
Jericho je napisao/la: ↑30 dec 2020, 02:17https://sportsurge.net/#/events/19
Najblizi starom redditu. Uvijek preko 10 streamova odlične kvalitete![]()
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Hoce li Mr.TD povuci Wizardse ka poslednjem mjestu u ligi 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
kako mi je drago vidjeti tipove poput westbrooka i cp3 kako trunu u ekipama koje ni u ludilu ne mogu biti contenderi, a kamo li sampioni
Cekamo odgovor clutcha na ovo hejtanje bena
Nevjerovatno koliko je lik slijep u pogledu bena
Nevjerovatno koliko je lik slijep u pogledu bena
Da li ce Stephanie stvarno prepustiti da Wiggins bude glavni igrac ekipe? To bi joj bila veca sramota i od 0 mvp finala sto ima i od toga sto je prokockala 3-1 prednost protiv Cavsa.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Felixians4
- Kontakt:
clutch i ja učestalo izmjenjujemo stavove, pogotovo po sixers pitanjima... To su kritike jer znam koliko on može i treba bolje. On je i ovakav "koristan", samo to je **** u odnosu na potrebno i njegov talent.
a ovo trollanje oko stephena, polako, od 2.poluvremena s bucksima isporučuje kako treba, sad sele kući.
Nemoj svoje gluposti siriti na kolegu Clutcha. Jedan od rijetkih koji objektivno gleda na stvari a uz to ima kosarku u malom prstu.Felixians4 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 05:33clutch i ja učestalo izmjenjujemo stavove, pogotovo po sixers pitanjima... To su kritike jer znam koliko on može i treba bolje. On je i ovakav "koristan", samo to je **** u odnosu na potrebno i njegov talent.
a ovo trollanje oko stephena, polako, od 2.poluvremena s bucksima isporučuje kako treba, sad sele kući.
I na istoku se igra puno bolja kosarka nego na zapadu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Rodila majka debila, stvarno Curry ti je nabio komplekse do kraja zivota.
Isfrustirani pacenik.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- Felixians4
- Kontakt:
pa kolega clutch je nenadjebiv, uvjerljivo najkvalitetniji koš.forumaš na ovim prostorima, a na forumima što čitam,što sudjelujem već 10-ak godina. Ali kad mi ovo počnu pišeš gluposti, pa dno dna, a ti trollaš s curryem ili još gore ako ne
sta lik ispisa od Simmonsa napravi Camparu, gledas li ti kosarku ili se sve svodi na boxscore

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Cam Payne postao legit NBA igrac 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- invincible1921
- Kontakt:
Koliko je smijesna westbrokova MVP nagrada tek se sad vidi...a svi ste je hvalili rade mrznje prema hardenu.
=\_1921_/=
- Shategabri
- Kontakt:
Pa dobio je i Harden nagradu
Razlika između njih dvojice je što je jedan glup, a drugi lijena vucibatina.
Razlika između njih dvojice je što je jedan glup, a drugi lijena vucibatina.
Koševo Zapad
i currijeva prva se sad vidiinvincible1921 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 12:13Koliko je smijesna westbrokova MVP nagrada tek se sad vidi...a svi ste je hvalili rade mrznje prema hardenu.
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.