FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad nam sredi lik jos nekog na posudbu iz Fiorentine
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidi moj post na temi članstvo, ne znam kako

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bodi 123 drug upravu si da nemogu neke stvari preko noci al nadam se da ce moci u roku od mjeseci, jer u bosni imas 5 ekipa koje se nesto ko takmice ovo ostalo pred utakmicu idu odkuce do kuce i pitaju mozes danas doc da odigramo utakmicu i ujedno da se zajebajemo. Mislim na omladinu
Takodje ovo je vrlo lahko dostic mislim na 100+ golova sve pobjede max 3 gola jer dovoljno ti je da imas kondiciju i da nisi invalid..
Kao i da dostignes Dusanov kvalitet. Covjek u 26 godini zivota (protiv slobode zadnje kolo) sam radi centar sut i liptu jedva nabije 8 metara osebe a visina do koljena pa to maradona kad je operiso glavu dan prije smrti je mogo bolje
Takodje ovo je vrlo lahko dostic mislim na 100+ golova sve pobjede max 3 gola jer dovoljno ti je da imas kondiciju i da nisi invalid..
Kao i da dostignes Dusanov kvalitet. Covjek u 26 godini zivota (protiv slobode zadnje kolo) sam radi centar sut i liptu jedva nabije 8 metara osebe a visina do koljena pa to maradona kad je operiso glavu dan prije smrti je mogo bolje
Nema uprava nikakve veze sa ovim. Ovo Nam odredjuje.AlfredNobel je napisao/la: ↑30 dec 2020, 10:26Ako je Uprava to odlučila, onda nemam brige. Dugo već stoji upražnjeno mjesto, od odlaska Sarića, tako da siguran da nisu htjeli žuriti i da su sve dobro izvagali, tj. raspitali se, saznali i dogovorili s samim Ciofijem.
Nek je stranac, samo da nije naš. Mada bi volio da je neki Švabo ili Holanđanin. Može i ovaj, opet 3 godine u Fiorentini u OP nije bezveze.
Dobra stvar bi bila isto da dovedu nekog lika koji je radio kao šef OP ili akademije u Holandiji, Španiji ili Holandiji, da ga dobro plate, vremenski period 6 mjeseci, da napravi sistem i organizaciju, održava seminare i treninge za naše trenere u akademiji kako to sve funkcioniše. To bi bila investicija koja bi se mogla vratiti kasnije peterostruko.
Dobra stvar bi bila isto da dovedu nekog lika koji je radio kao šef OP ili akademije u Holandiji, Španiji ili Holandiji, da ga dobro plate, vremenski period 6 mjeseci, da napravi sistem i organizaciju, održava seminare i treninge za naše trenere u akademiji kako to sve funkcioniše. To bi bila investicija koja bi se mogla vratiti kasnije peterostruko.
Sto je super, nema vise derbija

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ili HolandijiStroj1946 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 12:04Nek je stranac, samo da nije naš. Mada bi volio da je neki Švabo ili Holanđanin. Može i ovaj, opet 3 godine u Fiorentini u OP nije bezveze.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jest pa da bude starohan Ribery

- AlfredNobel
- Kontakt:
Jašta, zna Nam za Sciofija.skoJaa je napisao/la: ↑30 dec 2020, 11:54Nema uprava nikakve veze sa ovim. Ovo Nam odredjuje.AlfredNobel je napisao/la: ↑30 dec 2020, 10:26Ako je Uprava to odlučila, onda nemam brige. Dugo već stoji upražnjeno mjesto, od odlaska Sarića, tako da siguran da nisu htjeli žuriti i da su sve dobro izvagali, tj. raspitali se, saznali i dogovorili s samim Ciofijem.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pardon, Dojčland sam mislio..... HvalaDenchi je napisao/la: ↑30 dec 2020, 12:25ili HolandijiStroj1946 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 12:04Nek je stranac, samo da nije naš. Mada bi volio da je neki Švabo ili Holanđanin. Može i ovaj, opet 3 godine u Fiorentini u OP nije bezveze.
Dobra stvar bi bila isto da dovedu nekog lika koji je radio kao šef OP ili akademije u Holandiji, Španiji ili Holandiji, da ga dobro plate, vremenski period 6 mjeseci, da napravi sistem i organizaciju, održava seminare i treninge za naše trenere u akademiji kako to sve funkcioniše. To bi bila investicija koja bi se mogla vratiti kasnije peterostruko.![]()
![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
A Nizozemci?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Tako je, nije više Holandija, sad je Nizozemska.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nije gofno, nego se pas posr'o'
To su samo promjenili da se raja ne sprda s njima "Ho-land" "land of Hoes" itd.

Trebaju prihvatit da su zemlja prostitucije to je divno, i zeljana je prostitutka ubila se za prozora

Ma ja ba, Holandija su prozvali Englezi Nizozemsku, onako narodski, iz zajebancije ili provokacije, isto ko sto i mi za Njemačku kažemo Švabija ili za Njemce, Švabe....
- hordasDoboj
- Kontakt:
Holandija je dio Nizozemske. To je isto kao kad neko kaze Bosna za Bosnu i Hercegovinu.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
hordasDoboj je napisao/la: ↑30 dec 2020, 13:12Holandija je dio Nizozemske. To je isto kao kad neko kaze Bosna za Bosnu i Hercegovinu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, insimadop, NeSamSafetee i 40 gostiju.