FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretno novom direktoru!
Ja se slažem da nekad treba stati na loptu i ne treba pljuvati radi mira u kući i jer je javni forum. Ja se stvarno trudim otkad sam na forumu da to ne pišem javno i o tome pričam samo sa osobama koje poznajem. Neki će se sjetit kad je za vrijeme najžešćeg sukoba Miske vs Amar ovdje na forumu, da sam se držao po strani prvo jer ne želim zauzimati strane jer mislim svojom glavom nit sam pušikurac da se priklonim masi , a drugo nisam htio na forumu o tome pisati.
ALI, isto tako nekada se može napisati kritika kada se to zaslužuje. Problem je što sada kada se napiše nešto protiv situacije u klubu doživljavam već pofin broj puta da me nazivaju pichkom koja kmeči jer kažem da je trenutna situacija GOLA QRČINA kao što jeste. Nećemo se praviti slijepi da smo usrali motku do kraja nit je ova trenutna situacija posljedica samo toga jer je pandemija sve usrala. Jeste utjecala pandemija uveliko, ali i prije pandemije situacija je nezavidna bila, to znamo svi i nema potrebe da se foliramo.
Hoćemo li i od ovog foruma praviti famoznu "Lobotomiju" kako je neki nazivaju i skakat odmah za vrat i ironično ismijavat one koji kažu da je situacija loša sa komentarima "Ma pusti ih nek pljuju , pojest će oni svoja gowna
" i nazivat kritiku kukanjem i pizdama iste osobe?
Ili ćemo se naučiti da je FORUM SKUP OSOBA SA RAZLIČITIM MIŠLJENJIMA I RAZLIČITIH MENTALITETA ČIJE STAVOVE MEĐUSOBNO ĆEMO UVAŽAVAT SA SVRHOM POSTIZANJA NORMALNE DISKUSIJE.
*napomena da ovo sve isto važi i za one koji KONSTANTNO pljuju po klubu što je također veoma neukusno
Ili ćemo svako svoj forum napraviti, na jednom nek pljuju sve redom u klubu, u drugom nek brane sve redom, a na trećem nek neutralni pišu?
ALI, isto tako nekada se može napisati kritika kada se to zaslužuje. Problem je što sada kada se napiše nešto protiv situacije u klubu doživljavam već pofin broj puta da me nazivaju pichkom koja kmeči jer kažem da je trenutna situacija GOLA QRČINA kao što jeste. Nećemo se praviti slijepi da smo usrali motku do kraja nit je ova trenutna situacija posljedica samo toga jer je pandemija sve usrala. Jeste utjecala pandemija uveliko, ali i prije pandemije situacija je nezavidna bila, to znamo svi i nema potrebe da se foliramo.
Hoćemo li i od ovog foruma praviti famoznu "Lobotomiju" kako je neki nazivaju i skakat odmah za vrat i ironično ismijavat one koji kažu da je situacija loša sa komentarima "Ma pusti ih nek pljuju , pojest će oni svoja gowna

Ili ćemo se naučiti da je FORUM SKUP OSOBA SA RAZLIČITIM MIŠLJENJIMA I RAZLIČITIH MENTALITETA ČIJE STAVOVE MEĐUSOBNO ĆEMO UVAŽAVAT SA SVRHOM POSTIZANJA NORMALNE DISKUSIJE.
*napomena da ovo sve isto važi i za one koji KONSTANTNO pljuju po klubu što je također veoma neukusno
Ili ćemo svako svoj forum napraviti, na jednom nek pljuju sve redom u klubu, u drugom nek brane sve redom, a na trećem nek neutralni pišu?
Ja bih volio da ovdje pise sto veci broj ljudi sa razlicitim misljenjem. Nemam problem sa tim da vidim post gdje neko pise da je bilo bolje sa Misimovicem ili neki post da je sad bolje. Svoje misljenje imam, ali mi tudje ne smeta. Medjutim, vrlo je vazno da svoje misljenje iskazujete bez vrijedjanja i provociranja drugih i da reakcije na necije misljenje budu ok. Treba imati granicu u svemu. Klub ima vise segmenata od UO, Fan Shopa, igrackog kadra, Op, marketinga, direktora, Skupstine itd. Ne treba sad negativnost traziti u svemu tome ako je nema jer ti se jedan segment ne svidja, ali i ne treba ni praviti se da je svaki segment pozitivan ako je jedan pozitivan.braco je napisao/la: ↑30 dec 2020, 14:07
Ja se tebi, Braconi, izvinjavam ako te nesto uvrijedilo tacnije pretpostavljam sta je, ali to sam sad vidio tek kad sam vracao postove od maloprije pa sam tek sad reagovao. Ti bar sigurno nisi nista lose zasluzio da ti se kaze.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Brate 100 posto si upravu ,maloprije onaj post sto sam napisao a nisam slucajno interesne skupine i sad imamo situaciju da nece niko da se uhvati posla (neki fakat nece sa Amarom jer je tezak,ters,neki ga ne vole ali dosta njih nece jer ima bruku tih struja kojima ne odgovara da dodje do sistema ).Zato bi volio da navijaci se ukljuce maksimalno I da stanu iza nekog ko ima neki plan I da sve ucinimo da to prodje na skupstini. Glavu dajem da te struje I ne daju da nam klub ide na pravi put ,ponavljam volio bi da se navijaci sad maksimalno ukljuce i stanu iza kluba.braco je napisao/la: ↑30 dec 2020, 14:07Ja se slažem da nekad treba stati na loptu i ne treba pljuvati radi mira u kući i jer je javni forum. Ja se stvarno trudim otkad sam na forumu da to ne pišem javno i o tome pričam samo sa osobama koje poznajem. Neki će se sjetit kad je za vrijeme najžešćeg sukoba Miske vs Amar ovdje na forumu, da sam se držao po strani prvo jer ne želim zauzimati strane jer mislim svojom glavom nit sam pušikurac da se priklonim masi , a drugo nisam htio na forumu o tome pisati.
Hoćemo li i od ovog foruma praviti famoznu "Lobotomiju" kako je neki nazivaju i skakat odmah za vrat i ironično ismijavat one koji kažu da je situacija loša sa komentarima "Ma pusti ih nek pljuju , pojest će oni svoja gowna![]()
![]()
Željovac sretno!
Sav fanatizam sa zapada prenesi u klub
Sav fanatizam sa zapada prenesi u klub
Robust je napisao/la: ↑30 dec 2020, 13:36stvarno im kapa dole na pokazanoj retardaciji iskazanoj u tome da **** krupu ne mogu dobiti u dvije utakmice , i na minus devet stvarno im se kapa dole mora skinuti bravo ljudine i igracine vidite da ima jos osoba koje vas podrzavajuUBIPITAR je napisao/la: ↑30 dec 2020, 12:24Džaba se trudiš da objasniš neke stvari likovima bez dana staža u životu.amkeivke je napisao/la: ↑30 dec 2020, 00:34
Kad sam procito vijest, da odlazi u Celje me je šokiralo. Dal je moguce da bez prave sanse kod nas odlazi u klub, u kojeg bi vjerovatno isla vecina nasih igraca rado, da im je pruzena prilika. Opet kazem, njemu se nema sta reci, covjek nije dobio sansu... sta ce drugo nego da trazi sebi bolju sredinu.
Zao mi samo kluba jer je mogo profitirat mozda njegovim golovima i prodajom, ovako nam ostaje da vidimo sta ce vrijeme pokazat, a mi nemamo nista od toga...
Po drugom pitanju... ja sam navijac zelje vec 36godina, pamtim skoro pa sve novodobne uspjehe kluba. Isto tako radim u fabrici i mogu rec da zaradjivam za Sarajevske uslove dobru platu... i prilagodio sam troakove toj plati. A da sad ne dobijem platu 3-4 mjeseci pa i ko neki nasi igraci do 6 mjeseci, ja sa 2 djece ne znam kako bi to izdrzo... Zato vas moji manijavi pozivam, da razumijete i tu stranu, koju igraci prozivljavaju. Nije to lako da dolazis na poso, a nisi dobio 6 mjeseci plate. A mi smo uzeli na zub jednog Veselog, za kojeg i mene boli briga i sutra bi ga nabio nogom. Ali pitanje je tu, dali cemo razumijet neciju losu zivotnu situaciju. Ko zna za cime on pati, kakve ima on troskovw, dali je kupio stan, digao kredit itd... mozete rec, on ima 5.000km plate, za to da dolazi na trening. A dali je to ustvari jedina istina? Koliko zlih jezika je on morao progutat pored toga sto mu je umrla majka... pa smo mu mi manijaci tu istu psovali... Da li mi znamo koliko je on suza prolio, kad je cito da mu svi zele najgore...
Ljudi moji, Zeljo je ŽELJO, nama ponos i dika, ali ovog zelje nebi nikad bilo, da nasi stariji manijaci nisu podrzavali igraca kojih je trebalo trpjet i kojih nije... ali ne mozemo postavljat ime kluba pred zivote nasih igraca, koji idu sa nasim grbom svake sedmice na teren, a nisu vidili para 6 mjeseci... Sta vam je, postavite se u tu situaciju, zamislite da imate dijete od 2-3 godine, a plate nisi zaradio 5-6mjeseci...
razmislite malo o tome, a nek svako po svome razmatra stvari.
JEDNOM ZELJEZNICAR, UVJEK ZELJEZNICAR
Igračima(izuzev par pojedinaca)i stručnom štabu kapa dole![]()
![]()
![]()
![]()
koje odsustvo logike da podrzavas ovaj uzas i ovu autobusku stanicu![]()
![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Kakvo je ovo plavo druzenje kod Badzaka?

Edit: Vidim sad. Dijelili paketice djeci sa posebnim potrebama iz Udruzenja nekog iz Konjica pretpostavljam. Lijepo.
Forum istomisljenika i bracebraco je napisao/la: ↑30 dec 2020, 14:07Ja se slažem da nekad treba stati na loptu i ne treba pljuvati radi mira u kući i jer je javni forum. Ja se stvarno trudim otkad sam na forumu da to ne pišem javno i o tome pričam samo sa osobama koje poznajem. Neki će se sjetit kad je za vrijeme najžešćeg sukoba Miske vs Amar ovdje na forumu, da sam se držao po strani prvo jer ne želim zauzimati strane jer mislim svojom glavom nit sam pušikurac da se priklonim masi , a drugo nisam htio na forumu o tome pisati.
Hoćemo li i od ovog foruma praviti famoznu "Lobotomiju" kako je neki nazivaju i skakat odmah za vrat i ironično ismijavat one koji kažu da je situacija loša sa komentarima "Ma pusti ih nek pljuju , pojest će oni svoja gowna![]()
![]()

Cuva Bog Zelju svog!
Treba 5 foruma napraviti,svaka strana da ima svoj forum pa da organizujemo turnire.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- lijevapolutka
- Kontakt:
KANA da bi neko stao iza nekog plana ti taj plan moraš da predstaviš javnosti. koje su dobre, a koje su loše strane tog plana. kod nas je problem sto se velika vecina veze za IMENA
je nemam plana, ustvari mozda bi i imao al nemam mogućnosti da sprovedem. evo kazes da vecina nece da radi sa Amarom. ok, predstavi plan i sprovodi plan i drzi se tog plana. ako ćemo gledati hijerarhijski Amar je uposlenik kluba i mora da se povinuje odlukama prvo skupštine, pa upravnog odbora. drzi se terena i radi posao koji najbolje znas. i ako zelis da pomognes onda nema izgovora necu sa ovim, necu sa onim, nego imas zacrtane ciljeve i teži da ih ostvaris. ako je cilj finanskijska stabilizacija, onda stisnes muda i kazes, ove godine je cilj taj i taj i ako dohvatimo europu dobro jest.
je nemam plana, ustvari mozda bi i imao al nemam mogućnosti da sprovedem. evo kazes da vecina nece da radi sa Amarom. ok, predstavi plan i sprovodi plan i drzi se tog plana. ako ćemo gledati hijerarhijski Amar je uposlenik kluba i mora da se povinuje odlukama prvo skupštine, pa upravnog odbora. drzi se terena i radi posao koji najbolje znas. i ako zelis da pomognes onda nema izgovora necu sa ovim, necu sa onim, nego imas zacrtane ciljeve i teži da ih ostvaris. ako je cilj finanskijska stabilizacija, onda stisnes muda i kazes, ove godine je cilj taj i taj i ako dohvatimo europu dobro jest.
moSa ljoŽe
Mora **** moj polutka,da se ne lazemolijevapolutka je napisao/la: ↑30 dec 2020, 15:02KANA da bi neko stao iza nekog plana ti taj plan moraš da predstaviš javnosti. koje su dobre, a koje su loše strane tog plana. kod nas je problem sto se velika vecina veze za IMENA

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- lijevapolutka
- Kontakt:
ma pazi brate, ja to smatram kurvalukom ko ja bi pomogao al necu radi muje. mani se suplje. problem je sto se svi ulizuju navijacima. evo sad neka kazu, bilo ko, cilj je finansijska stabilizacija jer smo u k.urcu i nemojte nista specijalno očekivati narednih 5 godina.delinjo je napisao/la: ↑30 dec 2020, 15:04Mora **** moj polutka,da se ne lazemolijevapolutka je napisao/la: ↑30 dec 2020, 15:02KANA da bi neko stao iza nekog plana ti taj plan moraš da predstaviš javnosti. koje su dobre, a koje su loše strane tog plana. kod nas je problem sto se velika vecina veze za IMENA
je nemam plana, ustvari mozda bi i imao al nemam mogućnosti da sprovedem. evo kazes da vecina nece da radi sa Amarom. ok, predstavi plan i sprovodi plan i drzi se tog plana. ako ćemo gledati hijerarhijski Amar je uposlenik kluba i mora da se povinuje odlukama prvo skupštine, pa upravnog odbora. drzi se terena i radi posao koji najbolje znas. i ako zelis da pomognes onda nema izgovora necu sa ovim, necu sa onim, nego imas zacrtane ciljeve i teži da ih ostvaris. ako je cilj finanskijska stabilizacija, onda stisnes muda i kazes, ove godine je cilj taj i taj i ako dohvatimo europu dobro jest.![]()
moSa ljoŽe
Tacno je to ali bojim se da nema ko ni sprovesti tu stabilizaciju...lijevapolutka je napisao/la: ↑30 dec 2020, 15:07ma pazi brate, ja to smatram kurvalukom ko ja bi pomogao al necu radi muje. mani se suplje. problem je sto se svi ulizuju navijacima. evo sad neka kazu, bilo ko, cilj je finansijska stabilizacija jer smo u k.urcu i nemojte nista specijalno očekivati narednih 5 godina.delinjo je napisao/la: ↑30 dec 2020, 15:04Mora **** moj polutka,da se ne lazemolijevapolutka je napisao/la: ↑30 dec 2020, 15:02KANA da bi neko stao iza nekog plana ti taj plan moraš da predstaviš javnosti. koje su dobre, a koje su loše strane tog plana. kod nas je problem sto se velika vecina veze za IMENA
je nemam plana, ustvari mozda bi i imao al nemam mogućnosti da sprovedem. evo kazes da vecina nece da radi sa Amarom. ok, predstavi plan i sprovodi plan i drzi se tog plana. ako ćemo gledati hijerarhijski Amar je uposlenik kluba i mora da se povinuje odlukama prvo skupštine, pa upravnog odbora. drzi se terena i radi posao koji najbolje znas. i ako zelis da pomognes onda nema izgovora necu sa ovim, necu sa onim, nego imas zacrtane ciljeve i teži da ih ostvaris. ako je cilj finanskijska stabilizacija, onda stisnes muda i kazes, ove godine je cilj taj i taj i ako dohvatimo europu dobro jest.![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
da se ne lazemo likovi u klubu su jedino za ovo sposobnidelinjo je napisao/la: ↑30 dec 2020, 15:10Tacno je to ali bojim se da nema ko ni sprovesti tu stabilizaciju...lijevapolutka je napisao/la: ↑30 dec 2020, 15:07ma pazi brate, ja to smatram kurvalukom ko ja bi pomogao al necu radi muje. mani se suplje. problem je sto se svi ulizuju navijacima. evo sad neka kazu, bilo ko, cilj je finansijska stabilizacija jer smo u k.urcu i nemojte nista specijalno očekivati narednih 5 godina.

To je djelo Ustamujica koji vise nije tu.
Jedna od stvari na kojoj se mora poraditi je konstantno curenje informacija i dokumenata iz kluba. Svako malo u javnost izlaze dokumenti kluba i naravno dajemo materijala dušmanima da se naslađaju i štetimo imidžu kluba. Ne znam postoji li metoda da se otkrije ko iz skupštine, administracije ili UO/NO ovo radi ali ubuduće bih odmah takvu osobu udaljio od kluba i tužio ako treba. Nemoguće da i kunto i panto znaju sve što nam se dešava u klubu, ovo je OZBILJAN problem. Serem mu se usta ona bošnjačko mahalska ko god to radi.
Za administraciju i UO/NO mozes napraviti neku caku da skontas ko je. Za Skupstinu zbog broja vec malo teze, ali mora postojati nacin.braco je napisao/la: ↑30 dec 2020, 15:28Jedna od stvari na kojoj se mora poraditi je konstantno curenje informacija i dokumenata iz kluba. Svako malo u javnost izlaze dokumenti kluba i naravno dajemo materijala dušmanima da se naslađaju i štetimo imidžu kluba. Ne znam postoji li metoda da se otkrije ko iz skupštine, administracije ili UO/NO ovo radi ali ubuduće bih odmah takvu osobu udaljio od kluba i tužio ako treba. Nemoguće da i kunto i panto znaju sve što nam se dešava u klubu, ovo je OZBILJAN problem. Serem mu se usta ona bošnjačko mahalska ko god to radi.
Prvo ispadaš neozbiljan klub u javnosti zbog toga jer je to postala normalna stvar i niko čak ni od navijača ne reaguje na to, drugo ti kao uposlenik (ili član UO NO ili skupštinar) kluba dakle SVJESNO rušiš imidž kluba mahalanjem i slanjem malicioznih stvari osobama van kluba jer znamo da je nemoguće da to ostane tajna između dvije osobe i da se sve uvijek proširi jer je ovo jedno veliko selo. U svakom normalnom klubu je to epski skandal gdje bi se čitav klub naopako izvrnuo da se nađe krivac i poslije toga žestoko sankcioniše.LjoZee je napisao/la: ↑30 dec 2020, 15:33Za administraciju i UO/NO mozes napraviti neku caku da skontas ko je. Za Skupstinu zbog broja vec malo teze, ali mora postojati nacin.braco je napisao/la: ↑30 dec 2020, 15:28Jedna od stvari na kojoj se mora poraditi je konstantno curenje informacija i dokumenata iz kluba. Svako malo u javnost izlaze dokumenti kluba i naravno dajemo materijala dušmanima da se naslađaju i štetimo imidžu kluba. Ne znam postoji li metoda da se otkrije ko iz skupštine, administracije ili UO/NO ovo radi ali ubuduće bih odmah takvu osobu udaljio od kluba i tužio ako treba. Nemoguće da i kunto i panto znaju sve što nam se dešava u klubu, ovo je OZBILJAN problem. Serem mu se usta ona bošnjačko mahalska ko god to radi.
Ma kad je klub tako ustrujen da ti uopste nemas kome odgovarati da bilo sta uradis i napravis...sva problematika lezi u tome..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- lijevapolutka
- Kontakt: