FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 30 dec 2020, 15:52

braco je napisao/la:
30 dec 2020, 15:38
Prvo ispadaš neozbiljan klub u javnosti zbog toga jer je to postala normalna stvar i niko čak ni od navijača ne reaguje na to, drugo ti kao uposlenik (ili član UO NO ili skupštinar) kluba dakle SVJESNO rušiš imidž kluba mahalanjem i slanjem malicioznih stvari osobama van kluba jer znamo da je nemoguće da to ostane tajna između dvije osobe i da se sve uvijek proširi jer je ovo jedno veliko selo. U svakom normalnom klubu je to epski skandal gdje bi se čitav klub naopako izvrnuo da se nađe krivac i poslije toga žestoko sankcioniše.
A ima i onih uvrijedjenih pa vade iz arhive i dokumente i informacije. U svakom slucaju bar sto se tice Op, administracije i UO se moze skontati ako ima volje. Takve odmah eliminisati nista opominjati. Da se razumijemo ne postoji klub gdje se nista ne zna i nesto ne procuri, ali ima granice sta je prihvatljivo, sta ne.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 30 dec 2020, 15:58

Sretno novom direktoru!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 30 dec 2020, 16:19

KANA je napisao/la:
30 dec 2020, 12:58
braco je napisao/la:
30 dec 2020, 12:42
KANA je napisao/la:
30 dec 2020, 12:31

Braconi nijje valjda dotle doslo ? :roll:
Spasa nam nema, propasti nećemo. :D

Biće bolje poslije skupštine :)
A gore bruda ne moze da ga **** :D volio bi da se I navijaci ukljuce (kad smo znali svima **** mater,kad smo znali protestovati Nikom Te nedamo) da malo ispratimo koju namjeru imaju I da onu najbolju mi navijaci proguramo I da stanemo iza ljudi koji imaju neki plan. Koliko sam ja skontao ovi trenutni bi svi da odu ali nece niko da se ukljuci a ono sto mi je najcudnije da ima vise struja interesnih I to mi se nikako ne svidja .Zato bi volio da se navijaci maksimalno ukljuce I da pratimo svaki korak.
Ne bih se složio ne ne može gore. Mi jesmo dosta grohnuli ali i dalje smo na drugom mjestu na tabeli sa, za našu finansijsku situaciju, solidnom grupom igrača. Itekako može biti gore. Vidimo da se pominju odlasci dosta igrača. Kakvi god da su, nervirali su nas i sve je to tako, nećemo moći dovesti zamjene slične kvalitete. Četiri ekipe su iza nas i pretenduju za izlazak u Evropu. Ova situacija jeste loša, ali zamislite na kraju sezone još veću finansijsku dubiozu, što je realno, i neodlazak u Evropu.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 30 dec 2020, 16:29

I što se tiče Skupštine, ne bih da vam rušim snješka, maloprije sam kopao po izvještajima sa prošlih, da ne idem toliko daleko i na one prošle gdje se svašta nešto obećavalo a slabo šta ispunilo, osvrnuću se samo na ovi prošlu iz februara 2020. godine, gdje je predsjednik iste po završetku rekao da je ovo reformska skupština i da Željo ide ka novom modelu gdje će se otvoriti za potencijalne ulagače i tako dalje i tako dalje. Evo nas nešto manje od godinu dana nakon nje, ka modelu nismo krenuli ni metra, stojimo i dalje u nekom davno prošlom vremenu, samo trošimo Željovce na pozicijama i vrtimo isto. Blago svima koji mogu biti optimisti, ali ja sam iskreno spreman za najgore.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 30 dec 2020, 17:13

Dejan1921 je napisao/la:
30 dec 2020, 16:29
I što se tiče Skupštine, ne bih da vam rušim snješka, maloprije sam kopao po izvještajima sa prošlih, da ne idem toliko daleko i na one prošle gdje se svašta nešto obećavalo a slabo šta ispunilo, osvrnuću se samo na ovi prošlu iz februara 2020. godine, gdje je predsjednik iste po završetku rekao da je ovo reformska skupština i da Željo ide ka novom modelu gdje će se otvoriti za potencijalne ulagače i tako dalje i tako dalje. Evo nas nešto manje od godinu dana nakon nje, ka modelu nismo krenuli ni metra, stojimo i dalje u nekom davno prošlom vremenu, samo trošimo Željovce na pozicijama i vrtimo isto. Blago svima koji mogu biti optimisti, ali ja sam iskreno spreman za najgore.
Nesto se radilo po pitanju modela, znam da sam sa rahmetli Predsjednikom o tome razgovarao, dosta je poremetila korona, te manjak ljudi spremnih za reformu i malo je ljudi koji su uključeni.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 30 dec 2020, 17:18

Admir74 je napisao/la:
30 dec 2020, 17:13
Dejan1921 je napisao/la:
30 dec 2020, 16:29
Nesto se radilo po pitanju modela, znam da sam sa rahmetli Predsjednikom o tome razgovarao, dosta je poremetila korona, te manjak ljudi spremnih za reformu i malo je ljudi koji su uključeni.
Ma vjerujem brate da je bilo želje, ne bi se to pominjalo tada da nije, ali očigledno je da smo postali klub koji se zaobilazi u širokom luku i da niko neće da se bavi njime. Dug je period bio a da ni jedan konkretan korak nismo vidjeli.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 30 dec 2020, 17:27

Dejan1921 je napisao/la:
30 dec 2020, 16:19
KANA je napisao/la:
30 dec 2020, 12:58
braco je napisao/la:
30 dec 2020, 12:42

Spasa nam nema, propasti nećemo. :D

Biće bolje poslije skupštine :)
A gore bruda ne moze da ga **** :D volio bi da se I navijaci ukljuce (kad smo znali svima **** mater,kad smo znali protestovati Nikom Te nedamo) da malo ispratimo koju namjeru imaju I da onu najbolju mi navijaci proguramo I da stanemo iza ljudi koji imaju neki plan. Koliko sam ja skontao ovi trenutni bi svi da odu ali nece niko da se ukljuci a ono sto mi je najcudnije da ima vise struja interesnih I to mi se nikako ne svidja .Zato bi volio da se navijaci maksimalno ukljuce I da pratimo svaki korak.
Ne bih se složio ne ne može gore. Mi jesmo dosta grohnuli ali i dalje smo na drugom mjestu na tabeli sa, za našu finansijsku situaciju, solidnom grupom igrača. Itekako može biti gore. Vidimo da se pominju odlasci dosta igrača. Kakvi god da su, nervirali su nas i sve je to tako, nećemo moći dovesti zamjene slične kvalitete. Četiri ekipe su iza nas i pretenduju za izlazak u Evropu. Ova situacija jeste loša, ali zamislite na kraju sezone još veću finansijsku dubiozu, što je realno, i neodlazak u Evropu.
Ma nisam mislio na ekipu (mislio sam na situaciju u klubu) zadnju godinu dana koje god blizak klubu je rekao da imamo dobru ekipu kakva je situacija :damn: evo zadnja tri prelazna roka sve kontam pojačati ćemo se a mi smo bukvalno bili sve gori i gori. Sad ćemo vjerovatno dočekati vrhunac slabljenja ekipe ali evo sve ću halaliti i ako treba i naredne 4 sezone ali daj da krenemo ispravnim putem, znaci sve učiniti da na ovoj skupštini prodje najbolja ideja, najsposobniji ljudi a ne interesne, sitno bijednicke, Kunem se djetetom svojim da su jedni odustali (trenutno) da se pojave upravo sto ima previše nekih struja :puke: zato sam ono i napisao

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 30 dec 2020, 17:34

KANA je napisao/la:
30 dec 2020, 17:27
Ma nisam mislio na ekipu (mislio sam na situaciju u klubu) zadnju godinu dana koje god blizak klubu je rekao da imamo dobru ekipu kakva je situacija :damn: evo zadnja tri prelazna roka sve kontam pojačati ćemo se a mi smo bukvalno bili sve gori i gori. Sad ćemo vjerovatno dočekati vrhunac slabljenja ekipe ali evo sve ću halaliti i ako treba i naredne 4 sezone ali daj da krenemo ispravnim putem, znaci sve učiniti da na ovoj skupštini prodje najbolja ideja, najsposobniji ljudi a ne interesne, sitno bijednicke, Kunem se djetetom svojim da su jedni odustali (trenutno) da se pojave upravo sto ima previše nekih struja :puke: zato sam ono i napisao
I situacija u klubu može biti gora, mada slažem se sa tim daj da krenemo kako treba pa makar nekoliko sezona tavorili u ligi bez ikakvog uspjeha samo da se stvari postave na mjesto. Ali opet dolazimo toga, imamo li ljude koji to mogu izgurati? Ja bi sve dao da bude dobro, znaš brate i sam koliko sam vezan za ovaj klub, ali sve ovo mi nikako ne ulijeva povjerenje i daje nadu.

Nastrojeni
Kontakt:

Post Postao/la Nastrojeni » 30 dec 2020, 17:47

Ne sjedi se skrštenih ruku, radi se. Ako se ne piše na forumu ne znači da se ništa ne dešava.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 30 dec 2020, 17:49

Dejan1921 je napisao/la:
30 dec 2020, 17:34
KANA je napisao/la:
30 dec 2020, 17:27
I situacija u klubu može biti gora, mada slažem se sa tim daj da krenemo kako treba pa makar nekoliko sezona tavorili u ligi bez ikakvog uspjeha samo da se stvari postave na mjesto. Ali opet dolazimo toga, imamo li ljude koji to mogu izgurati? Ja bi sve dao da bude dobro, znaš brate i sam koliko sam vezan za ovaj klub, ali sve ovo mi nikako ne ulijeva povjerenje i daje nadu.
Ma ni meni brate, ni u jednoj sferi mi nemamo sposobne ljude sve su to bezveznjaci, ovo sto očekujemo da će doći neki sposobni Zeljovci :thumbdown: ja ne vjerujem, koliko sam skontao samo se traže razlozi da se ne uključe nažalost. Ako ništa mijenjati statut pa ići i nuditi se nekim stranim investitorima valjda ce neko biti zainteresiran.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 30 dec 2020, 17:54

Joj @Kana, pa naravno da ce paraziti i uhljebi kojih se nakupilo mnogo u klubu raditi sve da ostane ovakvo stanje kao sto je sad i da ce takvi pokusati da zgade klub sposobnim ljudima.

Zamisli direktor si omladinske skole i nista ne radis, a imas platu minimalno 1500 KM svaki mjesec. Sta je direktor op uradio da poboljsa uslove za djecu i trenere iz op? Sta je uradio da op digne na veci nivo? Nista. Godinama u klubu parazitira, ide samo sa pozicije na poziciju a nista konkretno nije uradio i nije jedini. Pun klub takvih parazita i sad ocekujete da ce takvi biti za neke pozitivne promjene i napredak kluba a svjesni su da bi to u biti znacilo i otkaze za njih..

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 30 dec 2020, 17:55

Nastrojeni je napisao/la:
30 dec 2020, 17:47
Ne sjedi se skrštenih ruku, radi se. Ako se ne piše na forumu ne znači da se ništa ne dešava.
Ma brate sta se radi :roll: **** akciju za članske, vaucer nismo bili u stanju da uradimo da pozovemo navijače za 100 godina kluba pa to moraš biti toliko nesposoban ili ne zainteresovan da to ne uradis i to sve nakon uplatnice i svega što nam se desilo. Ja nemam vise nikakvog povjerenja u njih i jedino bi ispravno bilo da odu. Da se na ovoj skupštini pojave skroz novi ljudi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 dec 2020, 17:58

Kana, vala opra ti sa tim clanskim za 100 godina kluba. Nije jos ni 2021. nastala. :D
To je najmanji problem da se organizuje.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 30 dec 2020, 17:59

Vol.2

slika
Željezničar za život cijeli!

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 30 dec 2020, 18:01

SudoHusika je napisao/la:
30 dec 2020, 17:59
Vol.2

slika
Koliko sam se ismijao kad si prvi put ovo stavio :urnebes: :urnebes:

Kana je kralj :salut:

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 30 dec 2020, 18:02

Brkooo je napisao/la:
30 dec 2020, 17:54
Joj @Kana, pa naravno da ce paraziti i uhljebi kojih se nakupilo mnogo u klubu raditi sve da ostane ovakvo stanje kao sto je sad i da ce takvi pokusati da zgade klub sposobnim ljudima.

Zamisli direktor si omladinske skole i nista ne radis, a imas platu minimalno 1500 KM svaki mjesec. Sta je direktor op uradio da poboljsa uslove za djecu i trenere iz op? Sta je uradio da op digne na veci nivo? Nista. Godinama u klubu parazitira, ide samo sa pozicije na poziciju a nista konkretno nije uradio i nije jedini. Pun klub takvih parazita i sad ocekujete da ce takvi biti za neke pozitivne promjene i napredak kluba a svjesni su da bi to u biti znacilo i otkaze za njih..
Slažem se ali ima i na većem nivou tih istih :roll: pitari su uvijek imali tih struja od Muče pa na dalje i zato su bili u kurcu svih ovih godina. Zato govorim da se mi navijači uključimo i da sve učinimo da nam ova skupština ne propadne, mi vec opasno kasnimo za pitarima i nemamo vremena da gubimo.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 30 dec 2020, 18:04

LjoZee je napisao/la:
30 dec 2020, 17:58
Kana, vala opra ti sa tim clanskim za 100 godina kluba. Nije jos ni 2021. nastala. :D
To je najmanji problem da se organizuje.
Pa to je nabanalniji primjer, možda nisi znao ali su navijači radili na tome i išli u klub i prezentovali a ništa se nije poduzelo.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 30 dec 2020, 18:06

Nastrojeni je napisao/la:
30 dec 2020, 17:47
Daj Bože da je tako. Podržavam svaki napor. Ali ne možeš ni nama zamjeriti što smo pesimistični, ako je od prošle, reformske skupštine prošlo skoro godinu a niti jedan korak ka tome što se pominjalo nismo napravili, kako da očekujemo da će se preko noći nešto preokrenuti. Naravno šta god da bude, mi smo uz Želju i ako Bog da na tribinama na proljeće.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 dec 2020, 18:07

KANA je napisao/la:
30 dec 2020, 18:04
Pa to je nabanalniji primjer, možda nisi znao ali su navijači radili na tome i išli u klub i prezentovali a ništa se nije poduzelo.
Pa eto karte su bile, prvi put top pa izgubilo se interesovanje zbog rezultata. Tako za svaku akciju bi se izgubilo nakon prvog kiksa (a bilo ih je vise ove sezone) jer to tako fercera.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 30 dec 2020, 18:11

LjoZee je napisao/la:
30 dec 2020, 18:07
KANA je napisao/la:
30 dec 2020, 18:04
Pa eto karte su bile, prvi put top pa izgubilo se interesovanje zbog rezultata. Tako za svaku akciju bi se izgubilo nakon prvog kiksa (a bilo ih je vise ove sezone) jer to tako fercera.
Pa to su radili i drugi klubovi, ovo je nesto sasvim drugo 4 mjeseca bez utakmica, vremena sa se to sve organizuje, povod nije mogao bolji, ponavljam čak su i navijači davali svoje prijedloge i na kraju nista :damn:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 31 gost.