Davljenik se za slamku hvata
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Ajd sto se hvataju al sto se ne hvataju kako treba. Cuj u zadnjih 8 meceva 8-1 za Federera hahaha magijaaa
Ali pitajte za ga h2h sa Djokovicem, tu vam nece gledati zadnjih 8 meceva, tu ce gledati sve jer bi u zadnjih osam meceva dobio nepovoljniji omjer nesto tipa 1-7 ili takonesto nego u ukupnom omjeru
Samo dosljedno
Samo dosljedno
H2H sa Novakom i Rafom nije bitan!
Sedmice na broju 1 sve manje bitne!
GS nebitni Rafa se izjednacio!
Mastersi odavno najnebitniji turniri!
Roger drmnuo Novaka 2011 i prekinuo mu onu ludu seriju!
Roger dobio zadnjih par meceva protiv Rafe!
Roger ima vise pratilaca na insta od Novaka!
Rogera vise zapadnjaci vole nego Novaka!
Roger goat!
Umjetnicki dojam-bitan, dakle Roger Federer GOAT!Goretzka je napisao/la: ↑30 dec 2020, 21:55H2H sa Novakom i Rafom nije bitan!
Sedmice na broju 1 sve manje bitne!
GS nebitni Rafa se izjednacio!
Mastersi odavno najnebitniji turniri!
Roger drmnuo Novaka 2011 i prekinuo mu onu ludu seriju!
Roger dobio zadnjih par meceva protiv Rafe!
Roger ima vise pratilaca na insta od Novaka!
Rogera vise zapadnjaci vole nego Novaka!
Roger goat!![]()
Ovaj teniski PDF je žešći Jagomir 
Svicarska seoska varalica, lazov i teski manipulator. Ne zna se ko je gori on ili armija izlobotomiziranih fanova.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
ovo se odnosilo na prasinu, mada mislim da je sve aktuelnije i uopsteno!
Roger počeo sa intenzivnijim treninzima u Dubaiju, bilo bi lijepo vidjeti ga tu nazad, pa i Roterdam pogotovo što je dvorana, da vidimo šta nas čeka i koliko može, što se tiče igre, mislim da je tu još uvijek u vrhu, ali fizikalije i godine čine svoje, samim time veliki aduti koje je godinama imao lagano gube na značaju, servis i FH, tako da će biti zanimljivo vidjeti kako će se Federer prilagoditi novim uslovima.
Mislim, ovo sve uz veliko " ? " da li će zagaziti na teniske terene.
Mislim, ovo sve uz veliko " ? " da li će zagaziti na teniske terene.
Svaka cast luckyu na slici ovoj ali delinjov komentar je prejak hahahahahaha

Zanima me hocel se AO igrati pred publikom,jer njihove utakmice se ihraju pred punim tribinama.
Ako igraci odrade tih 14 dana i sve bude ok,ne vidim razlog zasto domaca publika ne bi mogla prisustvovati ako je njima problem da se ne dolazi iz ostalih zemalja,zna li iko ista o tome?
Ako igraci odrade tih 14 dana i sve bude ok,ne vidim razlog zasto domaca publika ne bi mogla prisustvovati ako je njima problem da se ne dolazi iz ostalih zemalja,zna li iko ista o tome?
Navodno 4k maximum kapacitet, mada što kažeš oni održavaju redovno sa 15k+ ljudi na tribinama, bilo bi glupo bez one atmosfere u Melburnuronaldo99 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 19:58Zanima me hocel se AO igrati pred publikom,jer njihove utakmice se ihraju pred punim tribinama.
i dodje vrijeme za konacno....

Liječi se jarane, imaćeš dijete uskoro, a mentalni sklop ti na nivou djeteta koje je tek završilo osnovnu 
Kad je zdrijeb za kvalifikacije AO, i kad pocinju?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.