bordobijeli je napisao/la: ↑31 dec 2020, 10:59Stanković ne racuna na Milana Pavkova i postao je slobodan igrac![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
bordobijeli je napisao/la: ↑31 dec 2020, 10:59Stanković ne racuna na Milana Pavkova i postao je slobodan igrac![]()
![]()
Ako je dinara da uletimoalan_kardec je napisao/la: ↑31 dec 2020, 11:13Nije tačno da je Pavkov postao slobodan igrač. Eno imate na mozzartu tekst, Zvezda odbila neke kineze iz druge lige jer su davali malo para za Pavkova, a mi tražimo navodno milion za njega.
pokušajte, mada msm da su ipak evri u pitanjufeniksptica je napisao/la: ↑31 dec 2020, 11:13Ako je dinara da uletimoalan_kardec je napisao/la: ↑31 dec 2020, 11:13Nije tačno da je Pavkov postao slobodan igrač. Eno imate na mozzartu tekst, Zvezda odbila neke kineze iz druge lige jer su davali malo para za Pavkova, a mi tražimo navodno milion za njega.
feniksptica je napisao/la: ↑31 dec 2020, 11:13Ako je dinara da uletimoalan_kardec je napisao/la: ↑31 dec 2020, 11:13Nije tačno da je Pavkov postao slobodan igrač. Eno imate na mozzartu tekst, Zvezda odbila neke kineze iz druge lige jer su davali malo para za Pavkova, a mi tražimo navodno milion za njega.
Imamo mi dobru ponudu za vasalan_kardec je napisao/la: ↑31 dec 2020, 11:13Nije tačno da je Pavkov postao slobodan igrač. Eno imate na mozzartu tekst, Zvezda odbila neke kineze iz druge lige jer su davali malo para za Pavkova, a mi tražimo navodno milion za njega.
Ma spominju provincijalci, ne znas ti brudaaaa staj' mahalaw aElme miiii haveru.
bolje i to nego mirko i slavko, lolek i bolek itd..
Morto je sad garant zaprimio PP, gdje mu je saopšteno da upozori admina da nas trajno banuje.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, HordeSaSjevera, keli, plisek, Rajvosa4ever, Vutra i 19 gostiju.