Ja sam htio javno pozvati Spammovce da ne tipuju protiv nas, pa da dobijemo 3-0 za zelenim stolom.
Ali kontam nismo mi Formula pa da na neposten nacin uzimamo bodove
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Ja sam htio javno pozvati Spammovce da ne tipuju protiv nas, pa da dobijemo 3-0 za zelenim stolom.
Ma naravno sekretare nas, cestitke i tebi na odlicnoj sezoni a bit ce i titula prvaka drugi put, Krajisnicima svaka cast kakav nalet su imali123456 je napisao/la: ↑31 dec 2020, 10:00Cestitam Ljutoj Krajini na "ukradenoj" tituli.Ako je iko zasluzio da uzme ovako titulu to su Ljuti Kraisnici.Kako su oni nekada znali uzgubuti dobijenu titulu ihiiiii.Cestitam.
@Blanko10 i @pivopija cestitam i vama na dobroj sezoni.Jer po meni bolje se boriti za titulu i izgubiti je u zadnjem kolu vec se biriti za opstanak i opstati u zadnjem kolu.Sretno u novim sezonama.

Savez radi minut do nove godine. Siti smo dosadnih fraza kako ce se sve raspast. Primljena info. Spremamo raspored za 25.sezonu, bice kako ste najavili.
Joj kakva golgeterska sezona tebe i Ljumana, skoro ste jaki ko ja i Cartman kad smo osvajali.
Ma, najpoštenije na kraju da podijelimo.
Nije. Svakako je za ovu utakmicu nebitno, jer se protivnik nije pojavio. U takvim slučajevima bi se uzimala druga prognoza.scudetto89 je napisao/la: ↑02 jan 2021, 15:08Ja sam odigrao dva puta ligu , malo sam se zbunio sto bi se reklo, sad dali je to kaznjivo ili?, uglavnom sta god odlucite, na vama je , nece se vise ponoviti.![]()
![]()
jel pise u pravilima da se uzima druga prognoza? Da ne bi poslije napali savezMokes je napisao/la: ↑02 jan 2021, 15:44Nije. Svakako je za ovu utakmicu nebitno, jer se protivnik nije pojavio. U takvim slučajevima bi se uzimala druga prognoza.scudetto89 je napisao/la: ↑02 jan 2021, 15:08Ja sam odigrao dva puta ligu , malo sam se zbunio sto bi se reklo, sad dali je to kaznjivo ili?, uglavnom sta god odlucite, na vama je , nece se vise ponoviti.![]()
![]()