Sport i TV
-
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Raskid ugovora.
A da li je ovo po zakonu kraj recimo da se nece mijenjati ništa sigurno do naredne godine ili cak naredne dvije ili se mogu dogovoriti u roku mjesec dva recimo?
Ako bi smanjili 15-tak markica ugovor,imalo bi smisla da ja sa strane placam ove Arene .Ovako logicki nema smisla kad bi ostalo sve isto.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Teško da će to biti slučaj, tu je 5 HD Arena (BiH, 2-4 i Hrv), oba ES HD i MojaTV Sport.mirgerr je napisao/la: ↑01 jan 2021, 12:34Ukoliko u medjuvremenu ne ukinu distribuciju Arena van svoje mreze?tm01hzne je napisao/la: ↑01 jan 2021, 12:28Problem je što oni imaju pravo na promjenu programske sheme.
Najavio sam ovo ranije, a ArenaCloud će vam biti isplativa ako vam smanje cijenu pretplate.
Ukoliko vam je stalo i do PL BiH a ostanete korisnici Tmacha/Totala, onda imate Moja webTV sa HD Arenama i MojaTV sport kanalom za 10KM/mj ili 25KM za 3 mjeseca.
Onaj osnovni paket Arena je 5€ jel tako? Nije valjda 10€?
Gledam na njihovom sajtu, navedena cijena samo za gold paket.
Što se tiče ArenaCloud app, trenutni dostupni paket je Silver (besplatan do 1.3.) a ima i osnovni gdje su samo HD Arene i on će biti 5€/mj.
Ma ovaj Arena Cloud mi se čini kao najsigurnija opcija, imat ćeš vazda Arene, a ovi cigani iz Telemacha ne mogu zijaniti SK nikada.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
to je cinjenica a sta ako izgube prava na Premier ligu Engleske sta onda
onda nisu im ni potrebni SK kanali
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- QUARTERBACK
- Kontakt:
a majke im se nayebem prije 2 mjeseca potpiso novi ugovor 
a dal bi bilo moguce da se dogovore da ovaj arenacloud bude dostupan za instalirat na eontv android uredjaju

a dal bi bilo moguce da se dogovore da ovaj arenacloud bude dostupan za instalirat na eontv android uredjaju
Ma ja, al' onda kontam da će Englezi preći na Arenu u tom slučaju, vidiš da se manje-više mijenjaju sa sadržajima, sumnjam da možeš ostati uskraćen za bilo kakav vrhunski sadržaj ako imaš dostupne SK i Arene, samo je fol kako ih najpovoljnije uklopiti

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
a ovaj arena cloud može na tv?
Neće izgubiti u dogledno vrijeme sigurno. Tu će izdvojiti i zadnji euro što imaju da osiguraju prava jer bez Engleske propadaju definitivno.
U prevodu, neće više niko imati i SK i Arene zajedno? Tj. neki će imati jedno vrijeme do isteka ugovora, ali samo na papiru. Ide revanš sa NS 2, NS 3...
Ko hoće, kupovat će zasebno ove pakete tipa Arena Cloud i to je to. Korisnici na gubitku.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ovo je politika sveFinn je napisao/la: ↑01 jan 2021, 13:37Neće izgubiti u dogledno vrijeme sigurno. Tu će izdvojiti i zadnji euro što imaju da osiguraju prava jer bez Engleske propadaju definitivno.
U prevodu, neće više niko imati i SK i Arene zajedno? Tj. neki će imati jedno vrijeme do isteka ugovora, ali samo na papiru. Ide revanš sa NS 2, NS 3...
Ko hoće, kupovat će zasebno ove pakete tipa Arena Cloud i to je to. Korisnici na gubitku.
tj A.V jer on vodi rat u srbiji sa N1 Novom S plus Ivan I. i Zoran Kesić su presli na istoimenu televiziju
a i on ce dati zadnji euro da zada posljednji udarac UM grupi padne li SK pada i sve ostalo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ubrzo će biti SmartTV app
Svakako Telecom ima i bolji Internet, ne sjećam se kad je zadnji put zašteko.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- legenda reala
- Kontakt:
Meni kako su stavili ovaj novi neki modem, ništa nije zaštekalo ne pamtim
Nakon što su sad izgubili Arene na Totalu treba tražiti da ovu pretplatu smanje, kanali im nestaju a oni i dalje dižu marku po marku pretplatu
Al očekujem na ljeto da Vučić skrši silne pare u Engleze i osveti se opoziciji za sve i pošalje SK na smetljište istorije

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ni meni vala nikad nije zasteko, pa od 2013. ja msm imam to i nikakvih problema nije bilo, ali je slab nazalost u odnosu na telemachov npr, ali mislim da ce vremenom postepeno pojacavati.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Imam Telecom a internet je ono ,,not great, not terrible"

Jedino sto je nekad znao potpuno bez razloga prestati raditi oko pola sata(npr ljetos kad je Sarajevo igralo protiv Slobode prijateljsku)

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ja sam jedan od tih koji su u 10-tom mjesecu 2020 produzio ugovor sa Totalom da sam znao da ostaju bez Arena nema sanse da bih produzio ugovor,presao bih na M:sat ali ni kod njih nema SK i Nove BH,a moju Tv ne mogu sebi prikljuciti iz tehnickih razloga tj morao bi kopati stotine metara kanala za kabal,poludio sam od jutros
Što se tiče stabilnosti, Telecomov net je najbolji. Sa.brzinom je druga priča, osnovni paketi imaju max 10/1 (25/2 ako je VDSL ili ako ima optika).
Telekom nije nikad imao problema sa netom, tj. stabilnošću, problem su smiješne brzine, pogotovo upload u odnosu na TM. Telekom ima problem sa tv-om, sporo šaltanje kanala, česti problemi sa slikom i štopanjem, skoro svi kanali u SDu, HD paket presmiješan, ukinuti mnogo kvalitetni kanali itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.