Ja sam bio zvao da mi jos jedan prikljucak prikljuce, momak kaze, kakva je stabilnost mreze kod tebe, lagano 3-4 prikljucka moze podrzati, evo sad imam 2 prikljucka i nikakvih problema nema iako sam se pribojavao.Neutral je napisao/la: ↑01 jan 2021, 15:17Jesu li vratili viasat history?forgempp je napisao/la: ↑01 jan 2021, 14:59Upravo to sto se tice neta, stabilan je uvijek bio, ali brzine su očajne zaista uvijek bile.Neutral je napisao/la: ↑01 jan 2021, 14:27Telekom nije nikad imao problema sa netom, tj. stabilnošću, problem su smiješne brzine, pogotovo upload u odnosu na TM. Telekom ima problem sa tv-om, sporo šaltanje kanala, česti problemi sa slikom i štopanjem, skoro svi kanali u SDu, HD paket presmiješan, ukinuti mnogo kvalitetni kanali itd.
A ja s mojomtv nisam imao takva iskustva, nekad prije mozda 6-7g sam znao cesto cuti price kako se zaledi slika pa je nema po 5-6 dana i tako, ali meni se nikad takvo nesto nije desavalo, ali opcenito ponuda kanala je ocajna , ma bilo koji ti paket da uzmes ili bilo koju kompaniju da promijenis.
Na mojojtv npr ima preko 30 live kamera, isto tako radio kanali, ove smecarske televizije svakog sela u BiH koje niko i ne gleda, a da ne govorim za one pink kanale, ali eto.
Jedino vrijedno spomena su sportski i donekle dokumentarni.
Pa sinoc listam onako kanale za docek Nove, nemas postenog programa ni na jednoj tv kuci.
Kod mene se slika često “ledila” pa dok restartam resiver prođe pet minuta utakmice.
Čujem da su se popravili, saznaću sve iz prve ruke ovaj mjesec. Bio je kod mene par godina pa se prešlo na TM.
Nema vise "zaleđavanja", otkako je imam, nez tacno, ali ima preko 5-6 gdoina sigurno, nikad nije ledila, e sad nezz sta je problem zbog cega se to nekom desava.