Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Ako ima arene i sk, iako u SDu, svakako je spasitelj za svakoga ko voli sport.
Opet, imaš internet, streams u HDu i samo priključiš preko hdmi na TV i problem je riješen.
Opet, imaš internet, streams u HDu i samo priključiš preko hdmi na TV i problem je riješen.
problem ce biti veci sto ce arene preuzeti vecinu sadrzaja, vucic bas napumpao nerealne cifre tu 

Pitanje je da li će uopšte imati SK u budućnosti.
A druga stvar jeste da je usluga **** i ko god je ikada ovisio o Telekomu zna da je to istina. Od jadnog interneta koji je jedva dovoljan da dvoje u kući gleda Netflix i Twitch npr. do nepostojećeg uploada. Opet, vaistinu, prosječan korisnik vjerovatno i ne koristi ove servise pa mu je Telekom možda i OK.
Streamove tekmi u 2021. godini je makar lako naći ako ništa drugo. Dakle, sve dok postoji HDMI i dobar internet gubitak kanal nije smak svijeta.
Najbolji savjet za one koji ipak mrze Telemach zbog ovoga (s razlogom, realnost je da su neki prevareni sa ugovorom ako je baziran isključivo na Arenama) jeste da raskinu i da uzmu Logosoft ako je pokriveno područje. Svaka opcija sa Telekomom će samo uzrokovati frustracije u budućnosti.
A druga stvar jeste da je usluga **** i ko god je ikada ovisio o Telekomu zna da je to istina. Od jadnog interneta koji je jedva dovoljan da dvoje u kući gleda Netflix i Twitch npr. do nepostojećeg uploada. Opet, vaistinu, prosječan korisnik vjerovatno i ne koristi ove servise pa mu je Telekom možda i OK.
Streamove tekmi u 2021. godini je makar lako naći ako ništa drugo. Dakle, sve dok postoji HDMI i dobar internet gubitak kanal nije smak svijeta.
Najbolji savjet za one koji ipak mrze Telemach zbog ovoga (s razlogom, realnost je da su neki prevareni sa ugovorom ako je baziran isključivo na Arenama) jeste da raskinu i da uzmu Logosoft ako je pokriveno područje. Svaka opcija sa Telekomom će samo uzrokovati frustracije u budućnosti.
Realna mogućnost jeste i da SK ostane bez svega u skorijoj budućnosti, bit će ovog cirkusa još više vjerovatno.
- AshburtonG
- Kontakt:
BHT je nužno smeće. Kvalitet slike na malo većim ekranima je kao streamovi u vrijeme dial up-a.
Imaju sreće, pa drže monopol najviše zbog fiksne/mobilne telefonije, inače bi sa ovakvom korisnickom podrškom, kvalitetom slike i stabilnošću interneta propali kao Grčka.
100/10 net, a ne možeš gledat na yt iznad 240p ništa. O netflixu ili malo zahtjevnijim streaming servisima ne treba ni trošiti riječi.
Imaju sreće, pa drže monopol najviše zbog fiksne/mobilne telefonije, inače bi sa ovakvom korisnickom podrškom, kvalitetom slike i stabilnošću interneta propali kao Grčka.
100/10 net, a ne možeš gledat na yt iznad 240p ništa. O netflixu ili malo zahtjevnijim streaming servisima ne treba ni trošiti riječi.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 01 jan 2021, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Pa telelecom zbog programske seme nikako nije alternariva. Evo danas dvije tekme EPL i obje mogu stavit na SK HD, ili na Novu Sport. Ima li neko prijedlog za IPTV?Oikamid je napisao/la: ↑01 jan 2021, 16:06Pitanje je da li će uopšte imati SK u budućnosti.
Realna mogućnost jeste i da SK ostane bez svega u skorijoj budućnosti, bit će ovog cirkusa još više vjerovatno.
Max Allegri
ja sam isto jedan od onih sto je prije mjesec produzio Ugovor, meni svejedno dodusee internet mi je glavni al stari ima da popizdi radi Dzeke
njemu je i ova eon aplikacija smor jos akd mu kazem nema arena a radi toga i sk insistirao telemach 

Lik sve čini samo da medije koji su protiv njega izbaci iz Srbije. Pa imate sada slucaj gdje iz Telekoma Srbije zovu ljude koji imaju SBB i "nagovaraju" ih da ne produze ugovor sa SBBom (on ima i N1 i Novu) te da pređu na telekom gdje tih televizija nema.
Eh sada koliko ce imati jos love da igra tu igru pitanje je
- mexy_whites
- Kontakt:
Nemam ugovor ovdje, uzmem telemach prije mjesec i nešto i odjavim moju tv i sad ovo. Mislim da bi trebala postojati mogućnost prijevremenog raskida bez dodatnih plaćanja ukoliko je paket promijenjen na štetu korisnika.
Da li neko ima slična iskustva ili ste išli na sudski spor?
Da li neko ima slična iskustva ili ste išli na sudski spor?
Side before self
Od sezone 21/22 Bundesliga prelazi na SK ja mislimOikamid je napisao/la: ↑01 jan 2021, 16:06Pitanje je da li će uopšte imati SK u budućnosti.
Ma to da, ali mislim da ćemo vidjeti pravu borbu za EPL prava. Zna li neko kada SK-u ističe ugovor?
dok je na vlasti imat ce ... zato im je i telecom dobar to je razlika izmedju njihovog telecoma i naseg, kod naseg nemas drzave iza njega, rak i ostali rade u interesu privatnika a i da ne pricamo da nasim vlastima je u interresu samo da izvlace novac koliko mogu a ne da unapredjuju i slicno ...FoSte95 je napisao/la: ↑01 jan 2021, 16:11Lik sve čini samo da medije koji su protiv njega izbaci iz Srbije. Pa imate sada slucaj gdje iz Telekoma Srbije zovu ljude koji imaju SBB i "nagovaraju" ih da ne produze ugovor sa SBBom (on ima i N1 i Novu) te da pređu na telekom gdje tih televizija nema.
Eh sada koliko ce imati jos love da igra tu igru pitanje je
pogledao sam ovo arena cloud nije lose vidim gold paket 9 eura vjerovatno ovaj najmanji gdje su samo arene ce biti 2,3 al koliko vidim nema jos opcija za smart tv ili pc samo android aplikacija ...
imaju jos 21/22 sezonu i onda ide kupnja za naredne 3 godine
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Zbog toga su ove druge dvije opcije besplatne do 3 mjeseca.Web i Smart bi vjerovatno trebali biti spremni tad.
Da da na tri godine EPL prodaje prava, btw Arena je uzela Primeru na period 2021-2024
ne bi me iznenadilo da SK postane ko arene nekad, sad Arene drze sve najbitnije iz Amerike, imaju lp, seriu a, citao sam da ce im spanci isto doci a ne sumnjma da ce i engleze pokusati jos sk je imao onu situaciju sa englezima oko prava ...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
na kraju ovaj arenacloud nece biti los izbor, platis nekoliko maraka i imas kanale opet normalno..pogotovo kad uvedu ovu smartv aplikaciju.. telemachu bi bilo pametno da svim korisnicma koji su imali pakete arene smanje racune za 7-8 maraka ne bi li korigovali ovo sranje koje je nastalo..
a ko drzi ovo arenacloud uopste, cije je to vlasnistvo, vjerujem da ce telemach gledati da ubace to u eonsmartbox opciju ako ikako budu mogli kad izadje.. samim tim opet se haman pa vracaju na ovo sto su imali do sad..
nema sanse da ce SK izgubiti englesku ligu, evo uzeli su bundesligu od eurosporta..
arena italija spanija francuska liga prvaka evropa lige juznoamerikanci ova nasa kukuruz liga nba
sportklub englezi njemci euro kvalifikacije tekme repke championship euroliga formula 1 moto gp
realno sto se fudbala tice ko ne prati engleze primarno, arena ima bolju ponudu sad
a ko drzi ovo arenacloud uopste, cije je to vlasnistvo, vjerujem da ce telemach gledati da ubace to u eonsmartbox opciju ako ikako budu mogli kad izadje.. samim tim opet se haman pa vracaju na ovo sto su imali do sad..
nema sanse da ce SK izgubiti englesku ligu, evo uzeli su bundesligu od eurosporta..
arena italija spanija francuska liga prvaka evropa lige juznoamerikanci ova nasa kukuruz liga nba
sportklub englezi njemci euro kvalifikacije tekme repke championship euroliga formula 1 moto gp
realno sto se fudbala tice ko ne prati engleze primarno, arena ima bolju ponudu sad
Kakvih nekoliko maraka, cenera je Cloud onaj najslabiji paket. 
A za Engleze će se krviti maksimalno. Vjerujem da će Vučko maksimalno odriješit kesu, jer im je idealna šansa da maltene ugase SK.

A za Engleze će se krviti maksimalno. Vjerujem da će Vučko maksimalno odriješit kesu, jer im je idealna šansa da maltene ugase SK.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Jedino da sa mladom šta u naturi dogovoriš u zamjenu za AreneGracanicaAA je napisao/la: ↑01 jan 2021, 15:41Ma najgore mi sto ova meni odgovara u porukama da UVIJEK POSTOJI ALTERNATIVA da se mozemo dogovoriti. A bolan kako cemo se dogovoriti i naci alternativu kada nemam ni Ligu Prvaka, Seria A, NBA, nase lige... Gdje to mogu gledati na Pinku mozda?Raonffa je napisao/la: ↑01 jan 2021, 15:29Ma kakvo vraćanje Arena, to je gotova priča.GracanicaAA je napisao/la: ↑01 jan 2021, 15:24Najvise su premium korisnici osteceni. Kako ce nadoknaditi Arene ? hmm. mozda sa jos 20 kanala pinkova![]()
Mislim da nece ni da pokusaju da vrate Arene. Sta oni mogu sada ponuditi meni kada imam Premium paket ? Mogu jedino da smanje cijenu paketa na 12 ili 24 mjeseca ukoliko ne vrate arene.
Nema mi logike da bi dopuštali sebi da ispadnu ovolike kurvve i džukele sa ovim ciganlukom i prevarom, a da su mogli na bilo koji način zadržati Arene.
Čak i da ih sutra vrate u šemu, opet će im ovaj autogol ostati zabilježen za sva vremena.
Reko nazvat cu ja vas.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.