Upravo gledao i svih 5 arena mi normalno radi. Probaj ponovo generisati portal dok ne nadjes onaj koji radi. Nekada treba i sacekati da ovi koji su nakaceni na isti portal 'odu dalje' kako bi se rasteretio i fercerao.
KODI - media centar
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KODI - media centar
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako da to uradim? Uopste nemam opciju izaber portal, kao na ovom videu npr.
Vjerovatno je video za neke starije verzije.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 jan 2021, 16:29Kako da to uradim? Uopste nemam opciju izaber portal, kao na ovom videu npr.
S obzirom da ni kod mene nije najnoviji update (bojim se da cu zeznuti jer radi perfektno, pa necu to da odradim), ne znam kako je kod tebe (mozda su sta mijenjali), ali bi ti trebala biti opcija 'Generisati portal' ili tako nesto. Tu kad udjes, skontat ces sam sta dalje.
Ne bi bilo lose ni ovo da procitas, autor je jedan od kreatora builda.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hvala druze.Odoh pogledati sta i kako.Skontace se valjda.Federer17 je napisao/la: ↑01 jan 2021, 16:41Vjerovatno je video za neke starije verzije.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 jan 2021, 16:29Kako da to uradim? Uopste nemam opciju izaber portal, kao na ovom videu npr.
S obzirom da ni kod mene nije najnoviji update (bojim se da cu zeznuti jer radi perfektno, pa necu to da odradim), ne znam kako je kod tebe (mozda su sta mijenjali), ali bi ti trebala biti opcija 'Generisati portal' ili tako nesto. Tu kad udjes, skontat ces sam sta dalje.
Ne bi bilo lose ni ovo da procitas, autor je jedan od kreatora builda.

Uhhhh hvala vam za ovaj BlueThunder
Meni radi perfektno. ~5400 programa 
btw. Vidim ima još ovih buildova('GreenLeia', 'BlackEye..)', ima li tamo ikakve razlike ili je BlueThunder najbolji?

btw. Vidim ima još ovih buildova('GreenLeia', 'BlackEye..)', ima li tamo ikakve razlike ili je BlueThunder najbolji?
#SuningOUT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Meni nesto nece.Sve radi osim Arena i najboljih filmova.Dzaba i generisanje.
Hmmm meni ne rade arene u ovoj mapi 'Sports live' napočetku, ali ovamo u PVR rade uredno. Skoro pa 95% programa radi.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 jan 2021, 19:29Meni nesto nece.Sve radi osim Arena i najboljih filmova.Dzaba i generisanje.
Od channela 5290 do 5294 su mi arene.
Iako sam vrhunac dozivio kad sam vidio da ovi svi kanali rade perfektno.

#SuningOUT
Neće ni meni nesto. Mada meni nije izbacilo puno kanala, osim SK Arena ES i Planet Sporta. Ali nijedan neće.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 jan 2021, 19:29Meni nesto nece.Sve radi osim Arena i najboljih filmova.Dzaba i generisanje.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E vidis, u PVRu ih nisam ni probao.Nije mi se listalo toliko.Jericho je napisao/la: ↑01 jan 2021, 19:38Hmmm meni ne rade arene u ovoj mapi 'Sports live' napočetku, ali ovamo u PVR rade uredno. Skoro pa 95% programa radi.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 jan 2021, 19:29Meni nesto nece.Sve radi osim Arena i najboljih filmova.Dzaba i generisanje.
Od channela 5290 do 5294 su mi arene.
Iako sam vrhunac dozivio kad sam vidio da ovi svi kanali rade perfektno.![]()
![]()

Pogledacu i hvala na savjetu.
@Belmin Probaj i ti ovo.Meni na listi tih sportskih kanala rade eurosportovi i ta planet sra.nja, ali ne i Arene.
imate u tom PVR-u s lijeve strane da otvorite prozorcic i da birate kanale,tj da birate drzavu cije kanale zelite da gledate, Arene imaju i Srbija i Hrvatska, da ne skrolate bezveze par hiljada kanala 
edit: imao sam prije neki mjesec ovaj Blue Thunder, dok se nije nesto sjebalo i bilo mi se mrsko peglati, ugl maloprije instalirao nanovo, i radile su arene ali prestadose odjednom, iako sam mijenjao portale, nadam se da je samo privremeno i da ce se ipak moci gledati
edit2: ponovo sam generisao portale i sad rade sve arene i sr i hr

edit: imao sam prije neki mjesec ovaj Blue Thunder, dok se nije nesto sjebalo i bilo mi se mrsko peglati, ugl maloprije instalirao nanovo, i radile su arene ali prestadose odjednom, iako sam mijenjao portale, nadam se da je samo privremeno i da ce se ipak moci gledati
edit2: ponovo sam generisao portale i sad rade sve arene i sr i hr

Zadnja izmjena: THEC, dana/u 01 jan 2021, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Pa ti portali se generisu zbog PVR-a, ne zbog ostalog.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 jan 2021, 19:46E vidis, u PVRu ih nisam ni probao.Nije mi se listalo toliko.![]()
Pogledacu i hvala na savjetu.
@Belmin Probaj i ti ovo.Meni na listi tih sportskih kanala rade eurosportovi i ta planet sra.nja, ali ne i Arene.

Probaj napraviti PVR, jer je sve drugo lose u odnosu na to. Ja samo na njemu i gledam. Kako napisa THEC, sa lijeve strane se moze odabrati cije kanale da prikazuje.
Jedino na Blue Thunderu imas PVR. Na ostalim je to sve bezveze, i ako ih (kanala) malo ima - dosta ne radi.
Black Eye je odlican za filmove/serije, bolji od Thundera za te stvari. Leia je slican.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Federer Pa sto ne rece odmah to!? Generisao sam 100 puta, i svaki put, umjesto u PVR, odem u sportske kanale!
Sad gledam neki film, pa cu provjeriti kad zavrsi.

Sad gledam neki film, pa cu provjeriti kad zavrsi.
Nakon generisanja sljaka
Radi sve od bein sportsa do arene. Samo sto nisam nasao arenu bh nego samo srpske i hrvatske

Radi sve od bein sportsa do arene. Samo sto nisam nasao arenu bh nego samo srpske i hrvatske
Evo i ja sam mjenjao portale pa mi sad radi.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Jučer radile AS na PVR danas ne rade wtf. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Vi barem dodjete dotle, ja nikako da dobijem opciju za Wizard tako da ne mogu dalje 

Il Club più titolato al mondo!
Pa istaliraj manuelno wizard. Nakon sto zavrsis install from zip file, odes tamo add-ons - > Install from repository -> Kodi Balkan Repository -> Balkan Green Wizard i kliknes install i onda ga odaberes i Open. I tu odaberes Blue thunder build.
Jedan grad, jedna ljubav!
To i jest problem, što ja nemam tu opciju. Ponovit ću još jednom, ja kad pratim tu putanju koju si naveo nemam u repository Kodi Balkan uopšte Balkan Green Wizard. Ne znam kako al te opcije nema. Brisao kesh, deinstalirao i ponovo instalirao al nikako da dobijem tu opciju.
Izgleda da sam ja jedini kome se to dešava.
Il Club più titolato al mondo!
Mora se rucno upisati da bi ti se pokazao wizard,najbolje da odes na yt imas dosta videa na tu temu gdje je onda puno jednostavnijemuxa je napisao/la: ↑05 jan 2021, 11:21To i jest problem, što ja nemam tu opciju. Ponovit ću još jednom, ja kad pratim tu putanju koju si naveo nemam u repository Kodi Balkan uopšte Balkan Green Wizard. Ne znam kako al te opcije nema. Brisao kesh, deinstalirao i ponovo instalirao al nikako da dobijem tu opciju.