Kada smo kod posla, od ponedjeljka sam na drugoj funkciji. Prihvacena ponuda. Manje love, vise zivaca.
I jos jedna zanimljiva slika.

Moderator/ica: insider

U Zavidovicima ima robna kuca pirotehnike.Analiticar=Ahmo je napisao/la:Gdje ima kupit pravih vatrometa(raketa)?
Sa kim moj Wolwernine ?Wolverine je napisao/la:jesam se pomariso napolju sadm sreca pa nisam ja taj koji je dobio batine
Baš ono proš'o bez ogrebotine.Wolverine je napisao/la:jesam se pomariso napolju sadm sreca pa nisam ja taj koji je dobio batine
Sto bolan ?Wolverine je napisao/la:jesam se pomariso napolju sadm sreca pa nisam ja taj koji je dobio batine
koja crna ogrebotina, imo 6 majci na sebi i jaknu, a na glavi kapa i salgeronimo je napisao/la:Baš ono proš'o bez ogrebotine.Wolverine je napisao/la:jesam se pomariso napolju sadm sreca pa nisam ja taj koji je dobio batine![]()
Evo čitam da je reprezentativac Austrije Yasin Pehlivan (pazi mu prezimena) imao okršaj u jednoj bečkoj diskoteci i da je pritom obje ruke polomio.
Wolverine je napisao/la: koja crna ogrebotina, imo 6 majci na sebi i jaknu, a na glavi kapa i salda me bejzbol palicom udaro ne bi ostalo ni modrice
![]()
3 puta ponavlja istu recenicu.Elegant je napisao/la:Gleda li ko finale farme ? Ekrem pijan ko tri letve, zemlja ga vuce.
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 7 gostiju.