Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Bit ce ovdje krkljanac do kraja, Villa nema sta izgubiti a kvalitet imaju sto se vidi na terenu. Ako zelimo do pobjede morat cemo zabiti jos koji gol, nekako ne vjerujem da ovdje mozemo proci bez primljenog do kraja.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Eh da Marcus bar malo mozga ima
Iskreno formacija po mjeri (mojoj), i samo bih dodao za pljuvace Pogbe, covjek zna igrati lopte (pogledaj te samo kod gola sta je radio) ... jbt nismo mi Stoke da da imamo 10 trkaca... Pogba je majstor volio ga ili ne, samo mu treba dati prostor ( dokaz u repki)
Odlična akcija za gol i do sada sjajno poluvrijeme obje ekipe. Par baš lijepih akcija. Vidi se da su došli svi večeras da igraju, a ne samo da odrade novogodišnju gažu. Baš guštam. Iako mi je mrak na oči pao zbog uključivanja u ekipu, Pogba vrlo aktivan, pogotovo u odbrani (smak svijeta slijedi, šta li...). Shaw, Harry, Bailly beton nazad. Vezni red dobar Jedino opet danas Marcus gore melja neviđeno... već je par izglednih varijanti zakenjao. Mora ovo konkretnije i bolje, pogotovo što predatora Cavanija nema još dvije utakmice.
- DragonReborn
- Kontakt:
Mektomini izgleda prepio sinoć.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Pogba najbolji na terenu. U odbrani perfektan, naprijed odličan. Eh da je ovakav uvijek...
Inace drag mi igrac mislim cak i dobar, on ce se rotirati vjerovatno s VDB
Joj glupe reakcije van Bissake... Ostavio lola Greelisha samog sa 30 metara praznog prostora i ide nešto blokirati, a ne iskomunicira sa Bailyem. Džaba mu tackle, kad nema mozga i zbog toga nikada neće biti vrhunski.
EDIT: Rashford i u drugom nastavio po starom - jal' prodaje akcije, jal' je nabija na tribine. Jedino ga može iščupati onaj neki gol slučajni. Brine me ovo, jer mu je forma taraba, a valja još dvije utakmice bez Cavania igrati
EDIT: Rashford i u drugom nastavio po starom - jal' prodaje akcije, jal' je nabija na tribine. Jedino ga može iščupati onaj neki gol slučajni. Brine me ovo, jer mu je forma taraba, a valja još dvije utakmice bez Cavania igrati
AV nije zasluzila poraz
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za klasu bolja tekma nego protiv Wolvesa, iako je Villa daleko kvalitetnija ekipa od njih.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Kako smo igrali, dobar je rezultat. Ovog Grealisha uzeti pod hitno, prejak je igrac, na lopti je WC. Prvi smo, sad polahko utakmicu po utakmicu, pa gdje nas Bog odnese. 

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ofanzivno da ali ostalorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑01 jan 2021, 23:07Za klasu bolja tekma nego protiv Wolvesa, iako je Villa daleko kvalitetnija ekipa od njih.

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dobra je Villa ekipa, nisu oni tako bezopasni, uvaljali su Liverpulu sedmicuZonked je napisao/la: ↑01 jan 2021, 23:10Ofanzivno da ali ostalorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑01 jan 2021, 23:07Za klasu bolja tekma nego protiv Wolvesa, iako je Villa daleko kvalitetnija ekipa od njih.ne mozes pustiti jednu AV da se tako razmaše tokom 90min i da ti visi gol konstantno

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ljudi, utakmica teška tonu, nikad kraj sudija da svira. Inače jedna od boljih koje sam gledao ove sezone - oba tima raspoložena, šteta što su strijelci pucali sa ćorcima. Rashford zadnje dvije utakmice kriminalan - em fula, em upropasti izgledne akcije. Vezni red danas - mašina, ako izuzmemo MCT-evo mamuranje po terenu. Fred mašina, Pogba sjajan danas (što jest, jest), Bruno jednostavno bio Bruno. U odbrani samo ustati i reći Eric Baily. Koji gigant na terenu. Uz njega i Harry odmah dosta mirniji. Shaw beton danas također, ali je van Bissaka bio potanak. Uklizava, bori se, i onda doživi minutu mentalne retardacije kao kod gola i to je to. Izvadio je par lopti, ali da nas zna koštati - zna.
Neću biti nefer ni prema treneru, obavio je svoje danas - gdje je vidio rupu (MCT), mijenjao je, kad je trebala visina za centaršuteve Villa-e, upada Axel mjesto Freda. Fino.
Što reče kolega @Zonked, nije Villa danas zaslužila poraz, ali sjetimo se da je SAF karijeru izgradio i titula se naosvajao na ovakvim utakmicama. Ko uspije izvući ovakve utakmice, taj je ozbiljan.Večeras smo bili takvi.
Neću biti nefer ni prema treneru, obavio je svoje danas - gdje je vidio rupu (MCT), mijenjao je, kad je trebala visina za centaršuteve Villa-e, upada Axel mjesto Freda. Fino.
Što reče kolega @Zonked, nije Villa danas zaslužila poraz, ali sjetimo se da je SAF karijeru izgradio i titula se naosvajao na ovakvim utakmicama. Ko uspije izvući ovakve utakmice, taj je ozbiljan.Večeras smo bili takvi.
Dobro sve je to tacno ali kad si drugi na tabeli i ocekujem yebiga kompaktniji i organizovaniji timrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑01 jan 2021, 23:12Dobra je Villa ekipa, nisu oni tako bezopasni, uvaljali su Liverpulu sedmicuZonked je napisao/la: ↑01 jan 2021, 23:10Ofanzivno da ali ostalorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑01 jan 2021, 23:07Za klasu bolja tekma nego protiv Wolvesa, iako je Villa daleko kvalitetnija ekipa od njih.ne mozes pustiti jednu AV da se tako razmaše tokom 90min i da ti visi gol konstantno
![]()
Realno ovo je bilo epsko provlacenje u ove 2 utakmice
Odlično smo stojali do gola Traorea. Neshvatljiva reakcija Wan-Bissake u onoj situaciji. Lik čuva da se ne izvede faul, a dole Griliš ima 7 metara prostora u kaznenom, baš je loš ove sezone i sad sam čak ubjeđeniji da nam je potrebnija konkurencija njemu, negoli stoper. Npr.lijevo smo riješili sve probleme jer Shaw i Telles izgledaju puno bolje jer su jedan drugom konkurencija.
Ofanzivno odlična tekma, 2 gola i još 3-4 čiste situacije za gol. Martinez je spasio šta se spasiti moglo. Penal nije bio, ali neću se ljutiti jer mislim da smo.taman za 1 gol bili.bolji ovu tekmu. Villa je baš dobra ekipa ove godine. Griliš je sekunda ispod Brune ove sezone a ostatak tima im je daleko bolji. Dobro je dobiti ekipu koja je Liverpoola ponizila i još mnogim konkurentima uzela bodove.
Da dodam još, da je igrao Lindelof mislim da bi izgubili utakmicu. Bailly je za ovo nekoliko utakmica pokazao kako se igra. Daj bože da nekako ostane zdrav jer je ovo upgrade za našu odbranu barem 50% u odnosu na Lindelofa. I da, Pogba večeras.
Ofanzivno odlična tekma, 2 gola i još 3-4 čiste situacije za gol. Martinez je spasio šta se spasiti moglo. Penal nije bio, ali neću se ljutiti jer mislim da smo.taman za 1 gol bili.bolji ovu tekmu. Villa je baš dobra ekipa ove godine. Griliš je sekunda ispod Brune ove sezone a ostatak tima im je daleko bolji. Dobro je dobiti ekipu koja je Liverpoola ponizila i još mnogim konkurentima uzela bodove.
Da dodam još, da je igrao Lindelof mislim da bi izgubili utakmicu. Bailly je za ovo nekoliko utakmica pokazao kako se igra. Daj bože da nekako ostane zdrav jer je ovo upgrade za našu odbranu barem 50% u odnosu na Lindelofa. I da, Pogba večeras.

Ma Bissaka ima problema vec duze vrijeme,ni slican igrac od pocetka karijere u Unitedu. Opcenito po meni najtanji dio ekipe su bekovi. Ahaw pristojan,bolje ofanzivno,gdje sve zradio,ubaci se i onda sve usere i takav je citavu karijeru i nikad nece popraviti to.
Zeljeznicar! 1921 !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Spominju Aaronsa kao moguće pojačanje
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Bez premca, sto miliona udica zabaciti za ovim momkom, igracina.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.