Ma bolji je curtis jons
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ne boli nas sto je Arsenal 15i, vec sto je junited drugi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Unitwd kad udje u loau seriju Arsenal ce ih stici pa cemo biti u iatom čabru kao i sto jesmo zadnjih 7-8 godina, samo sto se ti i takvi zavaravate da imate ekipcinu i da vam treneri nevaljaju, a mi napaceni navijaci Arsenala znamo da nam u klubu nista ne valja od rukovodstva pa do igracatajger je napisao/la: ↑01 jan 2021, 21:48Ja sam njemu ledja okrenuo kad ga je Arsenal mrtvi uzeo,treba pod ruku sa lampardom i sa mosta.
Onakav skup igraca da te uzme je da ugasis trenersku licencu.
Bio sam uz vas dok ste bili normalni, sad vas vise boli ovo mjesto uniteda nego li vasa propast al hajd valjda se oraspolozite kad united udje u losu seriju
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
I sta su uradila ova dvojica: grilis na svaki kontaktic upada a posto je englez i reprezentativac odmah ide faul, znaci Gri Loš.
Bruno je imo ono dodavanje za pogbu i to odlicno, a ostalo vidi se da je lik umoran, al i takav 3 klase iznad griloša.
Eto pa banuj!!!
I zaboravih na onaj sut 20 centi od stative, ono da je bio gol bio bi gol sezone.
Zadnja izmjena: qaa18, dana/u 01 jan 2021, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
CPOJ
United da igrq sa 11 lingarda ne moze toliko potonuti da ih Arsenal stigne
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Faun se mal' razbudio, pofino nabalio flautu.Paul Pogba in the first half for Manchester United vs. Aston Villa:
◉ Most touches (39)
◉ Most duels contested (13)
◉ Most duels won (6)
◉ Most aerial duels won (4)
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Gledaj braće, satraše temu statistikama 
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sretniji?qaa18 je napisao/la: ↑01 jan 2021, 21:55I sta su uradila ova dvojica: grilis na svaki kontaktic upada a posto je englez i reprezentativac odmah ide faul, znaci Gri Loš.
Bruno je imo ono dodavanje za pogbu i to odlicno, a ostalo vidi se da je lik umoran, al i takav 3 klase iznad griloša.
Eto pa banuj!!!
I zaboravih na onaj sut 20 centi od stative, ono da je bio gol bio bi gol sezone.
Jos jedan penal koji nijedan tim u ligi ne bi dobio 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pogba sam sebe potkacio i ovaj svira penal
- CROtorious
- Kontakt:
Ev ja sam neutralan al brate gkedas snimak vidis da Pogba sam sebe saplice i sviras penal opet
Joj ciganluka

I ovaj fudbal je otišao odavno u onu stvar, pogotovo sa Varom igrači jedva čekaju da napucaju nekoga u ruku da traže penal ili da padnu isto da ih je Vinnie Jones skršio : ) Očekujem za nekoliko godina da se svaki kontakt svira kao faul, nešto kao u košarci.
Bude ovakvih kontakata koliko hoces, sudije samo odmahnu rukomCeltic je napisao/la: ↑01 jan 2021, 22:26I ovaj fudbal je otišao odavno u onu stvar, pogotovo sa Varom igrači jedva čekaju da napucaju nekoga u ruku da traže penal ili da padnu isto da ih je Vinnie Jones skršio : ) Očekujem za nekoliko godina da se svaki kontakt svira kao faul, nešto kao u košarci.
Bruno !
Bravo za Olivera i sudije u VAR sobi. Nije lahko bilo vidjeti ovaj kontakt.
Bravo za Olivera i sudije u VAR sobi. Nije lahko bilo vidjeti ovaj kontakt.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Chapman1886
- Kontakt:
Cirkus,mislio sam da se ovakve pizdarije sviraju samo luzerpulu
Samo Sloboda | COYG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.