Imaju mobitele u zatvoru?svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jan 2021, 13:41To da ce Dzeko otici u Inter,a Amra ostat u Rimu sa djecom
Je vrlo izvjesno
Imamo i mi neke informacije iz Svrakina valjda.
Pa odavde mi je dosta komshija na privremenom radu u Milanu
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Sta reci sada i pozelit za Novu godinu a ne biti licemjeran ili tako nesto?
Hm..kad ste u pitanju svi vi forumasi kao ljudi ( a i onaj cro cop i goosman su insani na kraju krajeva) neka vas zdravlje sluzi i sreca prati, to je od srca i vama i svakom covjeku. Nebitno odakle ste. Nek su vam i porodice zdrave i sretne.
Sto se tice klubova, tu vam necu lagati, ne zelim im svima srecu, napredak i uspjeh. Zelim to nekima (koji nece biti po ledjima Sarajeva) dakle Velez, Sloboda, Celik,
..Neke bih volio vidjeti u drugoj ligi ( Borac, Siroki, Zrinjski). A jednom klubu zelim da se ugasi i to bas naredne godine, na 100 godina postojanja da tu i stane...
Ja moram biti iskren, ne zelim lagat. Tako zelim, prihvatam i mogucnost karme, da se obije o glavu.
Hm..kad ste u pitanju svi vi forumasi kao ljudi ( a i onaj cro cop i goosman su insani na kraju krajeva) neka vas zdravlje sluzi i sreca prati, to je od srca i vama i svakom covjeku. Nebitno odakle ste. Nek su vam i porodice zdrave i sretne.
Sto se tice klubova, tu vam necu lagati, ne zelim im svima srecu, napredak i uspjeh. Zelim to nekima (koji nece biti po ledjima Sarajeva) dakle Velez, Sloboda, Celik,
..Neke bih volio vidjeti u drugoj ligi ( Borac, Siroki, Zrinjski). A jednom klubu zelim da se ugasi i to bas naredne godine, na 100 godina postojanja da tu i stane...
Ja moram biti iskren, ne zelim lagat. Tako zelim, prihvatam i mogucnost karme, da se obije o glavu.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Steven11 je napisao/la: ↑01 jan 2021, 13:57Imaju mobitele u zatvoru?svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jan 2021, 13:41To da ce Dzeko otici u Inter,a Amra ostat u Rimu sa djecom
Je vrlo izvjesno
Pa odavde mi je dosta komshija na privremenom radu u Milanu![]()
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ma jok ba,prose kao i ovi po BosniSteven11 je napisao/la: ↑01 jan 2021, 13:57Imaju mobitele u zatvoru?svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jan 2021, 13:41To da ce Dzeko otici u Inter,a Amra ostat u Rimu sa djecom
Je vrlo izvjesno
Pa odavde mi je dosta komshija na privremenom radu u Milanu![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel stigao Besim u Mostar? Kako stoje stvari?
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Dogovorio sa Beqirajem i Hajrovicem da ga do Sarajeva dovedu, pa ce on sam nekako naci Mostar
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- feniksptica
- Kontakt:
Ma s Manevom ce od Sa do Mostara, pa posle zajedno u evropu !!
Sretna nova svim ljudima i navijacima Zelje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
feniksptica je napisao/la: ↑01 jan 2021, 18:50Ma s Manevom ce od Sa do Mostara, pa posle zajedno u evropu !!
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑01 jan 2021, 18:50Ma s Manevom ce od Sa do Mostara, pa posle zajedno u evropu !!
Evo traze parking
Ti si naša ljubav jedina!
- svrakino1921
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑01 jan 2021, 18:49Dogovorio sa Beqirajem i Hajrovicem da ga do Sarajeva dovedu, pa ce on sam nekako naci Mostar
Hercegovacki prc
Nama nece Dinamov otpadak koji to, na kraju ce se ispostaviti i nije, a vama nece nas otpadak.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 jan 2021, 18:49Dogovorio sa Beqirajem i Hajrovicem da ga do Sarajeva dovedu, pa ce on sam nekako naci Mostar
Mirno!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Osladilo im se, cijela liga opstaje na nasim bivsim igracima....Miljacka je napisao/la: ↑01 jan 2021, 19:45Nama nece Dinamov otpadak koji to, na kraju ce se ispostaviti i nije, a vama nece nas otpadak.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 jan 2021, 18:49Dogovorio sa Beqirajem i Hajrovicem da ga do Sarajeva dovedu, pa ce on sam nekako naci Mostar
Mirno!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Mostarac45
- Kontakt:
Jesu to isti odpatci za kojima slinite i hocete ih nazad??Denchi je napisao/la: ↑01 jan 2021, 20:13Osladilo im se, cijela liga opstaje na nasim bivsim igracima....Miljacka je napisao/la: ↑01 jan 2021, 19:45Nama nece Dinamov otpadak koji to, na kraju ce se ispostaviti i nije, a vama nece nas otpadak.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 jan 2021, 18:49
Dogovorio sa Beqirajem i Hajrovicem da ga do Sarajeva dovedu, pa ce on sam nekako naci Mostar
Mirno!
Cim formiramo B tim, bit ce vraceniMostarac45 je napisao/la: ↑01 jan 2021, 22:15Jesu to isti odpatci za kojima slinite i hocete ih nazad??
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Mostarac45
- Kontakt:
Klubovi u Premijer ligi BiH nikada nisu imali platežnu moć kao oni u susjedstvu, Hrvatskoj i Srbiji.
Velikani iz komšiluka mogli su sebu priuštiti luksuz da svoje igrače plaćaju stotinama hiljada eura. Zbog toga su imali mogućnost dovođenja kvalitetnih igrača, s kojima bi onda lakše dolazili do rezultatskih ciljeva posebno u Evropi.
Prvi koji su u tom smislu napravili iskorak su Sarajevo i Borac.
Ova dva kluba u svojim redovima imaju najplaćenije igrače u Premijer ligi BiH. Tino Sven Sušić i Stojan Vranješ zarađuju daleko najviše od svojih kolega u drugim klubovima.
**** saznaju da Sušić godišnje zarađuje oko 160 hiljada eura. Njegova mjesečna plaća iznosi 13 hiljada eura. S druge strane Vranješu svakog mjeseca na račun legne 10 hiljada, s tim da se Borac obaveza da mu isplati četiri rate po 15 hiljada eura. Ukupno 180 hiljada eura.
U najvećem rangu u Borcu su i Zakarić, Ziljkić te Pavlović, dok u Sarajevu niko nije ni blizu Sušiću.
Velikani iz komšiluka mogli su sebu priuštiti luksuz da svoje igrače plaćaju stotinama hiljada eura. Zbog toga su imali mogućnost dovođenja kvalitetnih igrača, s kojima bi onda lakše dolazili do rezultatskih ciljeva posebno u Evropi.
Ova dva kluba u svojim redovima imaju najplaćenije igrače u Premijer ligi BiH. Tino Sven Sušić i Stojan Vranješ zarađuju daleko najviše od svojih kolega u drugim klubovima.
**** saznaju da Sušić godišnje zarađuje oko 160 hiljada eura. Njegova mjesečna plaća iznosi 13 hiljada eura. S druge strane Vranješu svakog mjeseca na račun legne 10 hiljada, s tim da se Borac obaveza da mu isplati četiri rate po 15 hiljada eura. Ukupno 180 hiljada eura.
U najvećem rangu u Borcu su i Zakarić, Ziljkić te Pavlović, dok u Sarajevu niko nije ni blizu Sušiću.
Vranješ ni 180 000km nema, kamoli eura.
Ko je ovo pisao sunce ti poljubim.
Zakarić kod nas najviše ima.
Ko je ovo pisao sunce ti poljubim.
Zakarić kod nas najviše ima.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Zukanovic je napisao/la: ↑02 jan 2021, 09:25Klubovi u Premijer ligi BiH nikada nisu imali platežnu moć kao oni u susjedstvu, Hrvatskoj i Srbiji.
- svrakino1921
- Kontakt:
Kad pocnu pricat ljudi o novcu
A njihovi klubovi iz buđeta dobiju molione maraka ili iz buđeta nekoliko desetina hiljada maraka za organizaciju Europskih utakmica i izbjegnu placanje stadiona na kojem igraju domace utakmice oko 300 000 maraka
Kakav uzas
Svasta

A njihovi klubovi iz buđeta dobiju molione maraka ili iz buđeta nekoliko desetina hiljada maraka za organizaciju Europskih utakmica i izbjegnu placanje stadiona na kojem igraju domace utakmice oko 300 000 maraka
Kakav uzas
Svasta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.