FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 02 jan 2021, 19:00

AlfredNobel je napisao/la:
02 jan 2021, 18:39
ajdohordas je napisao/la:
02 jan 2021, 18:05
AlfredNobel je napisao/la:
02 jan 2021, 17:57
Džaba im pričati da statistika ne igra neku ulogu, pogotovo kod nas. Znali su doći igrači o kojima se ispišu dvije stranice na forumu po potpisu, znači na najmanja moguća vrata, pa pokidaju i budu pun pogodak.

Irfan je jako dobar centarfor, očekujem da će to i pokazati, ako dođe. Pozdravljam taj potez oko njegovog dovođenja, ako se desi.
Nama treba napadač za Evropu a ne za ligu.
Handžić će se dozvat i do kraja sezone imat će bar 5-6 golova, uz to će dodat i Rahman 6-7 komada, Benjo isto, Krste i Fanimo po 5 komada, Dupe 2 itd itd. A već imamo i lijepu bodovnu prednost.
Ja samo kažem ako čovjek nije mogao da donese prevagu i da se istakne u drugoj turskoj ligi kako očekivati da će se nositi sa defanzivcima Celtica i Batea i Lecha i svih onih ekipa koje su nam bile prepreke ovih zadnjih godina u Evropi. Borusiu i Atalantu neću ni da spominjem bezveze, za takve ekipe nam treba Kweuke iz praške Sparte.
Mislis li ti da je to pravi napadač za nas koji nam može donijeti dimenziju više za tekme u Evropi ?
Ti stvarno skontaš da ako dovedeš odličnog napadača, da si uradio sve i da je to jedini preduslov za Evropu? Za Evropu treba da se sve poklopi, a kod nas se formiralo neko mišljenje da je za neplasman u grupnu fazu jedino kriv napadač, tj. što nismo imali neku ubicu. Ko garantuje da bi s Beqirajem ili nekim desetim prošli Celtic? Niko, jer niko to ne može garantovati.

Ne kontam iskreno to razmišljanje "e ovaj je za lige, ali nije za Evrope". Zašto se to Hadžić ne bi mogao pokazati u Evropi? Naravno da može. Kao što se Ahmet onomad protiv Atalante dobro nosio s Massielom i Palominom, čini mi se, tako može i Irfan ili neko drugi.
Bit svega je da ti niko ne može garantovati neke uspjehe i ciljeve samo ako dođe taj i taj. Možeš sad dovesti Vukušića recimo, ali ti nije garant da ćeš na ljeto napraviti iskorak. Naravno, šanse su veće, ali garanta nema.

Naravno da mislim. Ukoliko se uklopi u Vinkov sistem i fino adaptira u ovu ekipu, vjerujem sto posto. Opet se hvata bezveze za to što se nije snašao u Turskoj, stalno trubim je da to nebitno. Mi Tatara dovedosmo iz ebenog Belupa druže, ovdje sprdancija bila, zaebavali Benju. Šta na kraju bi? Mole boga da sad produži ugovor.
Također, stanje u tom klubu nije ni na korektnom nivou, a kamoli nekom bajnom. Sve to utiče na igre - od stanja u i oko kluba, atmosfere, trenera, sistema, kvaliteta ostatka ekipe itd. Vidimo da im je stanje katastrofa, tako da mi tu uopšte nije bitno što nije imao napucanu statistiku.
Komazec nije bomba.

Samo ću ponoviti, vjerujem Upravi šta god da odluče, kad bi i Melunovića vratili. Vjerujem Vinku i njegovoj procjeni. Ko god dođe, neka mu je s srećom, sudićemo nakon određenog vremena provedenog na terenu.
E jeboga ti Alfrede kako kontas tako sve bukvalno.
Jesam li ja gdje spomenuo da je dovodjenje kapitalca garant za bilo šta a kamo li za grupe nekih Evropskih takmičenja ? Ako jesam eto nadji mi taj post.
Srž mog stava je to da su nam veće šanse u Evropi sa nekim kapitalcem, koji ima dobar CV i dobru statistiku nego sa Hadzicem, nekom logikom bi tako trebalo biti ali u praksi ne mora to značit tako.

Obzirom na rezultate i na našu finansijsku moć očekivao sam kvalitetnijeg napadača, i to je to. Ne znam što se drama napravila. Nek dodje Irfan eto i nek se u Ibrahimovića pretvori i nek ja sva **** pojedem.

Na kraju krajeva, pola forumaša je ovdje prije par mjeseci u vrijeme insajdera koji su bacali bombe o kapitalcima, pisalo svakakve postove o Irfanu i iskazivali ogromno nezadovoljstvo samo u kontekstu njegovog imena i našeg kluba... A sad kad su sve opcije propale, lafo su svi zadovoljni sa Hadzicem i svi su ga očekivali.
Ne govorim lično za tebe, rijetki su oni koji su od početka bili za njegov dolazak ali bilo je pojedinaca koji su tad na njegov pomen pisali sve i svasta u pitarskom stilu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jan 2021, 19:02

Memara je napisao/la:
02 jan 2021, 18:50
Zip je napisao/la:
02 jan 2021, 18:09
Samo treba procitati komentare... :kafa:

Jbga, nije Mesi, nije Kaka to je ipak samo Tatar...

Kad kazu, nije mogao tamo igrati, nije mogao gola dati...

Ovo je samo primjer kako se odnosimo prema novim igracima koji su dosli ili se prica ds ce doci...

Ovaj mi je najjači.

slika

A danas on i Tatar na profilnoj :urnebes: :urnebes:
I ovdje je dobar dio forumaša kako vjetar puše. Svako malo mjenjaju priču, prije par dan je neko je izvadio kako su pljuvali i psovali upravu

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 02 jan 2021, 19:02

Koga da zovemo da pregovaramo kad hadzija nece?
Kazu treba nam lijevi bek da pojacamo malo konkurenciju

slika

Ovu dvojicu u napad i nije lose za zimu :njanjanja:
slika
slika
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 02 jan 2021, 19:04

Nasticu ako ne bude dovoljno para sto mu Zvezda nudi mi mu mozemo samo neke Moldavke gurnut da ga privucemo :D

Povecali su nam se apetit poslije ovih jesenjih igara i logicno da sad nam treba bolji od Hadzica da to jos unaprijedi i podigne na veci level
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 02 jan 2021, 19:05

JavierBosnia je napisao/la:
02 jan 2021, 19:02
Koga da zovemo da pregovaramo kad hadzija nece?
Kazu treba nam lijevi bek da pojacamo malo konkurenciju

slika

Ovu dvojicu u napad i nije lose za zimu :njanjanja:
slika
slika
Daj Bojana i Nedima i dosta :urnebes:
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

hase73
Kontakt:

Post Postao/la hase73 » 02 jan 2021, 19:06

Irfan kad bi došao, bio bi daleko najbolji špic u našem prvenstvu. Više nego dovoljan da se privede liga do nove titule. Imao bi 14 kola da pokaže koliko vrijedi, dali je dosljedan nasljenik Ahmeta ili samo prolaznik. Takođe bi vidjeli može li se sa njim napasti Evropa.
Ako zaključimo da ne može, dovedemo kapitalca za evropu u sljedecem prelaznom roku. Zašto da takvog kapitalca placamo ovih 6 mjeseci i 14 kola, u kojima nam nije potreban.

I da smo u mogućnosti, a ne znam jesmo li, ja danas nebi doveo nikog boljeg ni skupljeg od Irfana.

Vidim da je mnogima zinula guzica, ali po svemu sto sam vidio od njega u Radniku i Zrinjskom, irfan je jedan od najacih špicave ovde u zadnjih desetak godina. Pojma nemam kakav je bio u Turskoj.

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 02 jan 2021, 19:15

hase73 je napisao/la:
02 jan 2021, 19:06
Irfan kad bi došao, bio bi daleko najbolji špic u našem prvenstvu. Više nego dovoljan da se privede liga do nove titule. Imao bi 14 kola da pokaže koliko vrijedi, dali je dosljedan nasljenik Ahmeta ili samo prolaznik. Takođe bi vidjeli može li se sa njim napasti Evropa.
Ako zaključimo da ne može, dovedemo kapitalca za evropu u sljedecem prelaznom roku. Zašto da takvog kapitalca placamo ovih 6 mjeseci i 14 kola, u kojima nam nije potreban.

I da smo u mogućnosti, a ne znam jesmo li, ja danas nebi doveo nikog boljeg ni skupljeg od Irfana.

Vidim da je mnogima zinula guzica, ali po svemu sto sam vidio od njega u Radniku i Zrinjskom, irfan je jedan od najacih špicave ovde u zadnjih desetak godina. Pojma nemam kakav je bio u Turskoj.
Da isto mislimo ali onda bi imali tri dosta dobra napadača Irfan Ahmetović(koji neće ići ove sezone 100%) i kapitalan napadač valja to plačati a uz to nama treba dobar RB i CB ako hoćemo napasti evropu i to se podrazumjeva da neće nigdje ići Miličević, Rahman i Tatar pa čak i Sušič koji je zvijer
Biće mnogo troškova a valja to sve isplatiti...
FKS

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 jan 2021, 19:20

feniksptica je napisao/la:
02 jan 2021, 19:04
Nasticu ako ne bude dovoljno para sto mu Zvezda nudi mi mu mozemo samo neke Moldavke gurnut da ga privucemo :D

Povecali su nam se apetit poslije ovih jesenjih igara i logicno da sad nam treba bolji od Hadzica da to jos unaprijedi i podigne na veci level
Naći će te Vanja taman se u mišiju rupu sakrio kad ti pročita taj post. :mrgreen:

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 02 jan 2021, 19:24

Hajde Irfo potpisuj!
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 02 jan 2021, 19:29

Potpiši Avdija pa ćemo mi biti Svršajevići :beba:

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 02 jan 2021, 19:30

:rol:
bordobijeli je napisao/la:
02 jan 2021, 19:02
Memara je napisao/la:
Zip je napisao/la:

Ovo je samo primjer kako se odnosimo prema novim igracima koji su dosli ili se prica ds ce doci...

Ovaj mi je najjači.

slika

I ovdje je dobar dio forumaša kako vjetar puše. Svako malo mjenjaju priču, prije par dan je neko je izvadio kako su pljuvali i psovali upravu
:rol: :rol: :rol:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 jan 2021, 19:32

Memara je napisao/la:
Zip je napisao/la:

Ovaj mi je najjači.

slika

:rol: :rol: :rol:

:tokralju:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 jan 2021, 19:34

Dobar je napisao/la:
02 jan 2021, 15:19
Pantelija je napisao/la:
02 jan 2021, 14:31
Dobar je napisao/la:
02 jan 2021, 14:17
Nek produže ugovore i Rahmanovic i Tatar pa neka idu gdje god hoće, muka mi je vise da nam idu najbolji igrači džaba u druge klubove.
Pa produžili su već jednom. I uzeli smo dvije a evo ide i treba titula. Sta bi ti? Da igraju citav zivot kod nas?
Neka produže pa nek idu zašto džaba da idu ako možemo zaradit na njima.
A sta ako npr nece?
A vec jednom su produzili.... Sta onda
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 02 jan 2021, 19:40

Memara je napisao/la:
Zip je napisao/la:

Ovaj mi je najjači.

slika

Pa jel me yebes mamaro hahahahahahahahhahaahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 02 jan 2021, 19:42

Irfan Hadžić više nije član Akhisarspora. Još malo rođaci
ORIGINAL 1987

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 02 jan 2021, 19:46

TarpiTarpi je napisao/la:
02 jan 2021, 19:29
Potpiši Avdija pa ćemo mi biti Svršajevići :beba:
Mitoman je on, sto dalje od nas
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Kizo28
Kontakt:

Post Postao/la Kizo28 » 02 jan 2021, 19:55

Cuj argumenta "Handzic ima bolji CV od Irfana" 🤐 pa sta ako ima, ima i Alen Skoro, haj'mo ga vratiti nek igra...
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03

Handzicu majstore sa Borcem do titule !!

Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58

Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 02 jan 2021, 20:00

Aduka87 je napisao/la:
02 jan 2021, 19:40
Pa jel me yebes mamaro hahahahahahahahhahaahaha
Ne yebem druže Aduka

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 02 jan 2021, 20:10

Irfan za nasu ligu je extra napadac, to sto bi vi voljeli Aguera na spicu, to je druga prica (:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jan 2021, 20:15

Pantelija je napisao/la:
02 jan 2021, 19:34
Dobar je napisao/la:
02 jan 2021, 15:19
Pantelija je napisao/la:
02 jan 2021, 14:31

Pa produžili su već jednom. I uzeli smo dvije a evo ide i treba titula. Sta bi ti? Da igraju citav zivot kod nas?
Neka produže pa nek idu zašto džaba da idu ako možemo zaradit na njima.
A sta ako npr nece?
A vec jednom su produzili.... Sta onda
Ako ih sad prodamo dobit cemo obestecenje, ako ostanu onda trebaju potpisati novi ugovor to je praksa u posljednje vrijeme da se ne ponove Duljevic i Sarić

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, mnon46, pjankesarajevo i 28 gostiju.