Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Moguce je kod mene je trenutno 105 kod messia.Arsenalisation je napisao/la:Ja ihram ML sa Ajaxom doveo u 2.sezoni Ronalda i M.zaratea...a u prvoj NASRIJA,BALEA,JOVETICA ITD...izgubim u finalu Evropa lige 1-o...Nego htio sam pitati zasto su onako male cijene igraca rijetko za kojeg moras dati 20 mil...osim za Ronalda i Messija...I kod mene Messi IMA ONAJ OVERALL rating 101
jel to moguce ili je nei bug ?
citam da svi spominju da je haos dobar patch...Vallter je napisao/la:All YU Stars Patch 1.0 by PES-Balkan.com
![]()
Iz radionice PES-Balkana izasao je prvi projekt za PES 2011. All YU Stars Patch koji ce vas vratiti u zlatne godine jugoslovenskog fudbala, sa najvecim zvijezdama u periodu od 1945. do 2011.
-------------------------------------------------------------------------------------
#Lista timova:
- 1. liga
FK PARTIZAN, FK C.ZVEZDA, NK HAJDUK, NK DINAMO
FK SARAJEVO, FK ZELJEZNICAR, NK OSIJEK, FK VARDAR, FK VELEZ, FK VOJVODINA, NK RIJEKA, FK BUDUCNOST, NK OLIMPIJA, FK SLOBODA, FK SPARTAK, OFK BEOGRAD, FK RADNICKI NIS, FK BORAC BL
- 2. liga
NK CELIK, FK PRISTINA, FK SUTJESKA, FK PROLETER Z, FK RADNICKI K, NK DINAMO V, FK LOVCEN, NK ISKRA, FK LEOTAR, FK RAD, NK MARIBOR, FK TETEKS, NK SIBENIK, FK RADNIK, NK ZAGREB, FK NAPREDAK K, FK PELISTER, FK ZEMUN
-------------------------------------------------------------------------------------
#Ostali dodaci:
- Reklame, meni, navijanja, scoreboard, lokacije i rejting timova...
#Credits:
PES-Balkan Edit Team
- Autor: Kingfaruk
- Kits: Kingfaruk, Marinho, MIRZA & Vallter
- Chants: Kingfaruk, Vallter
- Adboards: Kingfaruk, Marinho & Vallter
- Others: Bago, Denxho & Tarik
- Thanks to everyone who helped making the patch
#Installation:
- Setup (next-next-finish)
- Patch ima poseban exe fajl i of, tako da ne zavisi od drugih patcheva
#Download
- Patch
- Music
Extract in X:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011
#FIX
Extract in AllYuData\example-root\img
All YU Stars Patch FIX
FIX 1 => http://www.megaupload.com/?d=FRAWQVGR
Vise informacija na
http://www.pes-balkan.com/opsirnije.php?ID=101
http://www.pes-balkan.com/forum/index.php?topic=3828.0
Mislis BL ili ML ?? Imas za Masterligu a za Become a Legend nemas tu opciju u ostalom neznam sta ce ti cheat za pare kad se i normalno moze dovest svaki igracschweinsteiger je napisao/la:jel neko zna gdje mogu skinuti neki program da povecam pare u BALu...zadnji pola sata pretrazujem i guglam i nema nigdje
Ponos Torina je napisao/la:Mislis BL ili ML ?? Imas za Masterligu a za Become a Legend nemas tu opciju u ostalom neznam sta ce ti cheat za pare kad se i normalno moze dovest svaki igracschweinsteiger je napisao/la:jel neko zna gdje mogu skinuti neki program da povecam pare u BALu...zadnji pola sata pretrazujem i guglam i nema nigdje
pa imas u opcijama skalu kako da ti se prebacuju igraci auto,semi i slicno to nadji u opcijama za kontrole i namjestiOmerbavarac je napisao/la:Mene nervira ono prebacivanje sa igraca na igraca. Cesto mi se desava da prilikom suta na gol lopta se od golmana ili stative odbija do mog igraca, ali on ne reaguje, jer ocito da moram ja da prebacim, stoga me zanima postoji li opcija da se on sam prebaci u ovom trenutku. Ovo mi se nije desavalo na prethodnim PES-ovima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.