English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ma ovdje Pogba pokazuje Shawu da treba lobovati golmana.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Lukaku u Italiji izgleda kao debeli Ronaldo. Ovi jadnici ga čak ni oboriti ne mogu 
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- feniksptica
- Kontakt:
Jest skoro 2 zuti cisto zasluzio, i to cak niko nije ni porekao. Pobjedjujte boli nas k, svako svoju borbu vodi. Nego ovo je ocigledno guranje ekipe da se stvori nesto sto je prije bilo a sad ove sezone ipak nije realno, rivalstvo i borba za titulu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
"ocigledno guranje" jer je od 16 utakmica u jednoj sudija procijenio da faul nije za drugi zuti karton
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Zonked je napisao/la: ↑03 jan 2021, 13:03ManUnited +17 Tottenham -12![]()
daj gdje ces postavljati ovo sranje od statistike i uzeti je za ozbiljno
Toliko o Unitedu i navucenim penalima neko bi pomislio da ih imaju vec 10+ sto bi bilo ocekivano s obzirom na kolicinu kuknjava
Dobijeni penali
United 6
ugrozeni Arsenal 3
Penali protiv
United 4
ugrozeni Arsenal 1
kuknjava kako je ovo moguce s obzirom da United tako golemo guraju
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ovi misle da ih i dalje vodi Ferguson i da svake druge godine osvajaju titule, pa toboze pricaju kako samo luzeri pricaju o sreci i nesreci
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zmaci postoji neka zavjera u vrhu FA gdje su odlucili, nicim izazvani, gurati United za koji svi tvrdite da je losa ekipa vodjena analfabetom? To mi dodje kao da vjerujes u ravnu zemlju ili sta vec. Urota da se gura tim za koji se svi slazete, manje-vise, da je los i da ga vodi los trener...
Preglupa luzerska vadiona realno, mi kada smo losi ja kazem losi smo i yebi ga, ne kukam okolo po temama da su ostali bolji radi masonskih urota koje, kako vidimo, ova policajceva statistika, pobija u startu. Ali koga boli qrc za statistiku kada ne ide mojoj tezi u prilog.

Preglupa luzerska vadiona realno, mi kada smo losi ja kazem losi smo i yebi ga, ne kukam okolo po temama da su ostali bolji radi masonskih urota koje, kako vidimo, ova policajceva statistika, pobija u startu. Ali koga boli qrc za statistiku kada ne ide mojoj tezi u prilog.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nema potrebe pricat o zavjerama, dovoljno je pokazati xG ligaskih timova, i kvantificirati "srecu"
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I sta ja dalje da pricam s nekim ko vjeruje da u ybnom Engleskom savezu postoji urota da se United pogura do titule, United za kojeg i ptice na grani znaju da to ne moze ove sezone. Da mi je vas mozak bar jedan vikend da se odmorim kao insan. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je za čitavu godinu

the quality of chances created minus the quality of chances conceded — gives a quick and dirty table of those teams who are great, good and not so good
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne moze ova statistika, ne pika se.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Moja i tvoja tabela veze nemajurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 15:33Ovo je za čitavu godinu
the quality of chances created minus the quality of chances conceded — gives a quick and dirty table of those teams who are great, good and not so good
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tačno, moja je prikaz realnog stanja stvari u toku 2020
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Chapman1886
- Kontakt:
Jos ih boli potkaceni kuk Manea nad Tierneyem.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Oni dolaze
Bukvalno su se 5,6 godina pripremali za ovo
Bukvalno su se 5,6 godina pripremali za ovo
- Chapman1886
- Kontakt:
Kakvog realnog stanja, jel vidis da gore pise expected points?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 15:53Tačno, moja je prikaz realnog stanja stvari u toku 2020![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.