Ma kakav sponzorski clanak, tekst preuzet sa portala koji je opisao cjele mogucnosti Lazia na transfer periodu od svake pozicije opcije...i jedna od njih i Pidro.....Zeko87 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 14:13Baš tako, to su uglavnom jeftini igrači koji klub ne koštaju, a ako pokažu kvalitet mogu im valjati. Juve , čini mi se ima oko 70 igrača pod ugovorom. Znamo za Delača da je u Chelseaja bio skoro kao Therry i Lampard.amypitar je napisao/la: ↑03 jan 2021, 13:37Legendo bas suprotno.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑03 jan 2021, 10:45
Da su napisali Bolonja, Verona i sl. pa da se čojek i ufati...
Inter ima bruku mladih igrača koji klub nisu očima vidjeli osim kod poptpisa. Oni talentirane mlade igrače, šalju na posudbe.Vecina tih igrača nikad neće zaigrati za taj klub.
Mada opet mislim da je ovo oko Pidre šuplja i sponzorski članak da se malo privuče pažnja, iako bih volio da taj momak uspije.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Dobar taj igrac ado
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Dobro nam došao Almeida.
- feniksptica
- Kontakt:
Jesam ga dobro iskopao maloprije sa TMaado-hz je napisao/la: ↑03 jan 2021, 14:33Pregovaramo sa ovim Japancem
https://www.transfermarkt.com/ajkitumin ... ler/103743

Ma propao mi je fol yebem ti pleme

Kopirao ja nekog igraca i samo mu izbrisem ime i napisem "ajkituminajaši" i zalijepim na forum...i pisem tako kad postavis al kad kliknes izadje ovaj debil Almeida...propo plan da nekog nasadim na ljubavni vrtuljak

Bilo kako bilo, lijepo je da se nešto nekad napiše i onašim igračima. Zato sam i napisao za Bolonju i sl. Lazio bi ga odmah šutnuo na posudbu, pa ako se nametne - dobro i jes'. Mislim da bi našim igračima odgovarala Francuska, tipa SentEtjen, Lil itd. Zglavnom, šta god da je istina, ispod 2M€ ne treba ga davat.amypitar je napisao/la: ↑03 jan 2021, 13:37Legendo bas suprotno.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑03 jan 2021, 10:45Da su napisali Bolonja, Verona i sl. pa da se čojek i ufati...
Inter ima bruku mladih igrača koji klub nisu očima vidjeli osim kod poptpisa. Oni talentirane mlade igrače, šalju na posudbe.Vecina tih igrača nikad neće zaigrati za taj klub.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pišaj Fazla kone, ko ih yebe, nek pocrkaju od muke
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- feniksptica
- Kontakt:
Je l to onaj Fazla sto je potvrdio da Izet dolazi..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Fino je vidjeti da se prate naši igrači. Ne mora to biti ništa ozbiljno što se tiče Lazia ali opet može puno značiti za budućnost. Skauti su očigledno zapazili Pidru.Denchi je napisao/la: ↑03 jan 2021, 10:24Momak stoji u skautskoj biljeznici kao jedna od opcija, kao drugi ili 3. Izbor...
Ne treba sizit sad , ali bilo bi fino da se desi
https://www.lebombedivlad.it/2021/01/02 ... coceleste/

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- ElCartel11
- Kontakt:
Šta hoces ja sam te jos gurao na tvoj fol

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Dje ovog iskopa, za 10 godina 13 golovaFoSte95 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 13:00
https://www.transfermarkt.com/arley-rod ... ler/208714 kolumbijac, čitavu karijeru proveo u južnoj americi, 27 godina free agent

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nije taj Fazla, to je Zlatan Fazlic Fazla.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Najjaci Fan ubjedljivo,Brazilac nekakav ,cesto komentarise upratio sam ga,bas aktivno prati desavanja,zivo me zanima otkud da se zanima ovoliko(mozda zbog Cruza)

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja samo ne znam otkud je npr on to cuo, nije valjda da prevodi sebi ss ba
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Ševkija Resić više nije igrač Fk Novi Pazar.
Bosanski fudbaler Ševkija Resić vratiće se sa pozajmice iz Fudbalskog kluba Novi Pazar u Fk Sarajevo, saopšteno je danas iz sportskog sektora našeg kluba.
Sve najbolje u daljoj karijeri, srećno!"
Bosanski fudbaler Ševkija Resić vratiće se sa pozajmice iz Fudbalskog kluba Novi Pazar u Fk Sarajevo, saopšteno je danas iz sportskog sektora našeg kluba.
Sve najbolje u daljoj karijeri, srećno!"
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Šefkija se vratio iz NP sa pozajmice.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, Antikloc, benko21, bordobijeli, bordospartanac, broj6, Burberry46, Confiance, ErosViverosViv, lakilone, Mahalac7, Mourinhokilledbarca, muhamedhulk, Paromlinac, Pitar6785, Posejdon, samoFKS, Tatamata1946, TefalTava, umrobihzbogtebe1946, VolimoSarajevo, zagorski i 161 gost.