Daj Ohandzu pa da se rastavim od zivota
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kaze tip go partizanu auto go, kaze tip bara bara za cruzom milanovicem i jukicem.
Kralju Cije go sto je dao belgi..
Resica treba vratit i dat mu minutazu jer covjek je bolji sad od Tatara..
Pidro ce napravit karijeru bolju od Djokanovica kove nihada serbedzica isvih akademaca
Pidro ce napravit karijeru bolju od Djokanovica kove nihada serbedzica isvih akademaca
Rešić tebi trenutno bolji od Tatara?Pitar6785 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 17:08Kaze tip go partizanu auto go, kaze tip bara bara za cruzom milanovicem i jukicem.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- feniksptica
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 17:08Kaze tip go partizanu auto go, kaze tip bara bara za cruzom milanovicem i jukicem.

Post godine
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Bgm izmislio je i Jukic za HebibaZundo je napisao/la: ↑03 jan 2021, 16:24Za Jukica je izmislio fudbal u odnosu kako Jukic igra kod nas.
PSPHM
E moj pitaruPitar6785 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 17:08Kaze tip go partizanu auto go, kaze tip bara bara za cruzom milanovicem i jukicem.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Hazime, imamo bingo 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Po mom mišljenju prije Resića će biti sve i jedno trenutno krilo (Tatar, Fanimo, Velkoski, Hebibović, Jukić). Puno je to iskreno, šesto nam ne treba. Ipak mislim da ćemo ga proslijediti dalje na neku posudbu jer vjerovatno pazarci ne računaju na njega a mi smo baš tu pokriveni.
Što se tiče ostalih krila na posudbi, meni nekako Milanović najviše miriše mada skoro pa nikako nije bio u protokolu u Olimpiku, razlog toga ne znam a zanima me, ako neko zna nek napiše. Doduše, od njeg sam puno očekivao al me razočarao. Cruz mi je bara bara sa Resićem, al haman se najbolje pokazao od svih na posudbama.
Jbt, gledaj ti kod nas krila: Tatar, Fanimo, Velkoski, Hebibović, Jukić, Milanović, Cruz, Resić.
A pazite krila kod kona: Veselinović, Subašić, Gasal. Do skora su imali Hajrića ali ih je napustio.
Što se tiče ostalih krila na posudbi, meni nekako Milanović najviše miriše mada skoro pa nikako nije bio u protokolu u Olimpiku, razlog toga ne znam a zanima me, ako neko zna nek napiše. Doduše, od njeg sam puno očekivao al me razočarao. Cruz mi je bara bara sa Resićem, al haman se najbolje pokazao od svih na posudbama.
Jbt, gledaj ti kod nas krila: Tatar, Fanimo, Velkoski, Hebibović, Jukić, Milanović, Cruz, Resić.
A pazite krila kod kona: Veselinović, Subašić, Gasal. Do skora su imali Hajrića ali ih je napustio.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zamene je bolji.
Vise je uspio postic u ovim godinama od Tatara, prosao je nasu skolu igra u repci igra u prvoj ligi srbije koja je mnogo jaca i gdje on kao posudjen igrac izborio se za prvih 11 takodje izborio se da udje u b reprezentaciju i dao go pobjedinosni protiv belgije..
Tatar je igrac koji je utim godinama igra za novi grad ili olimpic.
Sto se tice tatara covjek ima fin osjecaj za go al takodje dao je vise od 50% za nas iz penala ili tesku srecu..
Go zrnjskom proslo prvenstvo zrinjskom ove sezone borcu prvi go olimpicu, ne pocjenjujem Tatara to je najkorisni i najisplativi igrac od 1995 godine al imam osjecaj da Resic kad dobije sansu u nasem klubu bit bolji od Tatara i bice ne zamjenjiv..
Jer on uopste nije izgledao lose i kad je dobio ono malo minuta kod nas..
Vise je uspio postic u ovim godinama od Tatara, prosao je nasu skolu igra u repci igra u prvoj ligi srbije koja je mnogo jaca i gdje on kao posudjen igrac izborio se za prvih 11 takodje izborio se da udje u b reprezentaciju i dao go pobjedinosni protiv belgije..
Sto se tice tatara covjek ima fin osjecaj za go al takodje dao je vise od 50% za nas iz penala ili tesku srecu..
Go zrnjskom proslo prvenstvo zrinjskom ove sezone borcu prvi go olimpicu, ne pocjenjujem Tatara to je najkorisni i najisplativi igrac od 1995 godine al imam osjecaj da Resic kad dobije sansu u nasem klubu bit bolji od Tatara i bice ne zamjenjiv..
Hajric je klasicni centarfor, visok skoro dva metra, sidras. Oni su cak vise Ermina Zeca koristili kao krilo, a tu mu je i brat cini mi se.BordoSarajevo je napisao/la: ↑03 jan 2021, 17:24Po mom mišljenju prije Resića će biti sve i jedno trenutno krilo (Tatar, Fanimo, Velkoski, Hebibović, Jukić). Puno je to iskreno, šesto nam ne treba. Ipak mislim da ćemo ga proslijediti dalje na neku posudbu jer vjerovatno pazarci ne računaju na njega a mi smo baš tu pokriveni.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- feniksptica
- Kontakt:
Nakon sto je Serbecic prosao nasu akademiju, napravili smo i reprezentaciju B
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAPitar6785 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 17:25Zamene je bolji.

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ljudi posto nema ove arene vise, vidim ovi smart tv box i te neke situacije se reklamisu po fcb, kao 10 000 programa i to. Jel vrijedi nabavljat, vele da tu ima i mogućih i nemogućih programa.
To je vec upitnoJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 17:20Bgm izmislio je i Jukic za Hebiba

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Pozdravljam potez povratka Resića, solidan potencijal.
Priče koje kruže oko Selmira, su nevjerovatna doza samopouzdanja, ali upravo zbog toga nam je imperativ učešće u Evropi, jer bez toga mi smo i dalje prvaci i besprijekorni u ligi iz koje niko nije igrao Evropu.
Priče koje kruže oko Selmira, su nevjerovatna doza samopouzdanja, ali upravo zbog toga nam je imperativ učešće u Evropi, jer bez toga mi smo i dalje prvaci i besprijekorni u ligi iz koje niko nije igrao Evropu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Vecina nas je govorilo da je Mustafic nivo melunovica i da ga se treba sto prije istjerat covjek sve nas fino popisa..
Ja vjerujem u ovu generaciju akademaca zar je to grijeh.
Ja vjerujem u ovu generaciju akademaca zar je to grijeh.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijeli, mire971, nedimmmm1337, sekac, Tatamata1946, Vanja8 i 38 gostiju.