Noga Rodrija je na liniji
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAAH

HAHAHHAHAHAAHAHHAHAHHAHA
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- feniksptica
- Kontakt:
Foden je generacijski talenat. Učenik i nasljednik Davida Silve.
Da, prodisala ekipa bez brazilskog pimplera i alžirske kokoši. Sterling konstatno odvlači štopere na stranu i otvara prostor za ova ubacivanja iz drugog plana. Trebalo je biti i više do sada, baš dobro igraju.
Pep je shvatio da se lopta može igrat i reaktivno, ubiše ih tranzicijom.
Evo i trice.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 03 jan 2021, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kabaret u izdanju Lampardove klape. 
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ovaj debakl je odličan za Chelsea ako će Lampard dobiti otkaz. Lik nije za trenerskog posla to je očigledno.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Sterling 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Prelagano City daje golove.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Romagnoli13
- Kontakt:
Idealno vrijeme za dovesti Allegrija. IQ neka se uči u Brajtonu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kandidat za titulu, Frenkie IQ 
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Lamps svali opet na igrače ko prošlo kolo, boli te qrac
reci Romanu da te bojkotuju.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Negdje sam pročitao da Allegri uči Engleski kako bi mogo odbiti Chelsea.Romagnoli13 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 18:08Idealno vrijeme za dovesti Allegrija. IQ neka se uči u Brajtonu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- feniksptica
- Kontakt:
Steta ako Lamp ode. Gore od ovoga Celzi ne moze, smao treba sad da i oni postanu jaci
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.