English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ja kad sam govorio da su trebali dovesti Maddisona i Grealisha umjesto ovih sto su dobri samo za Bundeske bilo im smijesno. Jako lose odradjen posao skauting sluzbe zbog cega IQ najvise ispasta.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Na sta lik spiska £200m+ 
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Ma bezze zezate lika, svi su spiskali pare i imali i imaju vrhunske igrace, pa i kuburili s losim rezultatima, i klop i gvardiola i ole i arteta pa evo doso red i na lamparda... treba covjeka istrpiti ko sto su i svi ostali i bice to dobro.
CPOJ
Prevelika ocekivanja od tek sastavljenog tima i poprilicno neiskusnog trenera, generacija talenata koje su sklopili pogotovo u ofanzivnom dijelu moze dati rezultate i za par sezona.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Everton - Chelsea 1:0
Chelsea - WH 3:0
Dobili su West Hama jedino, a evo čak ih je i Arsenal iz top11 savladao.
Ne baš, ne znam da li si pratio Artetu u Evertonu, nije naravno sad mogao uz Xabi Alonsa ili Xavija da bude tu, nije mjesta bilo, ali je bio veoma dobar u Evertonu, u Arsenalu je igrao povučenije, samim tim je dosta toga izgubio jer je igrao tog CM/DMF kod Wengera, pa smo ga i zayebavali Captain, Leader, Legend, sjećam se jel on udje, mi gol primamofeniksptica je napisao/la: ↑03 jan 2021, 20:42@Torres_9 Arteta bas bio prosjecan igrac u svakom smislu..
A za Lamparda je Arteta Ole
Inače njegovi golovi su preyebeni, nevjerovatnih ih je nadavao u Evertonu -
Naravno, smatram i dalje da nije kvalitetan trener, da je dosta tanak u ovom trenerskom poslu i da ima neke dobre ideje, ali njegova tvrdoglavost će ga ili potopiti ili baciti na sami vrh, jednostavno neće biti sredine kod tog frajera, takav pristup ima.
Hvala Bogu pa ide ponedeljak da se isprati legitimni sampion i FA kao 12 igrac
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Poklon kvota na Soton sutra. Ići ću na veći ulog kec i 3+.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- Chapman1886
- Kontakt:
nema šanse,liverpul će pobjediti taman da ne izađu na teren,trka za titulu sa Unitedom mora trajati do derbija
Samo Sloboda | COYG
Ne kontam sto ga branite kad je on licno direktno, svojim ustima rekao na pocetku sezone "Bilo je zanimljivo voditi omladince, ali sad je vrijeme da osvajamo trofeje", referirajuci se na 250 miliona potrosenih. Em je ponizio svoje akademce, em smatra da nisu dovoljno dobri uopste, jer je kupio gotovo cijeli tim.
Lampard nema opravdanja
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Opravdanje je da je skup novih igraca tu i da je tesko za ocekivat da klikne to sve odjednom ako cemo realno.
Nije lampard majstor zanata al nije toliko ni smotan koliko ga prozivaju. Istina je negdje u sredi.
Uglavnom ako dodje do smjene, nasljedniku ce ostavit dobar materijal za rad.
Nije lampard majstor zanata al nije toliko ni smotan koliko ga prozivaju. Istina je negdje u sredi.
Uglavnom ako dodje do smjene, nasljedniku ce ostavit dobar materijal za rad.
- Ozymandias
- Kontakt:
Jedino je Havertz promasen transfer po meni, lik ko da je na modnoj pisti a ne terenu, jedino ga teretana i bič mogu promijenit na bolje. Werner, Ziyech i Chillwell su dobri, samo izgleda da je Chelsea upao u istu rupu ko i Arsenal i valja sad naci neku dobitnu kombinaciju.
- Chapman1886
- Kontakt:
Arsenalova rupa je ocigledna svima, na nju prstom mozes uperiti sa mjeseca. Ne postoji kreacija i nema uopste kreativnog igraca, plus rascjep izmedju veze i napada jer smo igrali sa 2 defanzivna vezna koji su uz to uzasni fudbaleri.
ESR je usao u tim, i odjednom se sve "magicno" promijenilo. Ustvari konacno imamo tu poveznicu pa je napad kliknuo, nista tu specijalno nije
ESR je usao u tim, i odjednom se sve "magicno" promijenilo. Ustvari konacno imamo tu poveznicu pa je napad kliknuo, nista tu specijalno nije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Havertz je jedini danas nešto pokušao pa i asistirao na kraju
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Chapman1886
- Kontakt:
jes kad su igrači sitija džogirali terenom reda radi.realno.
,
,
Samo Sloboda | COYG
Arteta je bio ograničen igrač, ali se malo više se.re na njegove godine u Arsenalu jer je mutavi Wenger mislio da mu ne treba dominator u sredini.AA23 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 21:23Ne baš, ne znam da li si pratio Artetu u Evertonu, nije naravno sad mogao uz Xabi Alonsa ili Xavija da bude tu, nije mjesta bilo, ali je bio veoma dobar u Evertonu, u Arsenalu je igrao povučenije, samim tim je dosta toga izgubio jer je igrao tog CM/DMF kod Wengera, pa smo ga i zayebavali Captain, Leader, Legend, sjećam se jel on udje, mi gol primamo![]()
2011-12. je došao nakon "osmice" na OT-u i nakon nekog vremena povezao konce u timu, a uz njega je i Alex Song odigrao sezonu karijere. Bez Artete smo dobili jednu jedinu utakmicu (3-2 kod WBA u posljednjem kolu) od 9 u kojima nije igrao, a dao je 6 golova uz onaj nezaboravni Cityju kao hajlajt njegove igračke karijere u Arsenalu.
Iduće sezone je grohnuo jer je senilni starac prodao Songa i nije doveo nikog uzdajući se u Diabyjevo zdravlje. Artetine limitirane fizičke kvalitete su se sve više vidjele. Opet, u 4 utakmice bez njega imali smo 1-1-2.
2013-14. je eksplodirao Ramsey, opet uz Artetu u sredini terena. Arteta je djelovao sasvim OK dok je Aaron trčao za dvojicu. Onog momenta kad je Ramsey fasovao ozljedu Arteta je postao opet labilnost u timu jer je bio prespor, a najgore je bilo kad bi ga Wenger upario sa Flaminijem.
2014-15. nas je spasio ozljedom jer je šansu dobio i objeručke prihvatio Coquelin pa smo od metiljave polusezone slične ovoj sad došli do toga da se haman borimo za titulu.
2015-16. je bila ta sezona kad nas je uništavao sa klupe. Protiv WBA je uspio ući kod 1-0 za nas, zabiti autogol, skriviti faul iz kojeg smo primili gol i ozlijediti se. Protiv Liverpoola je ušao kod 3-2 za nas i onda nas je zabolio Joe Allen.
Uglavnom, kao igrač nije bio najveća štetočina u historiji Arsenala, ali je/bi mogao to postati kao trener ako bude do kraja uz brazilsku mafiju. Meni je kao igrač bio drag jer je u vrijeme kad su Arsenal napustili Fabregas i Nasri prihvatio manju platu nego u Evertonu da dođe u Arsenal. Daleko je sad 2011, ali ja sam se tad baš bojao za opstanak sa Frimponzima, Jenkinsonima i drugim Traoreima u timu.
Arsenal se može iskopat iz ruke ako Smith-Rowe postane ključan igrač. Saka to već jest.
Vidio sam da svi u Arsenalu svršavaju na Tierneya zato što zimi trenira u šorcu i kratkim rukavima
Vidio sam da svi u Arsenalu svršavaju na Tierneya zato što zimi trenira u šorcu i kratkim rukavima
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.