La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Benzu i Messiju je svakako mjesto u top 10 za ovu godinu.
Nisam znao da i Ramosu ističe ugovor na ljeto.
Odoše kapiteni
Odoše kapiteni
Nema Coutinha do aprila. Ne može veće pojačanje ove zime. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ovo sto Real igra je nenegledljivo da ne kazem odvratno. Ova Celta bolje stoji od Reala, to ne mogu da shvatim. Ova ekipa dobija utakmice samo na kvalitet igraca, ovdje nema sistema, nema nista. Ja sam gori sto ih uopste gledam, al navika, jbg..
Jbga,ali treba reci istinu,citava igra je stihijska,dosadnjikava,neas prakticki u cemu uzivati al hajj.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Vodi Suki Atl.M do titule
A Barci je falio ove sezone napadac njegovog kalibra da budu konkurentni u ligi
Zanimljivo
A Barci je falio ove sezone napadac njegovog kalibra da budu konkurentni u ligi
Zanimljivo
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Da prezentujemo činjenice koje govore koliko je La Liga propala:
Atletiko ubjedljivo prvi na tabeli, najdominantiji u Evropi, primili 5 golova u 15 utakmica.
Protiv Bayerna 5 golova u 2 utakmice, od čega jedna protiv mixa B i C tima Bayerna. Real i Barcelona nakon 10 godina malo povukli ručnu i liga sa strane izgleda smiješno.
Atletiko ubjedljivo prvi na tabeli, najdominantiji u Evropi, primili 5 golova u 15 utakmica.
Protiv Bayerna 5 golova u 2 utakmice, od čega jedna protiv mixa B i C tima Bayerna. Real i Barcelona nakon 10 godina malo povukli ručnu i liga sa strane izgleda smiješno.
kakvi idioti
edit:
edit:

- Romagnoli13
- Kontakt:
Suarez sa 10+ kg je ozbiljniji napadač od svega onog što je ostalo u Barci, sem Messia naravno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Al ga najveca devetka trpa. Totalno vanserijski igrac. I ovakav najbolji igrac La Lige. Uvjerljivo.
27.10.2020
Koliko god bi volio da uzmu titulu radi Reala, toliko bih volio da je izgube radi ove pi.čke na klupi. U.srao se s igračem više protiv Alavesa, broji sekunde do kraja
Al' njemu Felix klupa, koji kralj je Simeone jbte 
Jedino sam sebi može izbiti titulu sa ovakvim pristupom.

Jedino sam sebi može izbiti titulu sa ovakvim pristupom.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Ovaj Atletico ima najjaci rooster u Evropi.
Simeoneu na klupi sjede Felix , Saul,Lodi, Costa i ostala klapa.Mogu biti pojacanje svakoj ekipi na Svijetu.
Gadi mi se njegov fudbal ali ove godine se nema sta prigovoriti za sada , pali i to je jasno kao dan.
Steta ovog talenta sto sjedi na klupi.Felix , Saul i Lodi su vanserijski fudbaleri i talenti.
Simeoneu na klupi sjede Felix , Saul,Lodi, Costa i ostala klapa.Mogu biti pojacanje svakoj ekipi na Svijetu.
Gadi mi se njegov fudbal ali ove godine se nema sta prigovoriti za sada , pali i to je jasno kao dan.
Steta ovog talenta sto sjedi na klupi.Felix , Saul i Lodi su vanserijski fudbaleri i talenti.
Šta kažeš za Suareza, je li i dalje Benzema boljiJoeBleck je napisao/la: ↑03 jan 2021, 18:24Ovaj Atletico ima najjaci rooster u Evropi.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Suki zapišava žutog krelca i Bartu
Frajer koji je proglašen viškom i otpadom u Barci ce donijeti titulu Atleticu
ima neke pravde u tome.

Da.Mokes je napisao/la: ↑03 jan 2021, 18:26Šta kažeš za Suareza, je li i dalje Benzema boljiJoeBleck je napisao/la: ↑03 jan 2021, 18:24Ovaj Atletico ima najjaci rooster u Evropi.
Steta ovog talenta sto sjedi na klupi.Felix , Saul i Lodi su vanserijski fudbaleri i talenti.![]()
Kao sto brojke i partije potvrduju.Benzema je nevjerovatan fudbaler, ko misli drugacije i tvrdi , nema pojma o fudbalu.
Suarez je vrhunski golgeter , Benzema je vrhunski all rounder.
8 kola je spavao Suarez, 2 se probudio.Vidjet cemo kakav ce biti u LP , za sada preslikan kao iz Barcelone.
Gledao sam prvo poluvrijeme koje je btw bilo smor kako samo to Atletico zna predstaviti,cak su utakmice Reala i Barce melem za oci naspram njihovih,uglavno Suareza nisam primjetio na terenu,ali eto ako sta zna,zna i dalje bar ovim manjim ekipama zabijat golove.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Cristiano Ronaldo with 757 official goals just broke Pele's all time goals.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Valencia je u kurtzu.
Mendieta, Carew, Kily Gonzalez, Pablo Aimar, Santiago Canizares, Roberto Ayala......
Mendieta, Carew, Kily Gonzalez, Pablo Aimar, Santiago Canizares, Roberto Ayala......

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.