Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

alex1991
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la alex1991 » 04 jan 2021, 17:07

adal je napisao/la:
04 jan 2021, 17:06
Nikad dozvoliti Petevu pored nasih legendi i strucnjaka PODRSKA BARBAREZU
Legendi Da, ali stručnjaka para oči.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

samobih
Kontakt:

Post Postao/la samobih » 04 jan 2021, 17:07

admin je napisao/la:
04 jan 2021, 12:27
coelho41 je napisao/la:
04 jan 2021, 12:25
admin je napisao/la:
04 jan 2021, 12:12

Ne vjerujem, nije se ebavala ni Robiju hrvatska, a nekako smo blize da ebemo susjedske nego neke druge.
Nije Robiju, jer je legenda ovih prostora. Atmosfera u kojoj je Robi stupio na selektorsku poziciju i u kojo bi Ivaylo mogao stupiti je dijametralno suprotna. Robija smo dočekali otvorenih ruku, Peteva već dočekujemo u rasulu i razočarani jer su u savezu izabrali "tuđeg" čovjeka koji nije ništa kvalitetniji od našeg, za kojeg smo i emotivno vezani. Uglavnom, ukoliko nas Petev iznenadi dobrim rezultatima neće biti uvreda.
Mi ne znamo kakve su kvalitete naseg. Moramo biti realni, to niko ziv ne zna. Dobra je bila zajebancija, koju formaciju forsira. Evo vidim sad na portalu, Edgar Davids preuzeo treceligasa u Portugalu. Sergej ukoliko ne bude izabran za selektora, mora da se krene baviti trenerskim poslom. Mislim, ako mu je to ambicija.
Ali znamo sigurno kakve su nekvalitete ovog predlozenog.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 jan 2021, 17:09

Moja zelja Muslin jer covjek ima iskustva,Barbarez nikako,frajer nema dana iskustva,za mene najveci od svih u repki,al i njemu bi hebavali mamu nakon 2 meca..

Za ovog nikad cuo,al prica se da ima iskustva.. sta fali nek proba,ionako je cirkus u i oko repke..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 04 jan 2021, 17:11

Kakav Petev, logično je da postoji otpor prema tom izboru. Koje su njegove kvalitete i šta ga to pozicionira za glavnog favorita?
U savezu i medijima guslaju kako Barbarez nema iskustva i da ga to diskvalifikuje, a prešućuju se njegove prednosti koje su suštinske u situaciji u kojoj se nalazimo.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 04 jan 2021, 17:12

E cuj petev od toliko nasih ljudi oni peteva. Ko je taj frajer? Pa bolje stavi nekog naseg u rangu Peteva nego stranca koji nije nista bolji. Prije bih gledao Barbareza na klupi nego prosjecnog stranca na klupi. **** vam ja mater.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 jan 2021, 17:17

Samo Barbarez i niko vise.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 04 jan 2021, 17:19

AMAR OSIM

I RIJESEN PROBLEM

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 04 jan 2021, 17:20

Dusko Bajevic je posten covjek i vidio je kakvu bagru ima oko sebe. A ovom Petev nebi dao da vodi ni Stupcanicu iz Olova
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 04 jan 2021, 17:20

Cirkus...dobro neko je napisao gore u jednom postu.
Mi smo evropska palestina ali nasa svjest odbija da se pomiri sa tim.Ovi sto ko fol su "probosanski "dodju mu ko hamas i fatah boreci se za svoj interes i mrvice sa stola dok svim drugim upravljaju neprijatelji i naroda i drzave. Kako u politici tako i u sportu i svim drugim sferama zivota. Neka nam je bog u pomoci.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jan 2021, 17:26

robertkosar je napisao/la:
04 jan 2021, 17:20
Dusko Bajevic je posten covjek i vidio je kakvu bagru ima oko sebe. A ovom Petev nebi dao da vodi ni Stupcanicu iz Olova
Sta je vidio? Izgubio od duplo slabije reprezentacije i dobio otkaz. Uz to je pozivao i stavljao nekoliko vrlo sumnjivih igraca, da je Petev na primjer isto, govorili bi kupili mjesto. Nijedan od njih nije posten kako se lafo predstavlja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 jan 2021, 17:27

obzirom kakve igrače imamo na nekim pozicijama svejedno je. našu trenutnu reprezentaciju ne bi ni murinjo, klopp i guardiola skupa do baraža doveli, a kamoli na SP

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 jan 2021, 17:31

Ako ovaj Bugarin bude izabran, ocekujem oprastanje Dzeke i Pjanica od repke 100%
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jan 2021, 17:32

Kakva skupina sibicara, Dodikov necak i bivsi mladi reprezentativac Srbije i Crne Gore protiv Bakirovog ahbaba i vjecitog kiksera.
Tesko je prognozirati ko ce ovdje da ispadne veci prevarant i izgura svoje.

Bajevic je ovdje jedan veliki gubitnik koji je pao ljudima u ocima pod stare dane, a nije mu to trebalo. Zamjeniti ce ga ili najgori trener Dinama u 21. stoljecu ili Barbarez kojem isto ovo ne treba s obzirom kakvu reputaciju ima kod ljudi u BIH.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 04 jan 2021, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 jan 2021, 17:33

"I na prošloj sjednici Komisije za izbor selektora kada smo dobili odvojene izvještaje članova Stručne komisije Emira Spahića i Zvjezdana Misimovića rekao sam da ne mogu podržati ni jedan prijedlog Misimovića. Naime, on je u intervjuu koji je dao sredinom novembra portalu Klix.ba slagao da do sada nije učestvovao u biranju selektora. Ne mogu opet podržati nekoga ko laže i ko će opet poslije nekog vremena reći da se nije ništa pitao", poručio je Begić.
E sad, Begić je bandit, oko toga nema spora.
Ali, da li laže kada kaže da je i Miske mučki lažov ? mislim da ne laže. Jer ovo je sad prozivanje i prepucavanje bande između sebe ;)
Miske jeste mučki lažov koji se sakrio iza Saveza, a nije podnio ostavku nakon blamaže sa Robertom (kojeg je btw. doveo za selektora), vec je svalio sva gov.na na neki izvršni odbor. Robert je preuzeo odgovornost i podnio ostavku, gospodski :salut: ...a Miske i dalje u Savezu :rol:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 jan 2021, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 04 jan 2021, 17:35

BIHfan je napisao/la:
04 jan 2021, 17:31
Ako ovaj Bugarin bude izabran, ocekujem oprastanje Dzeke i Pjanica od repke 100%
Boli Džeku qarina za reprezentacijom i selektorom. Mislim da uopšte nije ni upućen u trenutna dešavanja.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 04 jan 2021, 17:36

robertkosar je napisao/la:
04 jan 2021, 17:20
Ne vrijedjaj,mislim na Stupcanicu..
Cirkus da covjek ne povjeruje,strasno.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 jan 2021, 17:40

let3 je napisao/la:
04 jan 2021, 17:33
"I na prošloj sjednici Komisije za izbor selektora kada smo dobili odvojene izvještaje članova Stručne komisije Emira Spahića i Zvjezdana Misimovića rekao sam da ne mogu podržati ni jedan prijedlog Misimovića. Naime, on je u intervjuu koji je dao sredinom novembra portalu Klix.ba slagao da do sada nije učestvovao u biranju selektora. Ne mogu opet podržati nekoga ko laže i ko će opet poslije nekog vremena reći da se nije ništa pitao", poručio je Begić.
E sad, Begić je bandit, oko toga nema spora.
Ali, da li laže kada kaže da je i Miske mučki lažov ? mislim da ne laže. Jer ovo je sad prozivanje i prepucavanje bande između sebe ;)
Miske jeste mučki lažov koji se sakrio iza Saveza, a nije podnio ostavku nakon blamaže sa Robertom (kojeg je btw. doveo za selektora), vec je svalio sva gov.na na neki izvršni odbor. Robert je preuzeo odgovornost i podnio ostavku, gospodski :salut: ...a Miske i dalje u Savezu :rol:
Pa i Emir Spahić je slagao u izvještaju da Amar Osim nije zainteresovan za selektora pa je Amar prije nekoliko dana izjavio da to nije tačno:
Bili ste na intervjuu za selektora BiH, kako je izgledao razgovor s Spahićem i Misimovićem?

- Ljudi su me zvali, ja otišao, tri sata smo razgovarali. Pročitao sam negdje da je Spahić napisao kako nisam izgledao zainteresovan, ne znam kako je stekao taj utisak.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 jan 2021, 17:42

Znaci Begic nece podrzati nista sto predlozi Miske jer ga je ovaj isprozivao i pokusao skinuti sa sebe bilo kakvu odgovornost za prethodne neuspjeje.
Sa druge strane Vico-Miske su vec izvrbovali i dogovorili da to bude Petev i danas je to trebalo biti i oficijalno, iako je cijela BH javnost, navijaci, mediji i ko sve ne protiv Peteva.

I sad dolaze na red prepucavanja preko ledja reprezentacije i nas navijaca, vrlo vjerovatno da ishitreno postave neko trece rjesenje zarad buduceg izbora selektora, ali i dalje bez objasnjenja zasto to onda sad nije Barbarez. Potvrdjuju da su razgovarali sa njim, da je on buducnost nase reprezentacije, da je izbor jednog od clanova izborne komisije, ali je "ipak vrlo moguce da neko trece lice bude selektor". Znaci, kontra kontri. Ma mars.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 04 jan 2021, 17:42

Barbarez, Spahic, Misimovic su jednake karine kao i svi ovi u Savezu.

Samo licni interesi !
Mjau !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot] i 33 gosta.