Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 04 jan 2021, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Navedi 2 bolja (osim Kolasinca).
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mlađe selekcije reprezentacije su pune igrača koji su potekli iz akademije FKS, Pidro je napravio zastoj nakon povrede ali polahko se vraća u elementu i pokazuje svoj puni potencijal.
Najbolji bek lige i na skaut listama brojnih evropskih klubova, nadam se prelasku u Lazio.
Što se tiče reprezentacije Pidro je definitivno bolji od Ćivića, i kao takav vjerovatno drugi izbor pa čak i prvi ako Kolašinac nastavi po starom tj. da se zahebava tokom utakmice i ispada svaki drugi prodor.
Nadam se pozivu sad u martu.
Najbolji bek lige i na skaut listama brojnih evropskih klubova, nadam se prelasku u Lazio.
Što se tiče reprezentacije Pidro je definitivno bolji od Ćivića, i kao takav vjerovatno drugi izbor pa čak i prvi ako Kolašinac nastavi po starom tj. da se zahebava tokom utakmice i ispada svaki drugi prodor.
Nadam se pozivu sad u martu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Još jedan dokaz da je sve oko FKS igrača klasično trolanje javnosti.
Oni ne mogu smislit "normalnu" dezinformaciju, da ga hoće npr Trabzon ili Genk, nego odma Lazio
Oni ne mogu smislit "normalnu" dezinformaciju, da ga hoće npr Trabzon ili Genk, nego odma Lazio
Hmm, neki talijanski medij je tu pricu objavio, tako da, jedino ako oni imaju u interesu trolati bh javnost i vrtiti sve oko FKSa, onda si 1000% upravu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ono kad se dva štrumfa sukobe oko pitara
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H // 19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Super kup 1997
FKS*Champion; 5xB&H // 19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Super kup 1997
- feniksptica
- Kontakt:
Kako je lijepo kad se sam ljudimo predstavis kao ne bas previse pametan, pa to drugi i ne moraju naglasavati
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Po cemu je neki Pidro bolji od Civica koji igra u Ferencvarosu (trenutno ozljedjen), a taj klub igra u Ligi prvaka?
Civic je u više navrata dokazao da se radi o ispodprosječnom igraču.
Pidro je mlađi od njega i veliki je potencijal,interesovanje Lazia dokazuje o kakvom talentu se radi.
Pidro je mlađi od njega i veliki je potencijal,interesovanje Lazia dokazuje o kakvom talentu se radi.
Da Pidro igra u nekom Svedskom ili Austrijskom kukuruz klubu valjao bi. Ali buduci da je u Sarajevu mora biti los.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
23 godine, a igra jos u slabasnom Sarajevu, izvini ali kakav je to talent? U tim godinama je on vec trebao napraviti transfer
Ne vjerujem da je Pidro trenutno bolji od Ćivića, ali je mlađi dvije godine i djeluje da ima veći plafon. Vjerovatno bi dosad napravio neki transfer da nije bilo povreda.
Ma fotosop klasicni, cuj italijanski portal objavio...
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Brate, moraš od nekuda početi, a i sam znaš kako je kod nas pored babinih sinova se teško probiti na scenu. Pidro jeste talenat, i volio bih da negdje ode gdje će igrati stalno - a Lazio možda zbog Lulića. Kako bilo, ne treba pljuvati po nekome, I govoriti kako ne zna zato što igra u PL BiH.To je apsurdno, jer iz PL BiH sve i nastaje.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Pidro nije najbolji bek ni u Sarajevu. Pa za njega je i Civic ovakav kakav jeste, Marcelo u prajmu. Kakve nebuloze u pm. Mene stid..
@igrajlopte 🐦
Bolji je Ćivić, slažem se.
Čemu takav pristup konverzaciji? Jer sam rekao da Pidro ima potencijal biti bolji ili u rangu Ćivića? Tog istog Ćivića koji je bio na klupi trećeplasirane ekipe Češke lige prije dvije godine. Bezveze ti je to, kao da sam rekao da će igrati EPL.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
23. minute za u18OnakoBa je napisao/la: ↑05 jan 2021, 02:47https://www.transfer markt.com/dino-mehic/profil/spieler/667050
opa, nisam znao za ovog.
tz tz tz tz tz tz
al u ovoj godinislusalica je napisao/la: ↑05 jan 2021, 10:3623. minute za u18OnakoBa je napisao/la: ↑05 jan 2021, 02:47https://www.transfer markt.com/dino-mehic/profil/spieler/667050
opa, nisam znao za ovog.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!