FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma svaki dan treba prozivati tu gamad od ljudi
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Al naša i turska liga, name a more iconic duo, koliko su mi se ogadili ovi prosjaci turski, neopisivo.
Nevjerovatno da 80% igrača iz lige bježi tamo. Shvatam da je lova možda malo veća nego recimo po osrednjim evropskim ligama al da niko nema trunku želje i ambicije za napretkom i daljim razvojem... neobjašnjivo. Iz ovih kurcosporova se jedino možeš vratit kod nas ili eventualno ispaliti za Aziju ako ti ko sredi. Liga im je odron već godinama, kvalitet užasan o čemu najbolje govore rezultati u Evropi gdje ih nabijaju svi s noge na nogu kako hoće.
Zato se nadam da neće Djokanovića prodati u neki spor jer brat ima potencijal da igra u ligi petice u skorijoj budućnosti. On mora ići u Švedsku, Holandiju, Švicu i takve lige kojima je prvobitni cilj razvijanje mladog igrača.
Što se tiče ove dvojice ako se može izmajmunisati neka cifra od 400 ili 500 hiljada eura nek idu, međutim ne vidim način na koji će ovi cigani dati išta slično tome, prije da će bit 150, 200 hiljada u 10 rata, bolje ih onda džaba pustit na ljeto.
Nevjerovatno da 80% igrača iz lige bježi tamo. Shvatam da je lova možda malo veća nego recimo po osrednjim evropskim ligama al da niko nema trunku želje i ambicije za napretkom i daljim razvojem... neobjašnjivo. Iz ovih kurcosporova se jedino možeš vratit kod nas ili eventualno ispaliti za Aziju ako ti ko sredi. Liga im je odron već godinama, kvalitet užasan o čemu najbolje govore rezultati u Evropi gdje ih nabijaju svi s noge na nogu kako hoće.
Zato se nadam da neće Djokanovića prodati u neki spor jer brat ima potencijal da igra u ligi petice u skorijoj budućnosti. On mora ići u Švedsku, Holandiju, Švicu i takve lige kojima je prvobitni cilj razvijanje mladog igrača.
Što se tiče ove dvojice ako se može izmajmunisati neka cifra od 400 ili 500 hiljada eura nek idu, međutim ne vidim način na koji će ovi cigani dati išta slično tome, prije da će bit 150, 200 hiljada u 10 rata, bolje ih onda džaba pustit na ljeto.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bojim se samo da se ne ospemo u vidu ovih nosioca igre, Rahmanovic, Tatar, Milicevic...
Veoma je tesko dovesti dobrog igrača u našu ligu. Ibanez neku noc u podcastu govori kako su mu svi pricali u fazonu a sta ces tamo, ne valja itd...
Medjutim kaze da se nije pokajao, e sad kako ubijediti igrača da dođe, ako ce on mozda i za manje para otici u neku rumunsku Astru ili tako nesto slično.
Veoma je tesko dovesti dobrog igrača u našu ligu. Ibanez neku noc u podcastu govori kako su mu svi pricali u fazonu a sta ces tamo, ne valja itd...
Medjutim kaze da se nije pokajao, e sad kako ubijediti igrača da dođe, ako ce on mozda i za manje para otici u neku rumunsku Astru ili tako nesto slično.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Turska liga je takva da su im prioritet strani igrac nego domaci, cist primjer vam je Fener i Galata propali ko zeton. Mozete mislit koliko je skotska liga jaka kad je Rangers izbacio Galatu iz play offa za EL. Ovaj Viscin klub bio prvak, evo ga sada pri dnu, bore se za opstanak u Evropi relano samo se obrukali a bili prvaci.
Da ne spominjem nase "najbolje" igrace iz lige koji su otisli dolje i vratili se nakon pola godine, najbolji primjer vam je Todorovic. Turska liga za nase igrace ti je samo da zarade kes i nista vise.
Da ne spominjem nase "najbolje" igrace iz lige koji su otisli dolje i vratili se nakon pola godine, najbolji primjer vam je Todorovic. Turska liga za nase igrace ti je samo da zarade kes i nista vise.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 04 jan 2021, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ako nam je cilj evropska konferencijska liga, nije idealno da se prodaju najbolji igrači.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Imaš primjer Gojaka i Hadžiahmetovića, iako nisu naši. Prvi zaobišao Turke, ispeko zanat u Dinamu i sad mu je Evropa otvorena, iz Torina može gdje hoće ako se pokaže. Drugi otišo za parama, evo 3 4 godine stagnira već, iz Konye može u neki drugi spor il za Koreju, nema treće opcije.Aduka87 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 17:57Turska liga je takva da su im prioritet strani igrac nego domaci, cist primjer vam je Fener i Galata propali ko zeton. Ovaj Viscin klub bio prvak, evo ga sada pri dnu, bore se za opstanak u Evropi relano samo se obrukali a bili prvaci.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pametan momak bio. Anđušić isto tako otišao u Trabzon, ovi ga odmah poslali na posudbu u neki klub u 2 ligi, i nestao i evo sada vraca karijeru u Velezu a imao je potencijala...bodi123 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 18:03Imaš primjer Gojaka i Hadžiahmetovića, iako nisu naši. Prvi zaobišao Turke, ispeko zanat u Dinamu i sad mu je Evropa otvorena, iz Torina može gdje hoće ako se pokaže. Drugi otišo za parama, evo 3 4 godine stagnira već, iz Konye može u neki drugi spor il za Koreju, nema treće opcije.Aduka87 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 17:57Turska liga je takva da su im prioritet strani igrac nego domaci, cist primjer vam je Fener i Galata propali ko zeton. Ovaj Viscin klub bio prvak, evo ga sada pri dnu, bore se za opstanak u Evropi relano samo se obrukali a bili prvaci.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Turska liga valjala Snajderu, Drogbi, + milion jos igraca al nama eto ne valja... Previse vi pocjenjujete tu ligu, al et... Valjda vi bolje znate
Boli me qurac da ide u tunguziju, ima iznos koji trebaju platiti.
Kao da cu ja navijati za xy klub u koji ode bivsi igrac Sarajeva. Boli me qurac...
Ko god ode, nije Mesi... Ima zamjena i bolja, pa makar to i Amar bio ili bilo ko drugi...
Nekako se bas ponasate kao da imamo igrace koji se ne mogu zamjeniti... Pa nisu Ronaldo i Mesi...
Boli me qurac da ide u tunguziju, ima iznos koji trebaju platiti.
Kao da cu ja navijati za xy klub u koji ode bivsi igrac Sarajeva. Boli me qurac...
Ko god ode, nije Mesi... Ima zamjena i bolja, pa makar to i Amar bio ili bilo ko drugi...
Nekako se bas ponasate kao da imamo igrace koji se ne mogu zamjeniti... Pa nisu Ronaldo i Mesi...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Presmiješna liga. Ja tamo ne bih otišao kad bi mi ne znam ti šta dali. Propast živa, naravno mislim na kvalitet i na dalji prosperitet u karijeri, za uživanje u životu normalno da je dobra. Odlična za metuzaleme tipa Snijeder, Polodski, Drogba, Babel, Kuyt i slične, koji su tamo zvijezde, koji će uzeti dobar keš i razguliti brže bolje. Za mlade igrače samoubistvo i tamo ko ode, 90% propada.Aduka87 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 17:57Turska liga je takva da su im prioritet strani igrac nego domaci, cist primjer vam je Fener i Galata propali ko zeton. Mozete mislit koliko je skotska liga jaka kad je Rangers izbacio Galatu iz play offa za EL. Ovaj Viscin klub bio prvak, evo ga sada pri dnu, bore se za opstanak u Evropi relano samo se obrukali a bili prvaci.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sretno Amare..
- ElCartel11
- Kontakt:
Tebe ne bi zvali ni u prvu tunguzijsku a kamoli tursku spusti se malo nisi ti vesli snejdaaaAlfredNobel je napisao/la: ↑04 jan 2021, 18:19Presmiješna liga. Ja tamo ne bih otišao kad bi mi ne znam ti šta dali. Propast živa, naravno mislim na kvalitet i na dalji prosperitet u karijeri, za uživanje u životu normalno da je dobra. Odlična za metuzaleme tipa Snijeder, Polodski, Drogba, Babel, Kuyt i slične, koji su tamo zvijezde, koji će uzeti dobar keš i razguliti brže bolje. Za mlade igrače samoubistvo i tamo ko ode, 90% propada.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ja sam lično mišljenja da ćemo mi veću korist imati da Benjo i Rahman ostanu do kraja polusezone i odu besplatno nego da se prodaju sada za cifre ispod milion maraka, prvenstveno zato sto vise nismo klub kojem finansijski opstanak ovisi o prodaji najboljih igraca.
Nase koristi su tu sto cemo lakse izboristi duplu krunu samim tim i povoljniji evropski put, oni bi se u toj polusezoni zaigrali kako bi ostavili sto bolji dojam, sto odgovara i njima i nama kao klubu, nikako ih ne bih slao na tribine jer ako neko to nije zasluzio, nisu oni.
Medjutim ako bi se od njih moglo izvuci preko 2 miliona maraka, ne treba ih sputavati u odlasku.
Nase koristi su tu sto cemo lakse izboristi duplu krunu samim tim i povoljniji evropski put, oni bi se u toj polusezoni zaigrali kako bi ostavili sto bolji dojam, sto odgovara i njima i nama kao klubu, nikako ih ne bih slao na tribine jer ako neko to nije zasluzio, nisu oni.
Medjutim ako bi se od njih moglo izvuci preko 2 miliona maraka, ne treba ih sputavati u odlasku.
90!
Jbga ako ode Amkec tu je TSS i sve uciniti da ostane Tatar i Mili naravno 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Andreja treba ponuditi Dinamu, npr 800k - milion u kešu i neki procenat od narednog transfera.bodi123 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 17:51Al naša i turska liga, name a more iconic duo, koliko su mi se ogadili ovi prosjaci turski, neopisivo.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Još 114 i tačno 2 hiljade aktivnih članova u 2021 (:
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Turska liga je samo za istrosene igrace koji ce tom klubu biti dobar marketing a sa druge strane ce finih para uzet, a nije nikako za one koji misle ostvariti nesto vise u karijeri nakon Turske.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ne bih se slozio.Cora1946 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 18:28Ja sam lično mišljenja da ćemo mi veću korist imati da Benjo i Rahman ostanu do kraja polusezone i odu besplatno nego da se prodaju sada za cifre ispod milion maraka, prvenstveno zato sto vise nismo klub kojem finansijski opstanak ovisi o prodaji najboljih igraca.
Mi imamo +9, odlaskom ove dvojice i dolaskom njihovoh zamjena o da ostane +1 i uzmemo titulu, ne gubimo nista...
Da smo u egalu bodovno, onda bi bio problem iste prodati.
Ovako imamo odlicnu bodovnu razliku i imamo taj luksuz da prodamo
Zabb da je doba pandemije i da su nama pare potrebne... Bez obzira na vlasnika...
Po mome skromnome mišljenju, Drina je granica i za transfere. Kojiš hurac ići istočno, osim ko turist?!
Pisao sam ranije da Turci i Rusi sami određuju kurs, tako da 1000€ ne mora biti isto kao i kod nas. Levant je to, brale. Ne veli se džaba: Grčki lopov. A Grci i Turci, una faca-una raca.
Ako im je do para, nek idu u USA. Uglavnom, ne treba slušat naklapanja, pogotovo od nekog ko se zove Đemal, a ne Džemal. Moš mislit stručnjaka...
Pisao sam ranije da Turci i Rusi sami određuju kurs, tako da 1000€ ne mora biti isto kao i kod nas. Levant je to, brale. Ne veli se džaba: Grčki lopov. A Grci i Turci, una faca-una raca.
Ako im je do para, nek idu u USA. Uglavnom, ne treba slušat naklapanja, pogotovo od nekog ko se zove Đemal, a ne Džemal. Moš mislit stručnjaka...