FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoForza
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da li biste bili zadovoljni Beqirajem sada kao tom "bombom" u napadu nakon sto se nije pokazao u Wisli
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Samo Pato. Kakav Beqiraj.SarajevoForza je napisao/la: ↑04 jan 2021, 20:01Da li biste bili zadovoljni Beqirajem sada kao tom "bombom" u napadu nakon sto se nije pokazao u Wisli
PSPHM
hulk a moze i lorenteSarajevoForza je napisao/la: ↑04 jan 2021, 20:01Da li biste bili zadovoljni Beqirajem sada kao tom "bombom" u napadu nakon sto se nije pokazao u Wisli
FKS
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne, ti pričaš o kvalitetu lige govoreći "Previse vi pocjenjujete tu ligu, al et..." aludirajuci na to, da je to dosta dobra liga jer su pobogu tamo igrali poznati igrači Drogba, Sneijder, Falcao.. ja ti kazem da nije dobra liga uopšte, ako nemas 30+ godina, zelis zavrsiti karijeru i uzeti para što više
Da li bi isto tako pričao i za Kinesku ligu, jer eto tamo je otislo hrpu slavnih fudbalera, njima Kina valja, a nama ne?
Opet vidiš ponavljam ti, brkaš stvari dečko. Iz najbolje namjere nista protiv tebe. Ako zeli 2-3 godine da se vuče tamo neće li ugrabiti šta para, bujrum odličan izbor.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ne bih jos jednom ono sve protivio...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kad bi ti poslao kompilaciju handzicevih bravura, otisao bi ti pjesice po njega...
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Kamuflazn
Zelis biti "inn"

Iskren
Kamuflazn
Kamuflazn
Fatos propao ko kauč očigledno. Ako je spreman igrati za 5k i boriti se sa Handžarom za mjesto, bujrum. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Morate vi spomenuti HH. Valja sad denchijeve postove citat kako je Handzic zapravo Halland.
PSPHM
Da, pravimo proizvod i dajemo ga na tržište. Ali ono šta dobijemo za proizvod nisu samo pare, mora se gledati šira slika i razmisliti o budućnosti. Zar nije bolje prodati igrača u Švicarsku za 500.000 eura i dobiti pristojan procenat od narednog transfera(a velika je vjerovatnoća da ćeš iz Švicarske brzo napredovati u jače i bolje timove), nego li ga prodati u žabokrečinu od turske lige za nešto više para, ali bez pravog procenta a znaš da će igrač najvjerovatnije stagnirati/nazadovati i na koncu propasti? Ovako će neko čuti za tebe, da je bivši igrač FK Sarajevo došao do Basela, do Rapid Beča, pa će se zapitati, pa ćeš neko ime stvoriti...Zip je napisao/la: ↑04 jan 2021, 19:59Mi pravimo "proizvod" i cilj nam je da isti prodsmo za sro vise para
Ko ce kupiti, nas apsolutno ne treba da zanima ako ce ponuda zadovoljiti nase ukuse.
E sad, mi mozemo raspravljati jel to dobro za igraca il nije...
A nije da se sad otimaju sve ostale lige za nase igrace.
U ligu petice ce tesko bilo koji nas igrac otici, pogotovo sto se u vecini liga nasi igraci smatraju strancima.
Nikad nas igrac nece dobiti prednost u odnosu na juzno amerikance, pa i afrikance nazalost, osim sko nije extremno bolji od njih, da je ta razlika vidljiva na prvu.
Za igrace sa 26-27 godina iz nase lige, najveci domet im moze biti turska.
To sto mi ocekujemo i mislimo da odu u jacu ligu od iste, su nasi snovi
Što se tiče Amara i Benje, njima nek je sretno jer nisu u cvijetu mladosti i tu se slažemo. Ali se ne smiju praviti iste greške kao Željezničar koji je sve što je valjalo prodao u Tursku i osudio na propast.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 04 jan 2021, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- feniksptica
- Kontakt:
Sad fatos ako hoce formu dizat moze doc al pod nasim pravilima, kako mi budemo svirali.
A sto nas hoce debeljke u napadu
A sto nas hoce debeljke u napadu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
S obzirom kakvi su nam tereni, bolje je da i mi ne idemo u Tursku na pripreme. Tamo treniraš na extra terenima, ovdje igraš po blatu i ništa ne možeš uraditi.
Taj proizvod je Djokanovic, on je Akademija, Kovacevic, Pidro, itd... Nisu Tatar i Rahmanovic.bodi123 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 20:20Da, pravimo proizvod i dajemo ga na tržište. Ali ono šta dobijemo za proizvod nisu samo pare, mora se gledati šira slika i razmisliti o budućnosti. Zar nije bolje prodati igrača u Švicarsku za 500.000 eura i dobiti pristojan procenat od narednog transfera(a velika je vjerovatnoća da ćeš iz Švicarske brzo napredovati u jače i bolje timove), nego li ga prodati u žabokrečinu od turske lige za nešto više para, ali bez pravog procenta a znaš da će igrač najvjerovatnije stagnirati/nazadovati i na koncu propasti? Ovako će neko čuti za tebe, da je bivši igrač FK Sarajevo došao do Basela, do Rapid Beča, pa će se zapitati, pa ćeš neko ime stvoriti...Zip je napisao/la: ↑04 jan 2021, 19:59Mi pravimo "proizvod" i cilj nam je da isti prodsmo za sro vise para
Ko ce kupiti, nas apsolutno ne treba da zanima ako ce ponuda zadovoljiti nase ukuse.
E sad, mi mozemo raspravljati jel to dobro za igraca il nije...
A nije da se sad otimaju sve ostale lige za nase igrace.
U ligu petice ce tesko bilo koji nas igrac otici, pogotovo sto se u vecini liga nasi igraci smatraju strancima.
Nikad nas igrac nece dobiti prednost u odnosu na juzno amerikance, pa i afrikance nazalost, osim sko nije extremno bolji od njih, da je ta razlika vidljiva na prvu.
Za igrace sa 26-27 godina iz nase lige, najveci domet im moze biti turska.
To sto mi ocekujemo i mislimo da odu u jacu ligu od iste, su nasi snovi
Što se tiče Amara i Benje, njima nek je sretno jer nisu u cvijetu mladosti i tu se slažemo. Ali se ne smiju praviti iste greške kao Željezničar koji je sve što je valjalo prodao u Tursku i osudio na propast.
Mi igrace iz akademije moramo prodavati ovako kako si naveo...
Nama odlaskom Tatara i Rahmanovica igraju ulogu samo pare, dok kod akademaca je bitno gdje ce otici zbog boljeg razvoja, Svica, Belgija, Holandija itd...
Nas najveci problem je sto se u vecini liga vodimo kao "stranci"
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 04 jan 2021, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Hajdeeee Fatose da drkamo ko ljudi, nije hajca bilo odavno!
I Seat ćeš dobiti da vozaš, to nećeš gdje god drugo da odeš! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Turska liga iz ugla naše lige je svemirski brod. Od terena, stadiona, navijača do kvalitete igraca.
Isto tako je istina ako hoce Rahman, da jos napreduje ne treba ici u tu ligu jer od napretka nece biti nista. Ako želi uzimati lovu i boli ga qrac za karijeru onda je ta liga super izbor.
Isto tako je istina ako hoce Rahman, da jos napreduje ne treba ici u tu ligu jer od napretka nece biti nista. Ako želi uzimati lovu i boli ga qrac za karijeru onda je ta liga super izbor.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa tereni u nasoj ligi i nisu toliko losi, osim onog u Bijeljini i na Tusnju i Otoci
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 04 jan 2021, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, benko21, boki86, Burberry46, MokraKifla, N3R3D, Pitaristok, Rodman, Rule_hz, striktnosarajevski, ŠTA_JE i 98 gostiju.