Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
hahahah
Bio jednom jedan forum 
...jer ja sam puk'o, puk'o k'o lubenicaYugoslavia je napisao/la:Treba dat bann svima koji sad navijaju za City,Chelsea,M.UTD,Liverpool and Tottenham samo ostaviti Arsenal fans BLA BLA BLA BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ma glupost, neko se registruje samo da bi glumio d1nu i paju...
100% sportski i krajnje opušten potpis
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Ne znam ni shto se javljaju ovi protivnicki navijaci ovo je arsenalov forum i treba da ga posjecuju samo arsenalovci da izmedju sebe razmjenjuju misljenja,da se zajedno radujemo i tugujemo...molim vas ostatak nije dobrodosao na ovoj stranici
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Ne znam ni shto se javljaju ovi protivnicki navijaci ovo je arsenalov forum i treba da ga posjecuju samo arsenalovci da izmedju sebe razmjenjuju misljenja,da se zajedno radujemo i tugujemo...molim vas ostatak nije dobrodosao na ovoj stranici
Nemoj molim te glumiti Paju!
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
- armin arsenalovac
- Kontakt:
- King Kenny
- Kontakt:
Izvini druze,da ti nisi pogresio topic....armin arsenalovac je napisao/la:Ne znam ni shto se javljaju ovi protivnicki navijaci ovo je arsenalov forum i treba da ga posjecuju samo arsenalovci da izmedju sebe razmjenjuju misljenja,da se zajedno radujemo i tugujemo...molim vas ostatak nije dobrodosao na ovoj stranici
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
zaista, ode ovaj forum u qrc 
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nista dok ja ne postanem moderatormandraX je napisao/la:zaista, ode ovaj forum u qrc
Bjezi ba ovo nije normalno mozes se registrovat ko hoce i kad hoce glupost
armin arsenalovac je napisao/la:Ne znam ni shto se javljaju ovi protivnicki navijaci ovo je arsenalov forum i treba da ga posjecuju samo arsenalovci da izmedju sebe razmjenjuju misljenja,da se zajedno radujemo i tugujemo...molim vas ostatak nije dobrodosao na ovoj stranici
[email protected]
evo ti e-mail od moje kone
urgiracu da te sto prije primi
P.S nemoj pitati koliko je daj onako od srca sa halalom
Thomas Müller - Fußballgott
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Yugoslavia je napisao/la:Dao je još i više golova ali do desete godine nisu mu brojali jer je proveo dva mjeseca u popravnom domu zbog krađe peškira na bazenima.
Yugoslavia je napisao/la:ako Edin dodje ja odma put podnoge i pravac Manchester red je uzet jedno par stotki a dok drugi dođu ja ostade suv jbga jednom mi rođo Rahimić dao 500 evra i po stoju mi dali Spahić i Misimović u Belgiji ja spisko na kurabe i stopiro osam dana do Portsmouth brodom i odatle sa vozom jedno išo kilometar pa me police izbaci zbog jer sam izgubio cipelu i mislio da sam klošar a ja izgubio my shoe jer bježo od pobješnjeli pas pudlica al neka velka ko ormarić za poštu
1921-2011
Pa ovaj je gori od EkremaEsii TM87 je napisao/la:Yugoslavia je napisao/la:ako Edin dodje ja odma put podnoge i pravac Manchester red je uzet jedno par stotki a dok drugi dođu ja ostade suv jbga jednom mi rođo Rahimić dao 500 evra i po stoju mi dali Spahić i Misimović u Belgiji ja spisko na kurabe i stopiro osam dana do Portsmouth brodom i odatle sa vozom jedno išo kilometar pa me police izbaci zbog jer sam izgubio cipelu i mislio da sam klošar a ja izgubio my shoe jer bježo od pobješnjeli pas pudlica al neka velka ko ormarić za poštu
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
@Dino je za ovog pismo izumiojuventus 0244 je napisao/la:Pa ovaj je gori od EkremaEsii TM87 je napisao/la:Yugoslavia je napisao/la:ako Edin dodje ja odma put podnoge i pravac Manchester red je uzet jedno par stotki a dok drugi dođu ja ostade suv jbga jednom mi rođo Rahimić dao 500 evra i po stoju mi dali Spahić i Misimović u Belgiji ja spisko na kurabe i stopiro osam dana do Portsmouth brodom i odatle sa vozom jedno išo kilometar pa me police izbaci zbog jer sam izgubio cipelu i mislio da sam klošar a ja izgubio my shoe jer bježo od pobješnjeli pas pudlica al neka velka ko ormarić za poštu
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Faraon me ownao danas malo.

Znači prejako.Faraon iz Visokog je napisao/la:moj te klepiBosco je napisao/la:Hepi.Faraon iz Visokog je napisao/la:nije kakoo se pise nego kako se kaze ebo ga ti bosco ??![]()
![]()
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Halo Paja drugi sta ima veze ?edin_tm87 je napisao/la:staro ko svijet.
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
don_burza je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:ovi novinari samo pisu gluposti![]()
![]()
jesil rasmisljo da upises novinarsku skolu?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
SFRJ je napisao/la:Možda je CD od Ekrema Jevrića.Popović Lazar je napisao/la:Na windows 7,mi se sjeba'o zvuk..Mislim pustim pjesmu,pjeva dubokim nekim glasom,ne razumiješ ništaaa
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.