S tim da sto se tice namjestanja, nasa liga za njih je Engleska premijer liga i Njemacka Bundesliga zajedno.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 20:30Turska liga iz ugla naše lige je svemirski brod. Od terena, stadiona, navijača do kvalitete igraca.
Isto tako je istina ako hoce Rahman, da jos napreduje ne treba ici u tu ligu jer od napretka nece biti nista. Ako želi uzimati lovu i boli ga qrac za karijeru onda je ta liga super izbor.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
PSPHM
-
- Kontakt:
Pa ne mozes ti igraca prodati gdje ti hoces,covjek ide gdje mu je bolje,prvo pare,pa onda tereni, pa zivot u turskoj uopste,sve se to gleda,sta je to sad rapid neki bolji od galate ili fenera,pa beseksihir onaj igrao grupne faze i cinimi se siva u ligi evrope,a galata igrala play off,to ove godine samo,ada ne govorim o proslosti,a kad je to neko otisao iz nase lige u te lige sto nabrajas i onda poslije u neku jacu?bodi123 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 20:20Da, pravimo proizvod i dajemo ga na tržište. Ali ono šta dobijemo za proizvod nisu samo pare, mora se gledati šira slika i razmisliti o budućnosti. Zar nije bolje prodati igrača u Švicarsku za 500.000 eura i dobiti pristojan procenat od narednog transfera(a velika je vjerovatnoća da ćeš iz Švicarske brzo napredovati u jače i bolje timove), nego li ga prodati u žabokrečinu od turske lige za nešto više para, ali bez pravog procenta a znaš da će igrač najvjerovatnije stagnirati/nazadovati i na koncu propasti? Ovako će neko čuti za tebe, da je bivši igrač FK Sarajevo došao do Basela, do Rapid Beča, pa će se zapitati, pa ćeš neko ime stvoriti...Zip je napisao/la: ↑04 jan 2021, 19:59Mi pravimo "proizvod" i cilj nam je da isti prodsmo za sro vise para
Ko ce kupiti, nas apsolutno ne treba da zanima ako ce ponuda zadovoljiti nase ukuse.
E sad, mi mozemo raspravljati jel to dobro za igraca il nije...
A nije da se sad otimaju sve ostale lige za nase igrace.
U ligu petice ce tesko bilo koji nas igrac otici, pogotovo sto se u vecini liga nasi igraci smatraju strancima.
Nikad nas igrac nece dobiti prednost u odnosu na juzno amerikance, pa i afrikance nazalost, osim sko nije extremno bolji od njih, da je ta razlika vidljiva na prvu.
Za igrace sa 26-27 godina iz nase lige, najveci domet im moze biti turska.
To sto mi ocekujemo i mislimo da odu u jacu ligu od iste, su nasi snovi
Što se tiče Amara i Benje, njima nek je sretno jer nisu u cvijetu mladosti i tu se slažemo. Ali se ne smiju praviti iste greške kao Željezničar koji je sve što je valjalo prodao u Tursku i osudio na propast.
A dbr kad je proljece i ljeto solidan bude, nije da je blatnjav
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Galata, Fener i Bašakšehir nisu tema naše diskusije. Zna se tačno u koje timove bh igrači idu, u one što se bore za živu glavu, sporovi i gucu-ovi. Da su to ova tri ne bi bilo sretnijeg od mene.Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 20:33bodi123 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 20:20Da, pravimo proizvod i dajemo ga na tržište. Ali ono šta dobijemo za proizvod nisu samo pare, mora se gledati šira slika i razmisliti o budućnosti. Zar nije bolje prodati igrača u Švicarsku za 500.000 eura i dobiti pristojan procenat od narednog transfera(a velika je vjerovatnoća da ćeš iz Švicarske brzo napredovati u jače i bolje timove), nego li ga prodati u žabokrečinu od turske lige za nešto više para, ali bez pravog procenta a znaš da će igrač najvjerovatnije stagnirati/nazadovati i na koncu propasti? Ovako će neko čuti za tebe, da je bivši igrač FK Sarajevo došao do Basela, do Rapid Beča, pa će se zapitati, pa ćeš neko ime stvoriti...Zip je napisao/la: ↑04 jan 2021, 19:59Mi pravimo "proizvod" i cilj nam je da isti prodsmo za sro vise para
Ko ce kupiti, nas apsolutno ne treba da zanima ako ce ponuda zadovoljiti nase ukuse.
E sad, mi mozemo raspravljati jel to dobro za igraca il nije...
A nije da se sad otimaju sve ostale lige za nase igrace.
U ligu petice ce tesko bilo koji nas igrac otici, pogotovo sto se u vecini liga nasi igraci smatraju strancima.
Nikad nas igrac nece dobiti prednost u odnosu na juzno amerikance, pa i afrikance nazalost, osim sko nije extremno bolji od njih, da je ta razlika vidljiva na prvu.
Za igrace sa 26-27 godina iz nase lige, najveci domet im moze biti turska.
To sto mi ocekujemo i mislimo da odu u jacu ligu od iste, su nasi snovi
Što se tiče Amara i Benje, njima nek je sretno jer nisu u cvijetu mladosti i tu se slažemo. Ali se ne smiju praviti iste greške kao Željezničar koji je sve što je valjalo prodao u Tursku i osudio na propast.
Pa ne mozes ti igraca prodati gdje ti hoces,covjek ide gdje mu je bolje,prvo pare,pa onda tereni, pa zivot u turskoj uopste,sve se to gleda,sta je to sad rapid neki bolji od galate ili fenera,pa beseksihir onaj igrao grupne faze i cinimi se siva u ligi evrope,a galata igrala play off,to ove godine samo,ada ne govorim o proslosti,a kad je to neko otisao iz nase lige u te lige sto nabrajas i onda poslije u neku jacu?
Evo najsvježiji primjer Danilović. Borac baš pametno odradio posao. To je put kojim se mora ići kad sutra prekosutra budemo prodavali naše dragulje.
@Zip
Za mene su i Rahmanović i Tatar naši proizvodi. Uložili smo dosta u njih, dobili reprezentativce, niti jedan niti drugi nisu bili današnji igrači kad su došli u klub. Pod našom palicom su napredovali. Ali shvatam šta hoćeš da kažeš, i slažemo se u suštini.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- hordasDoboj
- Kontakt:
Moze li neko postavit onaj komentar gdje frajer pljuje Tatara kad je dosao a profilna mu s njim sad 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- hordasDoboj
- Kontakt:
[/quote]
Eh to

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Navodno Irfan Hadžić ima našu ponudu i vremenski rok da se izjasni.
Meni je zalosno da nakon svega sto je Emir uradio, uprava, SS, igraci, 2 titule u 2 god, 3 na vidiku, da neko i dalje osporava te rezultate rad uprave i SS..
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 04 jan 2021, 21:25, ukupno mijenjano 3 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
U Martu stavlja profilnu sa hadzijom nakon sto isti dovede dva vrhunska pojacanja 

-
- Kontakt:
Ma samo nas titula zanima.
Ako misle da je mozemo osvojiti bez Tatara i Rahmanovica meni ne smeta da idu. Ako je ne osvojimo i prokockamo prednost ne daj Boze svi iz uprave ce biti krivi a ne samo Emir Hadzic. Nek se ne kriju iza njega i nek ne krive i ne tjeraju samo njega ako je ne osvojimo.
Ako misle da je mozemo osvojiti bez Tatara i Rahmanovica meni ne smeta da idu. Ako je ne osvojimo i prokockamo prednost ne daj Boze svi iz uprave ce biti krivi a ne samo Emir Hadzic. Nek se ne kriju iza njega i nek ne krive i ne tjeraju samo njega ako je ne osvojimo.
- feniksptica
- Kontakt:
Znaju svi ko i znaju svi zasto. Nama neprijatelji ne trebaju pored nasih prijatelja
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

Kakvi mozgovi, mozete ga se sageti Hadziji

Pronaci ce se u ovome i jedan forumas

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma brate budala i krivih drva nikad nestat neće,sreća ima nas puno koji znamo uživati i cijeniti rezultate svih u klubu samo da potraje abd
Emir radi odličan posao, u to nema sumnje.
To svako iole normalan vidi.
To svako iole normalan vidi.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ne treba se glupostima zamarati. Da bude sve med i mlijeko u klubu, opet će biti raje koja nije zadovoljna. Iz ovog ili onog razloga, ili jednostavno namjerno kontru udaraju. Ne treba te glupostiovdje postavljati.
Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, hajroooooo, iliyaa8, juka55, Morpheus, Tarapi, Vanja8 i 61 gost.